Vučić na Samitu 16. i 17.maja u Sofiji

Ostavite komentar


  1. Da mnogo je ljepo, jer će tamo biti naš koaljicioni partner Tachi i Ramush …

  2. Sta ce u Sofiju kad je Eu jos pre mesec dana zakljucila da ni jedna od „sest“ drzava zapadnog Balkana NIJE ISPUNILA uslov za ulazak u tu organizaciju. A uslov za sve je samo jedan-OTUDJENJE KOSMETA, od Srbije. Ako smo mi i Sciptari zakazali, zbog nekoperativnosti, kakve veze imju Makedonci, Crnogorci, Bosnjaci i Srbi iz BIH sa tim, oni su mogli da „napreduju“. Ali, ne, niko ne ispunjava uslove, jer kako se sada jasno vidi cilj nije PROSIRENJE, vec OTCEPLJENE i to samo drzavne teritorihe Republike Srbije. E nece da moze preskupa je to ULAZNICA za nas. Tu secerlemu nek prodaju nekom drugom, u Africi na bliskom istoku, jer mi smo odavo sisli s drveta i ne jedemo LJUDE, mada nam tu disciplinju ponovo revitalizuju mondijalisti, neki odnjih zaposleni bas kao visoki cinovnici EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.