Vučić na sastanku sa Dačićem: Dogovarali smo nastavak uspešne saradnje

Ostavite komentar


  1. Sigurna sam u to da ce se saradnja nastaviti i zajedno naci najbolje resenje za nasu zemlju!

  2. Zasto onda tu saradnju ne prenesu na ostale opstine,tacnije Beocin gde su socijalisti na vlasti a svakodnevno trpe bahatost naprednjaka. Sto znaci da ne postuju predsednikovu volju i dogovore.

  3. Dobra saradnja predsednika Srbije i predsednika Skupštine je jako važna u ovom trenutku

  4. Dugogodisnji saradnici, predsednikova umesnost pregovora i Daciceva specijalizovanost za politicke odnose donose rezultate.

  5. Teško nama sa vama.
    Niko nije uništio Srbiju kao vas dvojica. Nije vam bilo dosta u vreme devedesetih, nego i danas nastavljate sa vašom uništavajućom politikom.
    Vas dvojica nosite barjak sa natpisom „Uništo domaće, dovedi inostrano“.

  6. Ne smemo podneci pritiscima, ne mogu samo Albanci biti strana koja je sve dobila, moraju se uvaziti i nasi predlozi, pre svega Zajednica srpskih opstina.

  7. Kurti umesno zeli da njihovu tvorevinu uvede u medjudrzavne odnose.Tesko ce sa ovakvim stavovima necemu doprineti.Predsednik sa svojim iskustvom i znanjem nema problem da pregovara.

  8. Ovakvi sastanci samo dopinose boljoj budućnosti Srbije. Predaja nije opcija!

  9. Dačić zna vrlo dobro kako funcionišu stvari oko KiM. Nije na odmet uzeti od njega neki savet i primeniti ga.

  10. Saradnja i podrška, nastavak lobiranja za Srbiju, tamo gde je Dačić stao. Nema ustupaka i odustajanja. KiM je Srbija.

  11. Vučić i Dačić su lideri dve nesumnjivo najznačajnije stranke u Srbiji a razmena mišljenja o najvažnijim pitanjima i tekućim problemima je u njihovoj nadležnosti i odgovornosti i po funkciji predsednika Srbije i predsednika Skupštine Srbije

  12. Ujutru je mozak najbistriji. Šta li Ivica kaže na rezlutate razgovora iz Brisela…. NIje nam lako pregovararati sa Albancima.

  13. Dogovor jaku Srbiju gradi. Zato ne razumem zašto opozicija ima potrebu da pljuje stvari koje su realno dobre. Znači ako je nešto dobro, podrži, bez obira od koga predlog dolazi.

  14. Nema sumnje da se ponovo stvara nesavladivi bedem za opoziciju, tako da je zaočekivati neka nova kukumakanja EU kako izborni uslovi se pogoršavaju i kako se njima ne daje šansa. Pogrešno, nema zbora da se njihova žudnja za vlašću i ovaj put završiti se fijaskom.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 8

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.