Vučić najavio da li će priznati rezultate izbora u Srbiji i Beogradu ako pobedi opozicija

Ostavite komentar


  1. Kukavicki potez ako nemas zaledjinu i ako moras da radis po ustavu ane kako ti je volja onda bezanija

  2. Да ли ви верујете то што каже Вучић, па он ће пре живот дати него да изгуби власт.

  3. Србија против насиља
    Очекивано 51% оставите намештене анкете са стране

  4. Значи неће,јер смо се до сада хиљаду пута уверили,да увек ради супротно,од оног што обећава.

  5. Aleksandar Vucic je mojim prijateljima i meni postao nebitan i dosadan i nije nam bitno sta on misli i kaze.Zalosno je sto je unistio jednu drzavu,otkud mu pravo,koja je mogla da bude prijatna za zivot.Nesposobni partijski kadrovi na funkcijama Brnabic,Dacic,Vucevic ,Vulin i jos mnogi da ih ne nabrajam.Srbija zasluzuje daleko bolje od vrha do dna,od Vucica pa do nesposobnih lokalnih funkcionera.

  6. prvo u sudnicu, potom u zatvor (sa celokupnom ekipom), a za izbore cemo lako ne treba da brines radikalu…

  7. Bice ti tesko da budes samo predcednik a da se za nista ne pitas…. Posle svega ….. Uzas zar ne???

  8. Valjda u ovoj državi ima nekih zakona. Šta se mene tiče da li će neko priznati rezultate izbora. Ili se hoće reći da od Vučića zavisi hoće li rezultati biti priznati ili neće.

  9. Ovo se zove parado
    ks reklama, za dotičn
    og nepomenika.Plebs
    treba da se „rasplače
    nad njegovom (mogu
    ćom) sudbinom,pa će listom glasati ,za
    njega,da ne bi ZLA op
    ozicija,ne daj bože pobedila.Koji je on
    manipulator.

  10. А ко си то ти па да оддређујеш да ли ћеш да признаш пораз или не да имаш грам образа за све што си србији урадио давно би отишао.
    Овако спре маш изборну крађу купујеш изборе уцењујеш запосслене подмићујеш опозицију спремаш велику превару лађнз пропаганду уз помоћ запада не би ли остао на власти да доккрајчиш растурање србије за то добијаш велику финасијску подршку од великог брата и твојих пријатеља фашиста са запада

  11. On je najavio da će u slučaju da opozicija pobedi na izborima priznati rezultat i raspisati predsedničke izbore.

    Interesantna je cinjenica da se niko nije zapitao da li ce Vučić ako opozicija pobedi raspisati predsedničke izbore, na kojima ce ON ponovo biti kandidat za predsednika ili ce se svojom ostavkom na mesto predsednika povuci iz politike ?
    Kakav je smisao raspisivanja predsedničkih izbora ako ce se on ponovo kandidovati za predsednika a vlada i dalje (ako pobede) biti sastavljena od opozicionih stranaka zbog cega i nagovestava raspisivanje predsedničkih izbora ?
    Ja licno ovo razumem kao njegovu najavu povlacenja iz politike !
    Iz politike koja mu nebi dozvolila da i dalje „vlada na ovaj nacin“, da krsi ustav, da kontrolise i koristi kriminal za svoje potrebe, za uzgajanje marihuane u jovanjici, i td.

  12. Za početak više nego dovoljno da opozicija osvoji Beograd, a on sa svojim predsedničkim mandatom neka radi šta hoce.

  13. Aleksandru Vučiću vama narod više ne veruje. Tako da sigurno nećete pobediti na izborima.

  14. „…iste večeri i iste večeri ću da najavim trenutak, u januaru, ferbruru ili martu, kada ću podneti ostavku da bismo imali dovoljno vremena da imamo predsedničke izbore u maju ili u sepetrembu ili…“ Zar u civilizovanom svetu postoji mogućnost, da ne prizna?! A, da! Mi nismo taj svet!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.