Vučić najavio izbore: Biće održani veoma brzo, za tri ili šest meseci

Ostavite komentar


  1. Znate koliko me izbori interesuju nema te pojma kada su svi izbori namesteni ovaj narod dzaba izlazi ovaj narod i maltetira se a penzioneri cekaju jedva glasanje da dobiju sendvic i po 1000 din

  2. Ja ne razumem ovog čoveka ,hoće li izbore ili neće i kako sa 3 prođe odma na 7meseci .Ne ne pominje uslove koje narodna masa svakog Petka ponavlja veoma jasno i to bezbolni.

  3. Paprika 300 dinara,koštaće tegla ajvara 3000 dinara,penzija od 8 tegli ajvara nije panzija ,već topli obrok u boljoj firmi ili boca vina na Dačićevom ručku.Podriguša otišla na 1000 dinara,narod je na ,,jajima,,
    i suvom lebu dok se dolazak dijaspore da obidje roditelje prikazuje kao odlazak na odmor:Frankfut,Minhen,Cirih,Bazel,Beč,…tamo se provode po Bauštelama na suncu u pesku….

  4. Pametan čovek bi sagledsvši dešavanja u Srbiji…stavio prst na svoje čelo .I zapitao se „dali sam ja kriv, I gde je I koja je moja krivica????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.