Vučić najavio: Marko Đurić se vraća u Srbiju imaće važnu funkciju

Ostavite komentar


  1. U ovoj šizofrenije Srbiji sve je moguće, Aci Srbinu fali ,,Vulin,, pa vraća ovog zgubidana da zameni senatora. Bilo bi mu jeftinije da je unapredio Simu Spasića.

  2. SNS kadrovi! Od njih stvarno boli glava.
    A predsednik neće da kaže koja je to funkcija. To mu je manir, „udara nam čežnju“!? Stvarno nemam drugog posla u životu nego da čekam šta će biti Đurić!

  3. Majko mila, koja sprdnja sa narodom i drzavom.. Imam osecaj kao da zivim u diznilendu. Pa ovaj tip je blago retardiran, aloooooooooo

  4. Ako Srbija nema bolji kadar od Marka Djurica, treba svi kolektivno da se poubijamo. Kada je ovo postala realnost, jesam li ja prespavao neki period, sta se desava?

  5. Uopste mi nije jasno zasto forsira ovog DJurica kad je ocito nesposoban za bilo sta , i dok je bio ovde nista nije pokazao a i kao ambasador rezultati pa nula.

  6. Al se ovaj vucic sprda sa drzavom, to ni u Africi nema. Vrti mediokritete u krug, glavni kriterijum je da ni slucajno niko od njih nema veci koeficijent inteligencije od njega. E moja tuzna Srbijo, kako si ovo dozvolila….

  7. Ha-ha-ha! Ne brini, niko se neće ništa pitati kad vas vidi, ljudi već sada prevrću očima!

  8. Možda Vučiću nedostaju tapšači, a Marko je tu nenadmašan. Mada možda mu opet treba neko ko će ilegalno da upadne u susednu državu. Ništa bez Marka.

  9. Jedino da zameni Brnabu..na nekoj drugoj funkciji ga ne vidim ..( teško da bi ga iko video)..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.