Vučić najavio završetak radova na Trgu Republike do 1. septembra

Ostavite komentar


  1. Radovi bi se zavrsili i ranije da nije bilo ometanja od strane opozicije, ali ipak je plan uspeo do kraja.

    1. Tužno je da predsednik države na beogradskom trgu Republike (gde je već 400 dana ima najmanje – građevinskih radnika) i sledeće zjavi: „…ne pada mi na pamet da se bilo kome pravdam… i biće uskoro po dva automobila po porodici, svake godine Srbija ima 30 hiljada novih automobila“. Ali ne reče aktuelni predsednik Srbije da svake godine Srbija ima 30000 ljudi manje, da u Beogradu trećina domaćinstava ima septičke jame a izdvajaju se ogromna sredstva za renoviranje trgova slovenačkim i inim granitnim pločama, da se i dalje ne zna ko je nelegalno rušio objekte u Savamali, gde je nevalidna diploma osnovnih akademskih studija N. Stefanovića i zašto je raspisana nagrada samo za lice koje je pratilo snaju S. Malog a ne i za pomak u istrazi ubistva O. Ivanovića. Doduše, nije pohvalio Vrabac servis – ponos i gradonačelnika njegovog zamenika.

    2. Ovaj kao nekada dobošari… Samo ne lupa u doboš po sokacima, nego se modernizovao… Ali svejedno, ostao je klovn.

  2. Tako i treba, vlast pametno raspolaze sa novcem, trosi se novac iz budzeta na razvoj i izgradnju, zbog toga se oseca zadovoljstvo gradjana,rezultati su vidljivi…

    1. Zašto pljuvati nešto što je lepo,što će da krasi Beograd..valjda treba svi da se radujemo što može da se ulaže u razvitak naše zemlje.

  3. Beograd novim izgledom postaje sve privlacniji i atraktivniji stranim turistima…

  4. Odlicna vest! Ova vlast radi fantastičan posao! Nas Beograd je sve lepsi i lepsi, svakim danom! Jos jedan u nizu dokaza da ova vlast na celu sa nasim predsednikom ima pokrice u delima za sve ono sto govori!

  5. i posle vam Vucic ne valja, a toliko toga je uradjeno za gradjane i Srbija sigurnim i stabilnim koracima ide napred ka sigurnoj i boljoj buducnosti

  6. Vidi se da se vredno radi, tako da ce i dogovoreni rok zavrsetka radova biti ispostovan.

  7. Ovaj termin je najbolji da sve bude spremno za nove djake, nove studente, nive turiste u jesenjim turama, da se smanje guzve i grad dobije novi prostor i fizicki i prostor za turisticke agencije kako bi privukle turiste.

  8. Beograd dobija novi velelpni trg koji ce biti veci tri puta od prethodnog, sa smart klupama, 12 stabala, čistim spomenikom i renoviranim fasadam.

  9. Ono što je ruinirano zaista treba da se obnovi, poboljša. Mogli bi i fasade da urede u širem delu Beograda.

  10. Samo nek se gradi… Ne samo u Beogradu, Vec u svim gradovima i seoskim naseljima se gradi… Eto gde idu budzetske pare.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.