Vučić: Najviše me boli deo izveštaja EP o zdravstvu

Ostavite komentar


      1. Ma ne utopio se čovek pijan koji je bio dobar plivač i koji nije pio alkohol, objasni ti genije šta se desilo?

  1. Hiljade vakcina kojim ističe rok ,nekoliko stotina respiratora po magacinima…
    Ne treba biti stručnjak da bi zaključio da se nabavljalo bez ikakvog plana,stihijski,nekompetentno….
    Nadam se da će jednog dana i za to odgovarati…..

    1. Naravno da tako mora biti. A ko mi navede jednu stvar koju nije uradio stihijski ili pod uticajem navijackog instinkta nedolicnog jednom predsedniku neka mi se odmah javi, vodim ga na pice.

    2. Nabavljalo se kad je bilo stani
      pani!
      Da nine nabavljao bilo bi zašto nije ???
      Vama nikad ništa ne valja!!

    3. A ti znas da tim vakcinama istice rok,respiratora nikada nije na odmet imati u rezervi

    4. Respiratori se sigurno neće baciti, a tada ih je i trebalo nabavljati što više. Vakcina imamo malo za sada, ali neobrazovani ljudi, antivakcinaši, upropastiše vakcinaciju.

  2. Normalno da boli neistina i laž i svako smanjenje vašeg rada kada ste uložili svih ovih godina svoj rad i trud, neko drugi napiše izveštaj da nisšta niste radili, naravno da boli jer imamo takav primer u jednom ministarstvu.

  3. Kakav pppulizam ovo sa vitaminima…strašno. Kad ce se vakcinusati predsednik?

    1. Rekao je da će to biti u utorak, 06.04.2021, u Majdanpeku. Dajmo mu fore do petka, 09.04, a onda ga napadnimo.

    1. I kod tih „zlih,podmuklih“ mi volimo da živimo i radimo.Ako ti se ne sviđa pravac kod divrih poštenih Kineza.Ja plaćam kartu u jednom smeru.

  4. Predsednik je zaboravio da hvaleci nas zdravstveni sistem pohvali i ministra koji je nadlezan i sigurno je sa svojim timom doprineo da imamo visoko profesionalnu negu u bolnicama iz kojih kada izadju pacijenti izleceni od kovida imaju iskljucivo reci hvale. Dobar glas daleko se cuje. Neskromno je sve uspehe u zdravstvu, koji su nesporni pripisati samo sebi.

  5. Blago nama kad imamo predsednika koji tako misli na nas! Pa za 50 godina ko pretekne u dvostruko prodatoj državi…

  6. Deset godina živimo u propagiranju nepostojeće pameti ,društvo gluplje sve ostalo skuplje.Sve je rasprodato,krediti podignuti,opštinama dominira nepismena falanga,jedinim uspehom se smatra odlazak sa ovih prostora bilo gde.Nije nama potrebna Evropa imamo mi kući frižider on govori mnogo,glavna hrana u Srbiji su postala jaja koja se jedu na milion načina,pametnom dosta.Garderoba nam je second hand na ovaj ili onaj način,automobili stari 16-17 godina.Mediji su mentalni zločin.

  7. Aleksandar Vučić da je pametan mogao bi postane istorijska ličnost i ude u anale kao obnovitelj i velikan Srpskog parlamentarizma i demokratije a to je da da sa pozicije ove moći može da postane prvi premijer obnovljene parlamentarne Kraljevine Srbije i to sa dvosobni parlamentom. Očigledno da mi kao nacija nismo za republikanski oblik vladavine jer uvek dobijemomobrise smanjenja demokratije i povećanja autoritarnosti jer svaka vlast dolazi u iskušenje zloupotrebe iste.

  8. Ovaj zivi u svom svetu i potpuno je nesposoban da vidi ista izvan sebe.On uopste ne vidi sta sve boli druge ljude.

    1. Vidi taj, ne sekriaj se… nego mu prešlo u naviku da nas obmanjuje…. Zine pa slaže…

  9. Mi smo lideri u regionu po vakcinaciji, broju respiratora i brizi o pacijentima, jako je bitno da sačuvamo svaki život koji se može sačuvati

    1. 50 mrtvih za Nemačku je 0,0003%,al za malu Srbiju je mnogo.Ini 200 milionacstanivnika a mi 5 miliona.E moja matematiko.

  10. Po prici Vucica cijela Evropa ce poceti da dolazi u Srbiju da trazi posao da bi prezivjeli ,ja zivim i radim 30 godina u Nemackoj srecem svakog dana ljude koji dolaze iz Srbije i cijelog Balkana , vjerujte da da bih volio da je sve tako dobro kao sto pricaju nasi politicari ,sve sama laz,

  11. Diktatore POCELO JE POCELO a i ponovljeni tzv „izbori“ u Zajecaru govore u tom pravcu da je konacno POCELO. Beogradski izbori pokazace da ti je diktatore vreme isteklo i da ti je propast zagarantovana. Samo opsti OTPOR i ustanak, slobodnih gradjana Srbiju spasava.Prolece u Srbiji najavljuje buduce dogadjaje, koji su neminovni i konacno OSLOBODJENJE od Vuciceve diktature i njegove mafijokratske vlasti. Svemu dolazi kraj a ovoj mafijaskoj kliki na vlasti predvodjenoj Aleksandrom Vucicem i Ivicom Dacicem uz KRAJ sleduju i dugogodisnje robije uz ozakonjenu LUSTRACIJU.

    1. Šta je to počelo?Kakav otpor i ustanak?Kakvo konačno oslobođenje i kakav kraj?Čoveče ti si u velikom sukobu sa samim sobom,izjede te mržnja,nepotrebno.

  12. Da li je to „ona evropa“ koja je svojim divljačkim bombardovanje uništila 48 medicinskih objekata bolnica domova zdravlja
    Ne žali se samo evropa nego i svi oni kojima nije palo na pamet da od 1944-2020 podignu medicinsku zaštitu na nive „evrope“
    a čak se i „najveći sin našeg naroda“ Broz lečio u Ljubljani ali je „stolovao“ i „stoluje“ u Beogradu

  13. Ne razumem se u ove kritike oko afera ali sam svedok i toliko pismen da vidim da ovo oko zdravstva zaista ne stoji.

  14. Na sledecim izborima Seselj i Radulovic se vracaju u skupstinske klupe, garant.

  15. EU izgleda ne odgovara da jedna mala Srbija bude bolja od njihovih velikih sila.

  16. Smeta mi kritika Evrope da se Srbija nije snašla! Pa da smo čekali na njihovu pomoć i Kovaks pr9ogram imali bi smo 0 vakcina….

  17. Ajde što Evropa daje lažne izveštaje o Srbiji, nego što će sve da uradi da ne stigne doza Fajzer vakcina, a platili smo je. Meni je takva politika nezamisliva!

    1. Naše zdravstvo je daleko od dobrog i neuporedivo sa EU, bar sa zemljama koje sam posetio, ali je istina da se mnogo popravilo u poslednjih 5-6 godina.

  18. Pa stvarno nije u redu da EU kritikuje to sto je Vucic poturio svoje podanike da budu zamorcici za treci krug testiranja kineskih vakcina u inostranstvu, kako navodi Sinofarm.

  19. Ma kakva EU, ko bi se jos sekirao sta kazu oni, prikazali su se na delu u nedelu. Nas je problem sto nismo verovali da takvi postoje zato svet i propada sto se ne prepoznaju brzo .
    Ako treba da se sklapaju neki Ugovori sklapati ih iskljucico sa privtanicima drzava ako je projekat drzavni onda i njihovim vladama strogo pazeci da se ne uplice EUBrisel sta tu izgravaju nekog bosa.

  20. Gospodine predsedniče,
    Uslovi rada, stanje infrastrukture, organizacija rada, ljubaznost, radne navike i profesionalizam osoblja(čast izuzecima) i uslovi za pacijente nisu ni blizu standarda Evropske unije. Nema šta da se iznenađujete niti da vas nešto boli.

  21. Posto mi je stalo do Predsednika Vucica zamolio bih ga da pod hitno uzme tablete protiv bolova da ga vise nista ne boli.

  22. Vrhovni vladar bolno je osujećen u predizbornom pokušaju da zapanjene glasače ubedi da oni žive, takođe, u zemlji „zdravstvenog tigra“.

  23. U srbiji narodu treba na prvom mestu zdrav razum sto ocigledno nemamo ,ako je npr profesor u skoli pedofil zasto ga stalno trazimo da bude u skoli.
    Zbog prakse o iskustva da svi politicari lazu kradu ubijaju treba napraviti presek i sve politicare uhapsiti a napraviti novu upravu sa ljudima koji su apoliticni i normalni ali postoji problem policija i sudovi su povezani sa zlikovcima iz vlasti pa i to treba pohapsiti znaci pukli smo zauvek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.