Vučić nakon sastanka sa izraelskim predsednikom: Kakve odnose imate sa nekim uvek se vidi u teškim trenucima

Ostavite komentar


  1. Danasnji Izrael nije zrtva nego nosilac genocida. Jevreji sprovode monstruozni genocid nad Palestincima pred ocima celog sveta, zapadnog i arapskog pre svega.

  2. Zbog cega nije bilo pitanja novinara. Kakva predstava spominju jednog coveka koji je zarobljen i ziv a ni reci o ubijenoj Palestinskoj deci koju je Izraelska gamad ubila i to vise od 21000 i jos toliko civila. Nisam mogo da gledam bilo mi muka i sramota. Srbi su uz Palestince. Bolje da sam radio prvu smenu da ne gledam i slusam ovu bruku .

  3. U toku 2. Sv. rata nadi narodisu u prijateljstvu, kaze Vucic,
    Da li tu misli na pobijene u Zidove u Srbiji do augusta 1941 njih 15.000 ili 94% ukupne poulacije.
    Rasne zakone podrzane od pravoslavne crkve, nacisticka Srbija donosi tkz rasne zakone 19.aprila 1941 a nacisticki rezim Pavelica 21. Maja ’41 uz veliki protest tadasnjeg nadbiskupa Stepinca.
    Sto misli Vucic da ce lazima i kurtoaznim tiradama izbrisati fakte istorije.
    Ne znam sta rade akademici istorije sto ne upozore na lazi i falsifikate.
    Svima njima bi trebalo
    oduzeti akademske titule.
    Najobicniji lazni naucnici.

  4. Bruka i sramota! Izraelcima su krvave ruke do lakata, ubijaju i istrebljuju Palestince, a poglavica lupetara o nekim teškim trenucima za Izrael!? Čemu ova blamaža? Uvaljuje im oružje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.