Vučić najavio: Srbija će u četvrtak uputiti zahtev KFOR-u za povratak vojske i policije na KiM

Ostavite komentar


  1. Nema ti sta da zahtjevas nego im najavi da ce po rezoluciji 1244 UCI vojnika kolko ti misliš da treba i rasporediti gdje Srbija Kaze sta ima da pitaš

  2. Bando jedna, sada ste se setili.
    Povukli ste ceo sistem Srbije sa Kosova a sada hoćete da vraćate vojsku i policiju

  3. Oćeš ti da predvodiš tu vojsku? Jesi pitao invalide Ex Yu ratova i nakon bombardovanja Srbije jesu li ponosni što su ostali bez delova tela za ‘otadžbinu’ i za spas dece političara koje su sakrili na sigurno u inostranstvo?!

  4. Kako svi vi uspevate da tumacite rezoluciju 1244 kao pravo Srbije da se vrati na Kosovo kad clan 9, stav a) jasno kaze da ce KFOR spreciti svaki povratak vojske i policije Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.