Vučić: Narod će proceniti rezultate

Ostavite komentar


  1. Hoće, glavno je da nas ne pritiskate za vakcinaciju i ne uvodite kovid-propusnice, skupa testiranja i slične besmislene mere. Pozdrav.

  2. Lepo bi bilo da razmislite o raspuštanju tzv. KŠ. Što da ih plaćamo kad su već plaćeni od farmaceutskih kompanija.

  3. Ja sam deo srpskog naroda i procenio sam rezulktate. Na osnovu toga sam odlucio da nikada necu glasati za vas i vasu koaliciju.

  4. Zna narod!
    E to zna narod to moras da kazes ali obavezno. Zasto? Zato sto je pamet najbolje rasporedjena stvar na svetu, jos se niko nije zalio na manjak pameti. A narod glup ko cuskija, nema pojma. Ali kad mu ti kazes zna narod, onda on kaze, pa da naravno da znam.

    Lane Gutovic

  5. Hvala što verujete narodu. Rasterajte globaliste i zaustavite represiju nad nevakcinisanima. U većini smo.

  6. Bitno je da nas čujete. Mi ne verujemo medijima, mnogo lažu. Zaustavite gebelsovsku korona propagandu. Da se odmorimo i normalno živimo.

  7. Meni ste vi ok,mada ste okruženi budalama i secikesama. Opozicija nam je grozna. Borite se za čistiju sredinu,privredni rast i protiv kovid represje i ucena. Ako to pokažete,pametnom dovoljno.

  8. Rezultata ima,a i volja za nastavak radova u Srbiji je i više nego vidljiva. Srbija se izdiže na veći nivo zahvaljujući ovom čoveku koji neumorno,mudro i prisebno upravlja njom i čini je sve lepšom za život iz dana u dan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.