Vučić: Naše snage mogu da spreče svaki napad na Srbe

Ostavite komentar


  1. Palikuća. Ovaj radikal, ratni huškač iz stančuge koju je maznuo, a platio mobilisani narod, bi opet da ratuje do poslednje kapi tuđe krvi zarad cementiranja njegovog diktatorluka.

  2. Od pravnika,sada vojni ekspert.Izvanredan borac za mir,cuvar mira,a pogotovu ekonomski strucnjak.Blago srbima.Unapredite ga za cara.

  3. Hoce, hoce, evo samo dok ministar vojni zavrsi mars. Ipak, 20 km je mnoooogo, brate, za nekog ko je nesposoban za vojsku.

  4. Ma ne mogu ni jedan napad da spreče. Gladna vojska ,sit ministar i predsednik, a na drugoj strani NATO= katastrofa.

  5. Rambo Amadeus bi rekoo… Manipulator…Vibrator… Andeo… Mrznjator… Beda cista Beda… 30 godina jubilej ratnog huskaca

  6. Covece ne varcaj nas u 90te. Isto ste i onda pricali. Setite se zardjalih kasika, Virovitica, Karlovac, Karlobag. Seti se Gline, Ministarstva informacija,Curuvije. Sve se ponavlja samo sto nam fali Jezda i Dafina. Prestanite vise da krivite druge i da se okruzujete poslusnicima u mesto strucnjacima. Ne zivimo kao kornjace po 300 godina pa da imamo vremena da zaradimo za starost. Jednu ste generaciju procardali. Molim vas nemojte vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.