Vučić: Naslednika u SNS predlažem 2019.

Ostavite komentar


  1. Od bajne investicije i napretka pa do toga da mogu "ostati i bez onog što imaju". Mučno je ovo čitati. Slupale su se misli i primisli ovog pametnjakovića.

  2. Оволико зла и безобзирности у једном човеку…

  3. Baraba preti tim nesretnicima koji su za rad placeni koliko i njegovi botovi za lupetanje.

  4. Uvek je znao da bodri.Jos devedesetih se pokazao kao dobar motivator.Slika i prilika zivota koji zivimo.

  5. Od zapada smo dobili ono sto danas jesmo.Za sto i kusur godina od oslobodjenja od turaka zapad nad sistematski unistava,jednom recju kad bi sabrali sve zlocine zapada i podvale Srpdkom narodu bilo bi ravno genocidu al o tome olos elita cuti zarad sake srebrenjaka.Sto je najgore zapad ne ce stati na rusenjr Srbije dolsze na red Vojvodina,Sandzak,Presevdka dolina cim se resi Kosovo a Republika Srpska dobije ovlascenje opstine.Sve ove lazi koje prate vucica zaduzio se 10 milijardi evra a nacionalni dug pao ha ha a industriska proizvodnja kad uracunas inflaciju nije veca od 1 posto jos kad imas preduzeca popit fijata imas ssmo jeftinu radnu snagu koji za 10 godina rada u tim precuzecima od coveka naprave invalida,dok potpidnici ugovora pod zastitom zapada i dalje rovare srbijom i uzivaju u dvojim milionima. Ppgledajte svoj frixider to je jedino merilo boljeg zivota nije blic danas n1 pink informer i ostala bagra koja laze ovaj narod.

  6. Mora drzava da zastiti radnika..bilo da je Fijat,Geox ili neka druga strana firma mi nismo stoka vec radimo i vise nego sto treba da zaradimo za tu crkavicu..i pored toga sto je crkavica poslodavac hoce i dusu da nam uzme…

  7. Ne treba naprednjacima naslednik nema Tome ni Vućića pa ko će biti više u naprednjacima. Ne treba da se odriče predsedničke funkcije u SNS-u.

  8. vucic je izjavio kako ga je erdogan ispratio kao sultan ,kako toboze imamo deficit sa hrvatskom msm cemu obecanja prazna i lazi vucicu zar nevidis da narod kaze dosta lazi dosta vise alo….

  9. je stvarno sposoban lažov!-Ostali političari mogu samo da mu pljunu pod mikrofon!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.