Vučić: Naučili smo da iz Crne Gore idu na proslavu Oluje i da pažljivo slušaju šta im kaže NATO

Ostavite komentar


  1. Rekao je doslovce, da je protiv otkaza Leposavicu, ministru pravde CG, kpji mu je urucio premijer CG Krivokapic, ket je ovaj negirao genocid u Srebrenici i međunarodni sud u Hagu. Znaci li to da Vucic negira genocid u Srebrenici i ne priznaje žeđunarodni sud u Hagu? Men’ se cini da je upravo to.

    1. Konacno da neko istinu nazove pravim imenom.
      A crnogorcima se treba reci,
      Istna se ne kazuje lepim recima!!!
      Blago

    2. Samo skupština koja ga je izabrala može da „otpusti“ ministra. A premijer može da sobali vladu ako ga skupština ne podrži u nameri da smenjuje ministra, tako što će sebi da da „otkaz“.

      Lično mislim, ako će da rade sve što je Milo radio „samo poštenije“, onda bolje Milo da se vrati.

  2. Srbija se ne mesa u drzavne interese Crne Gore, ali po pitanju stvari koje se ticu Srbije naravno da ce se interesovati

  3. Mora Srbija da prati sta joj se desava u okruzenju , taman posla da ne prati , pa ako treba i da da savet , sto da ne, ko bi rekao da ce gospodin Krivokapic krenuti tako a ja jos napisah komnetar “ A sada slusajte sve sta vam kaze gospodin Krivokapic“, al se prevarih , pa jos da bude grdje, mislila sam cim ga je iznedrio gospodin Amfilohije mora da je nesto dobro radio sve vreme onako iz potaje ali kako treba.
    Ko slusa NATO i ne kaze da je to zlocinacka organizacija koja kada tad mora na sud ne smatram ga drzavnikom niti covekom koji zeli svetu i svim gradjanima sveta dobro.
    NATO misli suprotno , ali da li ima ikakav dokaza za takve svoje stavove, nema, a ima se dokaza sta je sve radio nelegalno , kriminalno i zagadjujuce , to svi znamo.

  4. Ovo je veliki samar i za one koji su glorifikovali Zdravka i Dritana posle izbora , blazenopocivsi Amfilohije se prevrce u grobu.

  5. Obrni okreni, Krivokapic je isti kao i Djukanovic. Nema tu sustinske razlike.

  6. Bravo Joco, u pravu si. Samo licemer ima pravo da kleči i pred zapadom i istokom, ali traži da svi ostali kleče pred njim.

  7. Konacno da neko istinu nazove pravim imenom.
    A crnogorcima se treba reci,
    Istna se ne kazuje lepim recima!!!
    Blago

  8. Za nas treba biti vazan samo interes naseg naroda, u tudja posla ne treba zalaziti!

  9. Страшно. Дојучерашња наша браћа се тако сад понашају. Ружно.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.