Vučić: Ne bih vam preporučio parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Mozda nema zemlje gde je povecanje 10%. Ali, 10 % na 400 evra je 40 evra, a 5 % na 1000 evra je 100 evra. Znaci 5 % je VECE od tvoji 10%. Prema tome, matematika lako moze da pokaze ko je u pravu. Dosta sa lazima! Napr(e)DNO. DNO! DNO! DNO! DNO!

  2. Opozicija zeli da gumicom izbrise sve dobre stvari koje je vladajuca stranka uradila. Nece to moci. Narod je sit praznih glava i obecanja.

  3. Bahatost,bahatost,bahatost, Mislis ne moze besramnije,kad,ono,moze. Ne skida se sa medija,zacikava sve druge,a ,kao i svaka kukavica,nikome ne da priliku da sa njim polemise. Bilo je u Srbiji i ranije tiranije,ali ovoliko,nikada.

  4. A, sta je sa dugovima u neisplacenim platama preduzeca cijiu je osnivac Vlada Republike Srbije, primer ""ZELTURIST"-a DOO cijim se radnicima duguju plate za period os novembra 2o13. zakljucno sa majom 2015.godine, za takodje neisplacene doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje. Za to "nemaq" para i pored izrecenih pravosnaznih presuda u korist radnika. SRAM DA VAS BUDE PREMIJERU_PREDSEDNIKU. posebno kada se uzme u obzir da su to vasi licni kadrovi iz SNS-a koji su zatvorili preduzece a to su Kolaric i Lugonjic. Sve go sljam do sljama kao i citava struktura SNS-a, od mesne zajednice pa do samog vrha Okupacione vlasti u Srbiji.

  5. G-dine Vučić, rekli ste »da će prosečna plata u januaru ili martu sledeće godine biti 450 evra«, pa me zanima zašto ste pri tome preskočili mesec februar. Odgovor je vrlo prost, pa januar i mart imaju 31 dan, dok februar ima samo 28 dana, pa je za 9,68% kraći, a sam tim bi verovatno i za toliko bila manja prosečna plata u tom mesecu. A kada je reč o platama i povećanjima istih, bio bi red da se govori u apsolutnim iznosima, a ne u relativnim koje Vi pominjete. A da li povećanja plata od 10% ima u nekoj od država Ex-YU neznam, ali zato znam kolike su prosečne neto plate u tim državama, a tu je iza Srbije samo Makedonija. Inače, najveća prosečna neto plata je u Sloveniji i avgusta je bila 1.051,72€. Istovremeno, Slovenija ima i najveću zagarantovanu minimalnu neto platu koja je 614€.

  6. Bezao je on sa megdana bezbroj puta samo se on obraca svojim maloumnicima kod kojih svaka laz prolazi. Koliko puta je bezao od tv rasprave sa suparnicima prije svih izbora.Koliko puta je bezao sa redovnog pojavljivanja kao premijer u skupstini da odgovara na pitanja (trebao svakog zadnjeg cetvtka u mesecu a u tri godine pojavio se 3 puta)
    Bezao je u Potocarima.
    Bezi i dandanas od Sava male,opljackani penzionera,lazni doktorata i svakog pravog dijaloga.
    Toliko o njegovoj hrabrosti.

  7. Posle izjave da je Bajazit bio "ozbiljan vojskovodja" i da danas nema Bajazita ili njemu ravnog, mislio jadni Dacic kako da Turcina malo razgali pa mu otpevao pesmu Osman aga, na turskom. AV izjavom da "danas nema Bajazitu ravnog" uvredio je EGO Erdogana. Nekad je bolje cutati, ako mozes.

  8. Pobeze Ti; PREDSEDNICE, PREMIJERU,SEFE DB, SEFE BIA i svih drugih sluzbi i od samog sebe.Od Radikala sd vise i ne znas ko si. Pobeze od primanja gradjana Srbije jednom mesecno. Samo se jednom i desilo i nikad vise. Pobeze od obecanja da su mere smanjenja plata i penzija PRIVREMNE. Ispostavi se da su permanentne. Pobeze od obecana boljeg zivota koji je trebao da se oseti jos 2014.godine. Od toga nista.pa svaki put trazio si "samo jos ove godine" sledeca ce biti mnogo bolja. I tako u beskraj. Stap sve duzi sargreva sve manja.Ko prezivi pricace. Preziveli su Srbi i kugu i koleru i ratove i komunizam i diktature,i glad pa ce i ovo.

  9. Radim u prosveti i zahvalna sam do neba. Kome je malo moze slobodno da se odrekne svog dela. Ovom narodu nikad nista ne valja, taman da je i 100% povecanje bilo.

  10. Kad bi se stvarno raspisali parlamentarni izbori, u opoziciji bi nastala panika. Oni ne znaju šta će ni sa beogradskim izborima, a kamo li sa izborima za parlament.

  11. Gospodjo Marina, to što radite u prosveti bi kao trebalo vašim rečima da da na težini. Sramota. Jedan prosvetni radnik bi trebalo da zna da o platama ne bi trebalo da odlučuje predsednik. Ovaj krši Ustav i to vam je u redu. Možete vi da budete zahvalni do neba i do groba, ali dozvolite da ima i onih koji nisu. Pre svega, ovo NIJE POVEĆANJE, već vraćanje na staro. I ako je vama, obožavaocima lika i dela ove kukavice koja se svadja sa retkim novinarima koji smeju da mu postave pravo pitanje, a beži od duela ko djavo od krsta, dobro sve što uradi, nije svima. Uostalom, šta god da ste po zanimanju, vi ste samo običan BOT.

  12. Predsenice pocnite vec jednom da se ponasate kao predsednik republike iliti predsednik svih gradjana Srbije. Zaboravite na vas SNS I pocnite da budete drzavnik, ako to uopste mozete. Takodje, prilagopdite vas recnik funkciji na kojoj se nalazite I koju pokusavate da obavljate,

  13. Dnas Da punjeni ratluk,,tj,koferče,,ode do NEKE OD,OBJEKATA S.P..C I ZAPALI SVEĆ ZAHVALNOSTI,ZA TADIĆA ZA REINKARNACIJU, ,JER SE OD TADA BAŠ,,Pookazao,,i,,dokazao,, DA MU ,,EXVIZIONAR,, s kota.K.K.V ,NIJE NAPUSTIO,, ,,SLOBODARSKI,DUH,, Gde GOD SU,,brižnici,,, ,iz ,,sv,Trojstva,,,BRANILI ,srBstvo,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.