Vučić: Ne čitam „Danas“, govore isto što i Tači i Haradinaj

Ostavite komentar


  1. Naravno da ne odgovara kada nije po njegovoj volji. Sve novine kontrolise, osim nekih par mozda. Placeni komentari koji govore u korist Vucica i sns-a. Vise ne moze da se cuje misljenje koje nije placeno o celoj situaciji u Srbiji. Srbija je definitifno u medijskom mraku nazalost. “Sramota koliko nam dobro ide”.

    1. I ISTINA UBIJA
      Na njegovu velilu žalost list „Danas“ iznosi istinu narodu. Pošto se on zanima manipulacijama naravno da mu smeta istina. Ali ne čita on ni one njegove novine jer zna da lažu…
      P.Sajdžo Bogutovac.

      1. Ma ne gledamo i ne slušamo ni mi njega jer isto se ponaša i govori kao njegov severnokorejski kolega

        1. Hajdemo da se menjamo, idite Vi kod kod Tacija i Haradinaja, kada ih toliko volite a meni dajte Vas Stan, posao i auto. Posteno.
          P. S. Zenu necu, jer mi je i ova previse.

          1. Vama je svega normalnog previše, samo Vučića nikad dosta. Alal Vam vera, malo ko može da se rodi zdrav a da ne čuje i ne vidi očigledno. Vučićeva banda pljačka Srbiju i nemilice uništava sve moguće, gazeći po svojim građanima i pričajući bajke opravdavaju svoja nepočinstva. Vučić sam zagovara razmenu teritorije i priznavanje Kosova a Vi trabunjate o njegovom patriotizmu i poštenju. Tužno je kada građani sami sebi oduzmu razum …

          2. Ti si iz Peći, ko što sam ja iz Sibira. S i ne verujem da imaš ženu.

          3. @Miodrag…Hajde da se NE menjamo pošto vi niste zaradili moj stan,posao i auto?! A šta je ko prodao od imovine na Kosovu,babovinu,dedovinu,očevinu,majčevinu…Albancima,e sa njima se dogovarajte,a nas ostavite na miru pošto sa Kosovom nemamo nikakve veze!A oni koji tu vezu imaju poturaju tuđu decu zbog navodnih „državnih“ interesa,kao i u slučaju tzv.sao „krajine“u Hvatskoj pa su se u srbiji pojavile mase izbjeglica ili kovčega!

          4. @Miodrag…Sramota je reći da mu je vlastita žena previše.Šta si hteo,sex i decu,ako si uspeo?! Razvedi se i napusti portal,već si svima na vrh one stvari!

          5. Al jos nisi nasao kupca u Kosovo ili lazes da si Miodrag iz Peci? Sigurno si kupio i posao to dobru placenu u Srbiju i zbog toga imas vreme da posecujes sajtove i da posaljes komentare i da ne radis nista.

          6. @Nikad se necu…
            Zasto je sramota reci da ja sa sedamdeset godina i suprugom mladjom petnaest godina, ne mogu i necu traziti druge zene. A sa portala cu otici ili kada me Bog pozove ili se ostvare jos neke ideje koje sam ovde plasirao.

        2. A privredu Srbije, Vučiću, jednom za svagda,
          celokupnu, od prve do poslednje fabrike i giganta, od seljaka do Instituta,…, uništili ste vi radikali sa boljševikom Miloševićem još 90ih, u najvećim svetskim sankcijama koje ste natovarili Srbiji stjupidnom, samoubilačkom politikom nerazumevanja medjunarodnih odnosa.

          „Bog Otac“ to nije mogao da oporavi, niti će moći za narednih 50 godina.
          Ovo govorim zbog mladih koji to moraju znati.
          Srbija je propala pod vama!
          Tačka.

        3. @Jasrbin***Pa taj je najvredniji učenik i poštovalac lika i dela osuđenog ratnog zločinca,a iznad opkoljenog Sarajeva se sa puškom u ruci sklanjao iz kadra kako ne bi zaklanjao snimak fotoreportera sa njegovog duhovnog vođe!

    2. Uveo je i legalizovao nacrnji, najogavniji, govor mrznje, ali zajahano tuzilastvo i sudovi NIKAD CULI za zakon o govoru mrznje.
      Ovakvu diktaturu podrzava „zapad“ zbog neskrivene mrznje prema Srbima.
      „Aco Srbine“ – poklic da se sakrije poreklo.
      Smejulji se Fahri Musliu.
      Ako, ako – Srbija zasluzuje!

  2. Sedam crnih godina ova osoba ne zatvara usta. Istovara se od jutra do veceri. Samo je u ovoj zemlji moguce da Seseljev sekretar i neleceni pacijent sa Laze lazarevica bude predsednik. Dakle samo Srbi, eksluzivno imaju neogranicenu zalihu mazohizma jos od Osmanlija. Molio bih da ne cenzurisete iznosenje istine kao protivtezu kolicini njegovih izlucevina. Ako moze.

    1. Sta bre hocete beli listici MRS .AV je vec 30 godina pred kamerama i kao niste znali. Vi ko moja Drugarica Stana -JU OD KUD JA U DRUGOM STANJU PA CANO DRZALA SI NOGE KO HRVAT STJEPAN FILIPOVIC U VALJEVU. Tako i vi naguzili se pa kad … sad lajete mrs

    2. Bravo Jovane, svaka ti je “ ka u Njegosa“, valjda će i ovaj narod konačno shvatiti ko im je predsednik.

      1. A taj vaš Njegoš, kao da je svi pamet sveta popio… Pitanje za njegove, Njegoševe, navijače: od čega je taj gospodin umro?

        1. „Svak je rodjen da po jednom umre,cast i bruka zive dovijeka“
          Sveznajuci,pronadji se dje si?

          1. I tom rečenicom (koju su mu pisali popovi-biografi, dok se on provodio u Veneciji sa kurvama) je zaslužio da ga stalno citiraju?

    3. Gospodine, predsedniče,
      Normalno je da Danas piše i to što pričaju Haradinaj, Tači, Dačić, Vi, Ana…. Ako, Vi Danas ne „čitate“, kako znate da pišu i šta pišu? Dakle, lažete! I, nije to u pitanju, znate Vi dobro, u pitanju su kritike Vašeg načina vladanja Srbijom, a to se vama ne dopada. Zato što i ovo što šetate Srbijom radite samo zbog lične vlasti. Treba da izađete iz naših života. Dan kada Vi odete, proglasićemo državnim praznikom. Ne znam samo kako ćemo ga nazvati.

      1. Zvace se DAN kada je Srbija pobedila najvece zlo svih vremana? Dan oslobodjenja?

    4. Pacijent iz Laze Lazarevica nije nikakva izmisljotina ili metafora. Odavno su procurele informacije. Stvar je i ozbiljna i jeziva. Tesko nama!

    5. Što se mene tiče jasno i tačno rečeno. Šteta samo što niste kao i neki veeeeliki profesori uočili da je dotični komunista. Tito zapravo.

      1. Ovo sto radi Vucic nema blage veze sa tim vasim „komunizmom“, a jos manje sa Titom. Tito je vladao od 1945. do 1981. god odnosno 36 god. Od tada je proslo ravno 38 god. Odakle vam ideja da ovaj ima bilo kakve slicnosti sa Titom? Pa u onih, vama tako mrskih 36 god. SVI smo imali besplatno obrazovanje i lecenje, sigurna radna mesta (adekvatno placena), zene su bile ravnopravne sa muskarcima, i niko, nikome nije zemerao sto se druzi sa Albancima ili Hrvatima. Nikada do sada u ISTORIJI ni jedan predsednik se nije svakodnevno oglasavao komentarisuci svaku REC koju je neko o njemu izgovorio. tito je u odnosu na ovoga bio demokrata!

    6. Vucicu lazes bre opet…Citas sve i ti mrzis Srbiju i narod i NAJVECI SI IZDAJNIK OD KOSOVSK9G BOJA PA DO DANAS

  3. Ovaj pokvarenjak sa nadimkom ,,pickousti„ce biti upamcen samo po tome sto je najveci lazov,podstrekac na mrznju i kao najruzniji covek koji je ikada bio na nekoj visokoj funkciji.Dakle,ovaj pickousti je najprljavija mrlja Srbije u istoriji covecanstva.

    1. Nemoj da mi džarate presednika sve će vas uvati …
      Ja vam kažem samo pošalje komunjalnu službu i sve poFata.
      Nemo neko da rekne pacovi ko zecovi ili lisice e tog se boi iako nie Mali…
      Olbrajt

    1. Pitanje za sve komentare koliko jos godina prepucavanja sa Vučicem nazire li se kraj ovim nebulozama.

      1. Koliko god je godina potrebno da shvatite da je kritika opozicije vladajuće stranke potreban i poželjan korektor svake vlasti u demokratskim društvima da se vlast ne bi pretvorila u diktatorskog monstruma.
        Da je pravo na drugačije mišljenje osnovno ljudsko pravo,
        i to nam nikada nećete oduzeti.

        O vredjanju, pretnjama i nasilju prema onima koji drugačije misle treba znati samo to da ste u zoni krivičnih dela kažnjivih zakonom.

        Dakle, ništa lično.

  4. Ovaj ,,covek” nema srama. Dace bog da izludi od svojih lazi… nije daleko. Paradoks je i sramota to sto je izjavio za Danas… Ustvari trebao bi biti zahvalan jer da nije novinara ko zna do koje mere bi se fasisti i mafijasi osilili.

  5. On i izgleda kao da u zivotu nije procitao dobru stvar. Znamo da mu vise odgovara nesto tipa Velike Srbije, ali i da pazljivo cita svaki tekst u Danasu. Ostale novine moze i da ne cita, posto ih sam uredjuje, ali se Danas cita po pet puta.

  6. Ogromna pohvala listu Danas, to takva da veća nije ni moguća. Pokuda iz usta jednog bezumnog lažova kakvog svet, da ceo svet, verovatno nikada nije video.
    Sreća je da ovakav manijak ne raspolaže nekim većim resursima u globalnom smislu, svakako bi napravio planetarni pokolj.
    Stidimo se, gradjani Srbije, kakva kreatura nas predstavlja svetu a kod nas odlučuje o životu i smrti…

    1. Potpuno tačno. Svi zaziru od Trampa kao opasnog čoveka, ali on je jagnje smram našeg faraona. Da raspolaže silom koju ima Amerika, na ovoj planeti ne bi ostao kamen na kamenu. Ovako, srećom po ostali svet on može jedino da zlostavlja Srbe.

  7. Da racionalno govoris pricao bi o merama koje drzava preduzima kako bi stimulisala radjanje dece a ne proterivala mlade iz zemlje njihovih otaca.Da racionalno govoris bila bi ukinuta zabrana zaposljavanja,i partijsko zaposljavanje,povecani deciji dodaci bez obzira na primanja roditelja,izgradjeno vise obdanista a ne fontane i gondole.Da racionalno govoris i da zaista mislis to sto izgovaras uradio bi ono sto sve normalne zemlje rade kako bi zadrzale svoje na svome.Ne,predsednice ovo sto ti radis je cist sarkazam i populizam a mozda i neko jace negativno osecanje prema ovom narodu.

  8. Bilo bi veoma interesantno kad bi neko od Vaših novinara sabrao sve te silne ,olako obećane, milione dinara i eura koje tokom svoje imbecilne kampanje „Budućnost Srbije“,kao iz rukava prosipa ovaj bezbroj puta osvedočeni lažov,demagog,
    diletant i umno poremećeni pokvarenjak.

    1. Sta kaze ne cita DANAS,pa kao zna sta pise?Sada je u izbornoj kampanji sa penzija i plata presao na kanalizaciju,sta je sledece?

  9. ne govori populisticki, NEGO KAKO I TO SVAKI DAN PONAVLJA, GDE GOD MOZE I DECU OKUPI, DA IH VALJDA ZARAZI SNS POLITIKOM.
    A STO SE TICE „DANASA“, NEMA ON VREMENA, „DANAS“ SE CITA BAR DVA SATA, NIJE TO PRAZNI ALO, INFORMER, KURIR.
    UPRAVO CUH NA TV KAKO SU ONI POSLE 2000. UNISTILI FABRIKE A DA LI SU TE FABRIKE RADILE ZA VREME RATOVA, HIPERINFLACIJE I SANKCIJA, NISU!!!! DOKLE TE NEISTINE!
    I SINOC CUH DA SU GALENIKU PRE DVE GOD. PRODALI ZA 1 DOLAR!!!! A DUGOVE PONISTILI!

  10. Neke ljude mozete lagati sve vreme.
    Sve ljude mozete lagati neko vreme,
    Sve ljude ne mozete lagati sve vreme.

  11. Mislim da mi kao narod ne zasluzujemo bolje.Kada smo posle DECENIJE ponizenja,zavrsenog bombardovanjem,pod Milosevicem i seseljem,samo posle 12 godina doveli ponovo na vlast njihove dupelisce vucica i dacica-MI NE ZASLUZUJEMO BOLJE. I onda slusate od komsija ili poznanika „a za koga da glasam…“,sta reci a ne zaplakati.Molim clanove SANU ako stvarno vole svoju zemlju da isture predstavnike i doprinesu da se ova crveno-crna bagra otera za sva vremena.

    1. Psiho, smanji dozivljaj….nikog normalnog ne zanima sta citas, radis, jedes, da li i kada ides u toalet. Nisi neki mangup da bi bio u takvom ego tripu.

  12. Kad kazes 500 evra da li mislis i na poskupljenje svega za sve ove godine pa je i tih 500 evra sto se kupovne moci tice isto sto i 300 pre sedam godina. Znaci napredak je jedna realna nula.

  13. Како зна шта пише Данас а шта Коха диторе ако их не чита.Не гледа ни N1 и ns, за то му треба још 2 ТВ пријемника а тендер још није отворен, сам нема пара да их купи, сем да то ураде Ђилас, Јеремић, Обрадовић или Шолак.Помагај опозицијо, видите да рачуна на вас.

  14. Kad bi čitao Danas, znao bi šta je bilo juče i šta nas čeka sutra. Mafija laže Vučića preko skoro svih medija. Mislio sam da se AV pravi blesav a u stvari je vrlo loše informisan, za jednog bivšeg ministra propagande.

  15. Nemislim kao on, ne podrzavam politiku ljudi koje on bira, mnogo neprica i predlaze neistine, nagovestio je 2017 prosek 520 kad to kazem ja sam Taci. Mogu ti reci Vucicu da uopste neverujem da je inostrani kapital u otvaranku lidla i proizvodnih pogona. Vec su to pare koje se peru a ukradene 90 god. Nije mala stvar 3500000 hiljada din. Zato me prozovi da sam najveci izfajica vreme ce pokazati istinu.

  16. On ne čita „Danas“, ali zna šta piše. Verovatno je tako i studirao, polagao ispite iako nije učio, jer je znao šta piše u udžbenicima.

  17. Ceo tim radi za njega i nema rečenice u kojoj se pominje da ne dodje do njega.Timovi čitaju sve na netu o profesionalnim botovima koji imaju kancelarije pri opštinama….Nije što čita ,šta bi drugo i radio zašto uvek demantuje istinu ili ti laže.

  18. Posle 7 godina svakodnevnih lazi iz usta ovog coveka zapitam se da li mu je ime i prezime tacno ili je i za to slagao.

  19. zaključak donosimo posle svih ovih
    trideset godina vladavine nacističkih stranaka
    da danas neće dugo smetati AV-u
    a onaj jutkavepar nije usamljeni slučaj
    u svakoj opštini ih ima koji slušaju AV-a
    koji govori javno da treba djece srbiji a
    ovo je još od knjaza Miloša najsiguniji oblik!
    a oteli su zoranu kesiću termin emisije?
    baš lepo jer verujemo da ovi novi live
    prave bolje smehotresne emisije!

  20. Da li stvarno ikoga zanima kako i gde polupismeni mutavko leci svoje komplekse?!

  21. Inace imam obicaj da procitam tekst ali sad nisam priznajem. Cim sam video naslov morao sam da izrazim moju podrsku listu Danas. Cim vas on pljuje znaci da radite posao kako treba.

  22. Kad ne čitaš kako znaš šta govore? Uostalom dal ti uopšte znaš da čitaš?

  23. KO JE LUDAK SA NALOVNIH STRANA: Ko pogodi zaista će dobiti nešto, nije predizborno obećanje!

  24. Ova je skroz zvionuo? Nek ga dragi bog sačuva i i skloni svoj deci, ali sva je prilika da će da zaviši u ludnici. Postao je pravo polje bez ograde.

  25. Zato ste u sns Vrnjačkoj banji posekli drveće da bi se videla fontana i napravili umesto rampi stepeništa. To ste sigurno mislili da se majke i očevi sa dečijim kolicima lakše kreću.
    Mrzite sve koji nisu sns, podelili ste nas svi bi bedni politicari. Nije vam nikad dosta, uvek vam je malo. I dalje govorite i govorite, prazne reči. Kome se obraćate?
    Svi vi politicari kompletno od 80 tih do danas ste oni koji na rečima najvise vole Srbiju a najviše ste uradili da je uništite.
    Dokle god premijer zemlje ponosno govori da je stranka najvaznija nema ovde života za vredne i sposobne ljude. Pitanje je da li je ikada realno i bilo.
    Teško da možete da ubedite bilo kog obrazovanog čoveka u bilo šta što govorite, zato vam i potrebno da utucavate ovaj narod još i još.
    A ovamo nam kupujete oružje da kad se uvalite u probleme koje ste sami izgenerisali tu devu ponovo gurnete u neke nove ratove.
    Ovo ispiranje mozgova više ne može da se sluša.

  26. Pa nije glavni i odgovorni urednik DANASA darivao Kosovo Albancima fukaro jedna i zdajnicka nego ti Aco Vucicu koji se pojavi iz neke bosanske vukojebine gnjido jedna!!!

    1. I odjaši na trajan odmor i rehabilitaciju u Čipuliće, Cipuliće, Cipelice ili kako se već zove taj zabavni park.

  27. Ne čitaš možda ali dobro znaš šta piše, nisi slučajno na vlasti toliko dugo. Kladim se da znaš unapred i šta će da pišu

  28. Tvoj nivo je Informer,Telegraf….to je domet tebe i tvog polupismenog stada.

  29. Ako ne čita „Danas“ kako zna šta tamo piše?! Nema logike! Preko „informera“,“srpskog telegrafa“,“novosti“,“kurira,“…se obaveštava u stanju u srbiji?

  30. AV stvarno nije normalan. Opet laže. Ne čita Danas. Čita on sve. Najveći lažov u istoriji Srbije. Uvek mu je neko drugi kriv. Dosta više. Skinite ovog morona sa vlasti.

  31. re: Vučić: Ne čitam „Danas“

    TEŠKO MU SE SUOČITI SA SOBOM: Zato što je Danas pročitao njega!

  32. To što ne čita Danas je odlično. Samo da još i umukne i nestane iz naših života (zajedno sa svojom mafijaškom satrapijom). Pa da danemo dušom i krenemo da pravimo normalnu zemlju, da rađamo decu, da se smejemo i da radimo… A njega da sećamo kao i svih unesrećitelja u istorijskom pamćemu sveta i ovog našeg slupanog naroda miloševićevsko-šešeljevsko-vučićevskog nacifašizma.

  33. Zgranut sam da predsednik svih građana Srbije ne čita opozicionu štampu, što bi morao da radi, a ako ne radi, nebi trebao da se hvali takvom budalaštinom.
    Utom mi pade na um da taj „čovek“ uvek laže.
    Mi građani Srbije, kad smo birali predsednika, izabrali smo najvećeg lažova, zahvaljujući tom daru on je PREDSEDNIK, kuku nama!

  34. Ovaj Vučić je isto za srpski narod što i Tači i Haradinaj,samo zlo i nesreća kao i devedesetih.Kaže da ne brinu Srbi sa sjevera šta govore Albanci za Preševo,pa devedesetih on i Šešelj su govorili da ne daju ni metar Kosova i isto da Srbi jadni ne brinu, pa su dali sve.razlika je samo što su on i Šešelj u plusu par stanova i deblji račun u banci.ko još vjeruje u ovu njegovu debilsku priču,ima li naš narod mozga,je li išta preostalo.

  35. To je za Danas kompliment. Samo ti bajo citaj Informer i uzivaj….ti si njihova ciljna grupa. A i nece vam idila dugo trajati, tako da uzivaj dok mozes….i sledeci put im se obavezno pridruzi na rodjendanu, stavi klupu i zapevaj “ put putuje moj jaran, putujem i ja…“ i obavezno povedi Tacija i Haradinaja, to su tvoji drugari…to zna ovih 5 miliona sto ne glasa za tebe….

    1. Ako sanjim imas bilo sta zajednicko, pa ma sta to bilo, onda treba da posetis dezurnog lekara.

      1. Ukrajinac, to je fora. Psiho ne cita Danas, ja citam. Nemamo nista zajednicko, kapiras? A strasno bi bilo da imamo…

  36. KO JE LUDAK SA NASLOVNIH STRANA: Da vam malo pomognem, nije gradonačelnik Beograda, iako je i on često na naslovnim stranama zbog razgradnje Beograda.

  37. i kurir bio idajnički američki pa kad obrnu ploču sad super bože bože

  38. Pazite ovo: Za njega je N1 “americka televizija“ a onda kaze kako cemo odrzavati dobre odnose sa amerikom,i kako nam je amerika veoma bitna, on ne cita Danas jer govore isto kao Taci i Haradinaj,a onda kaze da se mora pregovarati sa njima da bi on pomogao Srbima na Kosovu, jedan politicar je za njega i njegove ubica, sledeci ne znam ni ja sta da napisem, onda tajkun, tajkun, pa je onaj fasista, pa smo mi svi koji ga ne volimo “zuti hejteri“ pa je za PLJiZ rekao da tamo nema nista pametno da se cuje, ali po njemu verovatno u Kontraviziji ima sta pametno,blokada skupstine, satanizacija prave opozicije po televizijama i tabloidima, i sve to njegovom zaslugom. Glumi zrtvu, pa glumi kabadahiju, pa place , pa se smeje, pa udara “bananu“ na kosarkaskom terenu detetu od 10 godina, UZAS I STRAHOTA! Welcome to Serbia!

    1. Hahahahaha istina sve! 100%. Meni na fb u inbox stizale poruke, “jer to tajkuni placaju“ , “idi u ameriku“ , “idi u ukrajinu“ , pa sam bio ustasa, pa poturica, fasista, e jedino nisam bio zuti hejter. A sve poruke sa nekih laznih profila. Sve sendvicari i botovi.

  39. Ne čitam Danas, ne čitam juče, ne čitam ni sutra, al’ zato kakim li kakim od mraka do jutra,

  40. Ni da drepnes cim slazes, kako ne citas Danas i negledas N-1, pa odakle svaki dan toliki komentari protiv,pa ako ne citas onda nemas nista ni da komentarises, sramote me sto moram da kazem da je PREDSEDNIK LAZOVCINA, onaj bivsi (politicki otac Toma) bar nije lagao, posto nista nije ni radio, ali je zato lepo obogatio, i nastavio da zivi na Dedinju, a politicka maceha Dragica, oblaci se kao svetske bogatasice

  41. Nemožeš pričati kakav je konj, ako ga nisi jahao. Kako znaš šta piše Danas, ako nisi čitao

  42. Sramota sta covek konstantno radi, etiketira sve one koji ga se ne boje i koji misle svojom glavom. Nece imati nikakvo mesto u istoriji definitivno.

  43. Nikad ne govori populisticki! Glavna osobina psihopata je da manipulisu drugima i da izvrcu istinu!!!!

  44. Ceo dan na tv-u, pre podne, posle podne, u vestima, evo ga sad i na O2. Samo on! E sad mi nije jasno, znaci li to da on voli Danas, posto nikad nigde nije rekao nista lose za Tacija i Haradinaja, ili posto ne cita Danas verovatno mrzi i Tacija i Haradinaja,pa sad kao pred nama ih mrzi,a kad ode u Brisel tamo ih voli. Kakvo covece foliranje.

  45. Ma folira,po starom dobrom obicaju, udvara se njegovim tupavim glasacima. Sta mislite zasto ustaje rano??? Pa da procita dnevne novine pre svih.

  46. Cita,cita i to redovno. Kao sto redovno gleda Ivana Ivanovica ,Kesica i Pljiz,a verovatno i Mentalno razgibavanje.

  47. Da i on vas pohvali,prenosite tačno ono što neko izgovori,a da li se zove Tramp,Tači,Putin,Orban ili Haradinaj sasvim je svejedno.Bravo!

    1. Sta me briga sta ti citas.. ja bas citam
      samo Danas. Hajde sto pricas po ceo dan, vredjas, omalovazavas, ali kada krenes da se oblizujes i pljujes, povraca mi se. Fuj, a na sve to glumis nekog opasnog lika. Mislim da bi dao pola zivota i sve funkcije, samo da na dan budes Al Kapone, al ne ide, komplekse moras leciti na drugi nacin.

  48. Neverovatno da neko ovakav, bez lekarskog nadzora i adekvatne terapije ,hoda slobodno ulicom, a ne bude predsednik zemlje? Definitivno je bolesnik koji izvrće stvarnost, živi svoje paranoje i vuče nas nepovratno u propast i nestanak .

  49. Niti ga slušam, niti gledam, niti čitam jer čuvam mozak, oči, uši, jetru, srce, pluća, nos …

  50. Znaci ovako: ja sam od nekih poslanika vladajuce koalicije cuo , a i svi to znamo, da su Taci i Haradinaj, ubice i ratni zlocinci, sto svakodnevno pisu i rezimski tabloidi, jel to znaci i da su i novinari Danas-a to????? Kako ga nije sramota, 2019 godina,predsednik jedne , (ne) normalne drzave , uporedjuje i stavlja znak jednakosti izmedju ozloglasenih terorista i profesionalnih novinara jednog dnevnog lista?!?! Ovo nema NIGDE NA SVETU! A sto onda ne istera spo iz vladajuce koalicije, a sto ne pomene ponekad malo draskovica,cedu i canka i ne prokomentarise njihov stav o Kosovu,EU i NATO-u??? Znaci li ti da su od danas i novinari Danas-a na poternici,??? Posto je i Haradinaj. Ovo NEMA NIGDE.

  51. Znaci gospodin cita i Koha ditore i Zeri. Razume albanski??? Opa bato, poliglota covek, engleski, ruski, kineski, vidim zna i albanski. Ko li ga je samo naucio,pitam se.

    1. Tako je to kad neko čita 300-400 stranica dnevno. Onda postaje poliglota i – Vučić!

  52. Srbija nije zaslužila ovakvog Precednika. Čovek je za ozbiljan konzilijum.

    1. E moj Kole nismo bolje ni zasluzili u kojoj zemlji mozes da diktatorski vladas sa osvojenih 22 do 23%Glasova?

  53. Nešto ne čitam,ali znam šta tu piše?! Kako? Objasni te mi ovaj apsurd,malo sam glupav!

    1. @Preuzvišeni i prvorođeni grof i baron,gubernator svih Srba i ne-srba na području Balkana,Evrope,Azije,Afrike,Amerike Južne-Severne,Kanade,Australije,Aljaske,Arktika,Antarktika,Čikago-a,Marsa,Hercegovačke ul…zna šta radi?

  54. Kad je i moj otac penzioner sa primanjem od 27 hiljada počeo da čita Danas onda je sve jasno….Više i on ne veruje Informeru,Kuriru,Pinku….

  55. Bila sam 10 dana u inostranstvu presrećna što nisam ni čula ni videla Vučićevu facu. Čim sam se vratila, evo njega na svim televizijama. Ne znam da li da plačem ili da se smejem njegovim izjavama, ali ovo slušati 7 godina!? Šta je dosta dosta je. Zameram samo konformistima koji svojevremeno nisu izašli na izbore ili su glasali belim listićima i dozvolili da ovo moramo da trpimo svaki dan. Više neću da slušam o povećanju plata i penzija jer je ova vlast uticala na sva poskupljenja i ovaj novac više ništa ne vredi.

  56. Pa naravno da Taci i Haradinaj u odnosu na ovoga i njegove istomisljenike predstavljaju cistu logiku i racionalnost. Oni ljudi pricaju o stvarnom svetu i bave se stvarnim svetom, a ovaj i njemu slicni bolesnici (kakvih tu ima mnogo, sigurno jedno 70%) takvi se nave samo halucinacijama i sumanutostima. Sve u svemu, eto, i ja isto, ne slusam ovakve i ne citam njihove medije jer buncaju gluposti i zaumnosti koje nemaju veze sa mozgom, vec trideset godina. A i ne druzim se vise sa takvima vec neko vreme. Ha sam za aparthejd sa takvima .Svako svojom stranom ulice. Srbende na onu stranu gde se bunca, mahnita, ludi i imaju se sumanute ideje, zivi se u laži i negaciji stvarnosti itd,, a normalni na drugu stranu. I tako je na toj strani manja guzva.

  57. „Ne dam Gašića i Lončara!“-Gašić mu sve javlja ,a Lončar mu udara injekcije za smirenje!

  58. Kako jedna moralna i duhovna nakaza moze da cita list koji je svetlost istine. Hvala Danasu sto prezentira istinu nama koji citamo list Danas.

  59. A Srpska lista(citaj srpska napredna stranka) koalicioni partner u vladi Kosova.av prodavac magle.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.