Vučić: Ne čitam Danas

Ostavite komentar


  1. Citas, citas, pa onda saljes botove. Nagomilali su se na svim Vucic vestima, centrala salje komentare. Demagogija moze da vlada do nekog trenutka dok ne postane balon od sapunice.

  2. Ja bih voleo da se Danas vrati nekim izvornim demokratskim vrednostima i zabatali ovakav pristup. Nije sve u novcu novinari Danasa. Ima nesto i u casti profesije. Ili vam je ipak stalo vise do bureka?

  3. Ako premijer već ““““ne čita““““ Danas – što onda botovi moraju?

  4. Mislim da je vreme da se Srbija prekine igrati zapadne demokratije koja se kao takva servira samo i isključivo Srbiji, a koja Srbiju vodi u haos. Uredićemo državu po našem i tačka,a ko ovde za račun zapada širi dezinformacije i svakojake laži, mora i biće kažnjen po zakonima ove države.

  5. Оно што медији могу да закувају, неко не може да откува ни за три чорбе.

  6. Ni ja ne čitam ali eto uvek neko drugi prenese ono što naškrabaju na njihovim stranicama.

  7. Pošto ne čita Danas jer mu ne duva pod rep, a ne čita ni Politiku i sve tabloide koje direktno uređuje i zna šta u njima piše, postavlja se pitanje šta Vučić uopšte čita, i da li se informiše samo preko Udbe?

  8. Premojer je u pravu koliko god se trudite i imate rezultate uvek će se naći neko nezadovoljan koji će reći da to nije dovoljno.

  9. Mediji su danas u Srbiji postali su sve suprotno od novinarske profesije tako da i ne treba mnogo obracati paznju na razna pisanija

  10. vucic je takav car… lavcina… ljudina i majstor majstorovic! kisic za sve botove, napredujete :*

  11. Dvostruka glupost premijera, koji ovim pokazuje da ne zna sta je posao premijera a sta posao novinara, a otvoreno priznaje da uredjuje i da bi rado da uredjuje sve novine.Kad ne cita Danas, kako zna da je "tabloid" (jel BIA dosapnula). a ako cita "Informer" kako ne zna da je tabloid ili ga smatra "licnim glasnikom".

  12. Pa u Srbiji su dupli standardi normalna stvar,kriv si ako se pobunis protiv toga i pocnes da isterujes pravdu,onda smetas

  13. Prve novine koje on otvori su Danas! Boze, koliko je on bedan i proziran! Jadna ova polupismena Srbija koja ne vidi koliko je on zlo, najvise po njih same!

  14. Kada se objavi ime tuzioca, po sluzbenoj duznosti, onda je to skandal, a kad vucic imenuje gradsku vlast kao kompletne idiote koji su rusili Savamalu onda je to odgovorno i korektno ponasanje?? To, vucicu, moze da ti prodje u informeru ali ne i u Danasu. A da ne citas Danas, to znamo.Nije Danas za svakoga. Drzi se ti kurira i informera, to ti je prava mera.

  15. Mnogi danas citaju samo naslove u novinama, a cesto je sustina u tekstu ispod naslova dosta drugacija…

  16. ne mora da citas. ali u cemu je problem. pa tuzilac se sam trebao oglasiti, nakon toliko vremena bez rezultata. kakva je tajna ko je tuzilac u bilo kom predmetu. to nije nikakva tajna.

  17. Stav j za svaku pohvalu, jer mi zaista jesmo takvi. Prvo nekog podizemo u nebesa, a zatim ga jos brze kopamo u blato. Bilo i bice

  18. Шта чека јавног тужиоца ако не поштује закон, ако не постоји кривично дело кршење закона од стране јавног тужиоца? До дана данашњег вд. директора полиције није објавио снимке оних који су носили фантомке нити њихове ЈМБГ. Пошто је он из Ужица он до дана данашњег није објавио чаки ни иницијале лица које је, пре четири дана, са два метка на Ракијској пијаци (делу града) у Ужицу, "рањено" са два метка нити лица које је пуцало. Ако полиција крије од очију јавности такве ствари, и при томе има тужиоце такве који, како ви кажете, не подижу оптужнице, шта грађани могу да очекују? Зашто председник града Београда треба политички да одговара, када треба да одговарају кривично лица која су извршила кривично дело?! У кривици се записници код над воде као у средњем веку, не оно што лица говоре, не воде се стенограми нити се снима, него поступајући судија прпричава у записник оно шта он хоће. Записници се касније фалсификују и нуде као "званични". То је систем који годинама траје и ви то ЗНАТЕ и ваша Партија и то не постављате на дневни ред Скупштине која је законодавни орган ове земље, нити ваша Партија то политички формулише као једну најопаснију појаву која урушава демократију и демократску владавину у свакој држави, па и у нашој. Вашим понашањем ви од права правите "политиканство" и нико у овој земљи се неће зачудити ако ви ускоро будете прва жртва свега тога у једном терористичком акту, што вам ми Српски комунисти не желимо, јер смо против било каквог индивидуалног терора, атентата и убистава.

    vojvoda•пре 27 минута
    Povuci se pro ameru dok još imaš vremena i pusti Srbju patriotima da odbrane i ovo malo što msliš još da izdaš i prodaš.
    | Одговори

  19. Ne čitaju botovčići Danas, a njihovih komentara koliko hoćeš… Al je njima lepo…

  20. Meni jedino smeta kada se nekim bombastičnim naslovom, u drugi plan stave neke mnogo bitnije činjenice, kao što je i ovde urađeno. Ispade bitnije to što je Vučić rekao da ne čita danas, od toga da se vrši pritisak na tužilaštvo tamo nekih nezavisnih organa, poput Poverenika za informacije ili Ombudsmana.

  21. Ne cita ON Danas ali zato njegovi botovi prate svaki kritican komentar na njegovo ime i udaraju minuse !!!

  22. Bas super shto ne chitash
    Samo molim te skloni botove iz Danasa
    Hvala unapred

  23. Bravo predsednice Vlade, bravo.
    Ni je vise ne citam "Danas", od kada su se horde vasih botova okomile na svaku vest koju objave.
    Pozdravljam vas i, ukoliko dozvoljavate, mozda znate kada ce da pocne grejanje u Srbiji.
    islim, ima tamo neki propis da ako tri dana bude 12 stepeni ili nize u 9 uvece, grejanje mora da krene.
    Ovde, u Srbiji to traje vec danima, medjutim, grejanja nema pa nema.
    Bio bih vam zahvalan, verujem i veliki deo stanovnika Srbije, ukoliko biste nas obavestili cemu da se nadamo.

    Hvala i pozdrav.

  24. Neko ko ne cita Danas, navodi i citira naslov iz clanka u Danasu ? Po mom misljenju tu je doslo do nekog rastanka sa istinom. Medjutim ovoliki stampedo botova vec danima, ukazuje iskljucivo na to da je njihov poslodavac u veoma ozbiljnim problemima. Kada bi botovi shvatili da svaki put ofiraju paniku poslodavca smanjili bi ucinak. Ali za shvatanje je ipak potreban izvestan alat i pribor, zar ne ?

  25. Komesar Vucic je uvek u pravu- kao Trump. On resave sve srpske probleme, cak i one koji ne postoje. Cim zavrsi ovozemaljsku putanju, odmah ga treba proglasiti blazenim, onda svetim – buduci trezor srpske mitologije!
    Njega najvise bode u nos Coraxove karikature koje Vucic ne promasi da pogleda svaki dan!

  26. Dragi, citaci Dnasa,evo, cinimi se, bar za sada, totalno smo porazili botove.Rezultat je 35-13 za nas.Nedajmo da nam glupaci zagade Danas.Nikako.Nek idu gde im je mesto.U Vucicevo dupe.

  27. U ime Instituta za kibernetiku, slovački vez i uljanu repicu iz Sremske Kamenice, predlažem redakciji Danasa da umesto captcha koda uvede anti-bot pitanje koje bi glasilo:
    Ko je najveći svetski megacar svih vremena
    1. Aleksandar Vučić
    2. Neko drugi
    Prema našim najnovijim istraživanjima, pri pokušaju da odgovore na ovo pitanje i najnapredniji botovi kliktalice i kuckalice upadaju u anafilaktični šok, koji se može izlečiti samo višenedeljnom terapijom sendvičima sa posebnom salamom.

  28. Mislim da on sanja povratak demokrata na vlast ali taj san mu se sigurno ispuniti nece.

  29. Opozicija otvoreno vrsi pritisak na ovaj slucaj a glumi zrtvu i predstavljaju vlast kao azdaju. Sramota.

  30. Mogu vam reci da citam Danas ali sve manje i manje. Svaki dan samo plasiraju iste tekstove.

  31. Ali smarate više s botovima inebulozama s tim u vezi. Morate već jednom prihvati ideju da je većinska Srbija glasala za čoveka. Dal vam se sviđa dal ne, ali to je stanje stvari na terenu

  32. Steta. AV je delegirao botove da umesto njega citaju Danas, naravno i komentarisu

  33. Hahaha, Vucic svoj naj veci bot. Cita on Danas i te kako. Sto ga je pre neko vreme kazao da je Danas tabloid, ako ga ne cita? Necu da kazem da je lazov, ali puno puta ne govori istinu.

  34. Objavljivanje imena tuzioca u novinama moze da se tumaci kao pritiska na taj drzavni organ koji bi morao da bude nezavisan.

  35. Postoje ličnosti, institucije i mediji koji se samo bave izmišljanjem afera, pljuvanjem po svemu dobrom što se radi, koji se bave isključivo politikom a ne poslom za koji su plaćeni, i oni drugi koji rade, postižu rezultate, brinu o građanima Srbije, i koje narod uvek podržava i daje im poverenje ne svim izborima.

  36. Pa da uređuje ostale listove onda mi nije jasno kako se onda o njemu njegovoj porodici u mnogim mogu pročitati razne gluposti.

  37. Ja ne citam Vucica!
    Da li gospodin cita svoj "Informer" ?
    Ova vlast se ne moze nazvati drugacije osim bljuvotinom.Premijer seje mrznju prema protivnicima na sve strane.
    Predsednik je do juce pretio ubistvima politickim protivnicima.
    Kakav je profil biraca ovakvih "politicara" ?

  38. Auu bre naprednjaci, ala ste se namnozili kao virusi pa botujete.Sta se mucite kada vam sef ne cita ove novine.On se samozadovoljava informerom, tamo mu se uvlacite za baksis.Is odavde.

  39. Nije Danas za naprednjake….. oni imaju svoje novine koje odgovaraju njihovom nivou inteligencije. …
    A ovo sto se ovde sjatila gomila botina koja i ne zna o cemu pise vec su tu po zadatku to je druga prica

  40. Ni ja nisam čitao Danas. Međutim pošto se ne slažem sa premijerovom politikom počeću da ga čitam redovno. Zašto? Zato što je istina uvek na suprotnoj strani od premijerovih reči.

  41. Šta vam je, bre, ljudi, pa zbog tolikog broja botova naša privreda je u suficitu i beleži konstantan rast uz istovremeno smanjenje nezaposlenosti. Mesna pekarska i industrija bezalkoholnih napitaka su zahvalni premijeru što kao matica proizvodi trutove tj. botove, jer oni popravljaju standard i imidž Srbije. Zbog njih smo u plusu što se tiče zahutale domaće privrede. I sve to zahvaljujući premijeru Vučiću i ““““probranom timu iz senke““““.

  42. Dvostruki aršini su kada tužilaštvo godinu i po dana ne može da pokrene proceduru za incident u kome je bilo 7 mrtvih zato što je vrh vlasti direktno odgovoran za pogibije. Vučićeva reakcija je panična. A vi botovi udarate još bolju reklamu ovom časnom listu

  43. Kad bi Vučić čitao Danas, mogli bi očekivati da vremenom postane uljudan i skroman, kritičan i u svemu odmeren. Jednom rečju, oslobodio bi se palanačke bahatosti i glupe zablude da je kompetentan u stvarima gde je totalna neznalica.

  44. Bedan i jadan,da mi ga je već žao…ali ne mogu da ne primetim da slaže kolko zine,ovo je već dugo patologija pa mu predlažem jedan pošteni sistematski pregled sa akcentom na tim psihijatara ali sa Mejo klinike !!

  45. Hteo bih da pitam, pošto vidim da vas ima dosta, da li postoji neka škola za botove, i da li je potrebna neka veza. Voleo bih da se još od malih nogu pripremam za to divno visokomoralno zanimanje. Unapred zahvalan na konstruktivnim odgovorima.

  46. Pravo svakog je da se informiše kako želi. Nažalost, mnoge novine su ostrašćene, ili pod uticajem centara moći. Čim otvoriš par stranica, tekstova, sve je jasno. Postaje nebitno šta je neko uradio.

  47. Ni ja ga ne citam ali sam ovu vest slucajno nabasao pa tek da iznesem i svoje misljenje.Danas je medij koji je direktno ukljucen u rusenje drzave Srbije i premijera Vucica kao stuba na koji je sve naslonjeno.

  48. Ovo mu dodje kao šala, pa ko i čita Danas, samo oni koji ga pišu da vide sebe u njemu, narcisi, a gradjani nemaju pojma šta je to.

  49. Većina članaka koje objavljaju su potpuni promašaj, dobro je da ih neko i čita.

  50. Kako se primećuju čitaoci informera i srpskog telegrafa kao i ako i blica ovde. Zapanjujuće

  51. Bar će sebe poštedeti da ne čita koje kakve gluposti i neistine koje se uglavnom pišu.

  52. Danas mora promeniti odnos prema čitaocima, mora se deliti besplatno posebno po autobuskim i železničkim stanicama, treba narodu kada žuri.

  53. Ne verujem ni da ima vremena da cita novine, najvaznije je da vredno radi, a neki nece nikada biti zadovoljni.

  54. Bravo Vucicu svaka rec je na mestu.I ja sam tog misljenja a oni koji stalno potenciraju slucaj Savamali dangube i iz dosade ne znaju sta ce.

  55. Dajte ljudima da rade sto vise da nemaju vremena da se bave glupostima ,ja i sad to tvrdim da sve to nije uradjeno bezveze,hoce da naskode Vladi i Vicicu nista vise,e pa gospode tu ste se mnogo presli,jer Vlada i Premijerodlicno obavljaju svoj posao.

  56. Vučić opet laže.Vreme je da pozove 194.Očekuje ga gospođa Slavica Đukić-Dejanović!

  57. Ovi sto u Danasu nemaju sta da procitaju,ne znam sto ga ovako detaljno citaju.Koliko vidim citaju svaki clanak a i komentarisu,nazalost.

  58. ni ja ne citam danas redovno, ali ovoliki broj komentara – botova ne pamtim!

  59. Da li znate da je Tužilaštvo svojim saopštenjem od 29. septembra brutalno OBMANULO JAVNOST !!!

Ostavite komentar


Politika

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza? 10

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza?

Naredni protest protiv litijuma podrazumevaće istovremenu akciju na nekoliko lokacija u Srbiji, navode organizatori protesta za Danas, ne želeći da otkriju kada će konkretno uslediti to okupljanje, ali ni kada će obznaniti sledeće korake. Napominju da se protest trenutno nastavlja različitim vidovima borbe, između ostalog i obeležavanjem ugroženih mesta na aplikaciji "Gugl mape", a naredne aktivnosti, napominju, zavisiće i od namera udruženja "Ne damo Jadar" i SEOS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.