Vučić: Ne gledam te televizije, jer imam Supernovu koju svima preporučujem 1Foto: Printscreen / TV Pink

– Ne uzdamo se ni u koga drugog, već u sebe. Srbija nikada neće ostaviti naš narod na Kosovu – rekao je Aleksandar Vučić u Hit tvitu.

On je dodao da ćemo dati sve od sebe da sačuvamo mir „dok god je to moguće“.

– Da sam pristao na tablice, rekli bi da sam ponizio naš narod. Ali smena Nenada Đurića je veći problem, jer Aljbin Kurti gazi Briselski sporazum. Deset godina se ne formira Zajednica srpskih opština, što je jo veći problem – naveo je Vučić.

Komentarišući izjavu Zdravka Ponoša da je mnogo veći problem zagađenost u Beogradu, nego pitanje tablica, rekao je da je to stvar bezobzirnosti „da ne kaže bezobrazluka“, dodajući da „ne gleda te televizije“, misleći na N1 i Novu S, jer on gleda televiziju preko Telekoma, odnosno preko Supernove, koju „svima preporučuje“.

Osvrnuo se na Rio Tinto, pominjući da je ova vlast izgradila puteve u dolini Jadra, dovela investicije, dok prethodna vlast ništa nije učinila.

U emisije je pušten prilog u kojoj predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da kriminalci vode deo teritorije na Kosovu, Vučić je naveo da u Narodnoj stranci sede kriminalci, pominjući Miroslava Aleksića.

– Doveli su carinu na Jarinje i Brnjak 2011. Sada srbuju. Voleli bi da neki drugi ginu, dok oni uživaju u stanovima u Njujorku. Mislite da Srbi sa Kosova ne znaju ko se borio za njih? Znaju, vrlo dobro – poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari