Vučić: Ne gledam te televizije, jer imam Supernovu koju svima preporučujem

Ostavite komentar


  1. Verujem da Srbi koji znaju ko se bori za njih, znaju i ko ih je uveo u taj rat. Isti tim manipulatora sa istim vec dokazanim sistemom manipulacije.

  2. Kakva lazovcina! Ti i Dacic ste postavili carinu na administartivnoj granici sa Kosovom i Metohijom.

  3. Ovaj covek u svoj svojoj sujeti stvara situaciju da u Srbiji dodje do gradjanskog rata! On i njegov hor toliko mrze da je postalo neizdrzljivo. Ne kriju da bi nas potamanili!

  4. Поново атак на два независна медија и то од председника државе је опасно…..зна се да се ни Вучић није борио и гинуо за Косово,осим вербално,па не би требао да се много хвали.Много је грепака направио…..

  5. Ogroman broj građana Srbije zna da treba izbegavati televizije koje Vučić preporuči. Pošta Vučić ne govori ništa džabe sigurno mu je i za ovu reklamu supernove dobro plaćeno.

  6. Ja sam mislio da precednik nema vremena da gleda tv. Mislio sam da radi 25 sati dnevno. Mislio sam da ne jede nista i da ne ide u vc. Mislio sam da je to božji covek, svetac koji seta zemljom

  7. Aj ne foliraj se vise, ovamo ne ides ni u toalet, od silnog posla a sad bas gledas Supernovu…bruuuutalno !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.