Vučić: Ne mislim da je snajper bio za mene, nemam dokaz, ali ko zna

Ostavite komentar


  1. A zašto si onda dozvolio tvojim poltronima da pričaju drugačije i napadaju nevine ljude?

    1. Deda, jesi nahranio golubove na Kalemegdanu? Evo, ako je Mauricijus laž, neka Al KaDjidolaros javno ode u sud, da odobrenje, da ako ima sakrivene pare na Mauricijusu, da se te pare daju u dobrotvorne svrhe, i tako će da ih uništi, ako neće, znači da laže.

    2. Ko to radi? Vi umisljate. Paranoisete, jer se bojite da ce Djilas zaglaviti u buvaru.

    3. a ti da manje slušaš i čitaš ove plaćeničke opozicione novine ne bi kriminalce nazivao „nevinim“ljudima

      1. Niko nije kriminalac dok ga sud pravosnazno ne osudi inace i ja mogu za tebe da kazem da si ktriminalafc – manijakalni progonitelj ljudi i da to trubim po medijima do besvesti, sramoto jedna!!

    1. Izvinite Vlasto sve vise lici na veliku toksicnu zabetinu a ne na buldoga.

  2. Moraš da naučiš da pričaš Vučiću svaka reč ti se upija posebno kad su ovakve ozbiljne stvari.

  3. U komentaru na izvestaj Evropskog parlamenta, predsednik kaze da su neki delovi tog izvestaja nejasni, ali da se slaze sa njim. Veoma cudno. Kako neko moze da se slaze sa necim sto je nejasno? Ovo moze da konkurise za „Izjavu godine“. Zlatnu medalju zasluzuje izjava o razlozima pustanja Seselja iz Haga. Zdravorazumski je zakljuciti, da je predsednik bio kooperativniji i vise slusao svoje zapadne prijatelje, ne bi morali slati Seselja da mu mrsi racune, Seselj bi i dan danas camio u Hagu. Sta se to dogadja sa ovim covekom.

  4. Nisi ti ponosan zbog Haga, nego si kukavica. Bio si rame uz rame sa Seseljom,?Seselj je dobrovoljno i hrabro otisao u Hag a ti se sakrio kao zadnji jadnik. Bezso si od odgovornosti, plakao i cvileo. Sada se javljas, velicas Slobu i Voju, kukavico! Ćuti, kukavico!

    1. Seseljko je zbrisao u Hag zbog organizacije ubistva Djindjica jer je bolje da mu sude zapadnjaci kojima je odrukao Slobu nego razjareni narod.

  5. Smeće, i slični njemu,, koji vode biološki svjetski rat. Već znaju da će trajati nekoliko godina. I da će nam prodavati te njihove „spasilačke“ vakcine. Odvratno..

  6. Oprosti Bogu sto te takvog stvorio, oprosti okolini koja je bila gruba prema tebi, oprosti Seselju koji te zlostavljao… i zivi u miru sa sobom. Muke svoje neces resiti time da mucis milione ljudi, voc da oprostis i prihvatis sebe takvog kakav nazalost jesi, upadljivo ruznjikav, dugacak, uplasen, neprihvacen, osmejavan od zlih i sazaljevan od dobrih

      1. Ovo ima itekako smisla ali za ljude sa mozgom i inteligencijom tako da za tebe zaista i nema.

  7. Koliko ovaj boli da misli da je nesto bitan. Znaci, za malo jos jedan drzavni udar (verovatno hiljaditi po redu)

    1. Da, on je nebitan sa 60% na izborima, bitni su ovi vasi sto ne prelaze cenzus.

      1. Šta je botovi, panika? Naredio gospodar da još više rmbate, da branite njegov sveti lik i delo?

  8. Mora se priznati da spinovanje funkcioniše perfektno. Srećom, ne gledam ova „bogojavljanja“!

  9. Mislim da nadležni moraju sve u vezi sa Veljinom ekipom da isteraju na čistac kako se više nikada ne bi ponovilo. Posebno te snajpere i kome su bili namenjeni.

  10. Od svega po nesto, uopsteno,svima pa ništa.Oprobani ulicarski stil.Proslo je vreme ovakvih tipova i niko ne pridaje značaj polusvetu iz kraja devedesetih. Bitno je da tuzilastvo i sudovi prorade i da društvo krene u normalan život.Sto pre,tim bolje.

  11. Najbolji predsednik kojeg je Srbija imala i naravno da to smeta nekadašnjim jajarama koje su ojadile Srbiju i koji smišljaju kako da mu otmu vlast,sve narod vidi,Srbija radi i gradi i standard se polako raste,zato Vučić svima smeta ali narod ga ne da

  12. Cudo da predcednik nista nije rekao o uspesnom prosirivanju grobalja sa 0,88% smrtnosti, i tu smo na prvom mestu al nam se groblja mnogo prosirise.

  13. Ja zahvaljujuci daljinskom uvek uspesno izbegnem da pratim jedne te iste dosadne price Aleksandra VucicaCovek nije svestan da je pojavljivanjem u medijima od jutra do sutra dosadio sa namerom da ponizi opoziciju u kojoj ima pametnijih I obrazovanijih od onih koji podrzavaju njega.

  14. Za ovoliko izrecenih lazi nije bazdaren ni jedan poligraf na svetu.
    Korono Vucicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.