Vučić: Ne mogu da aboliram prekršajno osuđene, ali se nadam da će ih sud osloboditi

Ostavite komentar


  1. Kako je nezakonito uci u Javni Mediski Servis SVIH gradjana ako te i obezbedjenje pusti.
    Kako je nezakonito uci u bilo koju zgradu sem vojnih?

    1. Jeste li odigrali partiju saha sa Nelom Kuburovic,te donosite tako ishitrene odluke…? Postovani Predsednice,vreme je da uvedete kvote, uoci narednih izbora,Vi ste nas Mocart,koji je neizbezno buducnost Srbije…

  2. Čovek koji je nosio motornu testeru u zgradi rts-a, iz protesta zbog posečenih stabala na Kalemegdanu, će biti osuđen, a batinaši koji su Borku Stefanoviću razbili glavu su na slobidi.

    1. To ti govori o nezavisnom pravosudju, nezavisnom od morala i pameti a zavisnom od vladajuće stranke i novca.

  3. Gledam ovu sliku i razmišljam, pa ova dvojica su sada glave Srpskog Naroda na Balkanu…. od Nemanjića, Obrenovića, Karadjordjevića… evo došli smo dovde da je mene sramota da kažem da su to ti sada.

  4. Kad ova dvojica budu iza rešetaka,biće bolje i Srbiji i Rep.Srpskoj!

  5. Kakav manipulant ovaj Vučić. Dobro on zna zašto je onaj momak nosio električnu testeru i komad drveta (simnbol posečenog drveća na Kalemegdanu), dodaje namerno i sekiru i pravi prvi svesno i pokvareno predstavu za naivne kako su to neke siledžije i teroristi. E takav pokvarenjak nam je predsednik. Na nama je izbor dokle ćemo to trpeti. Što se mene tiče on i njegova svita nikad neće biti moj izbor!

  6. Ništa neobično. Od kad je sveta i veka, svaki diktator se služio i služi se nasiljem, zločinom i lažima. Lažima predstavlja zločinstvo kao normalno stanje. Svaki diktator je živeo u svom ludilu, otkačen od stvarnog sveta. I, jednako je sumanut i zarozan onaj deo naroda koji izvikuje satrapa za poglavicu plemena. Bez ludila diktatora nema. Čitati Šekspira.

  7. U prekrsajnom pravu Srbije protiv svakoga protiv koga je pokrenut postupak je automatski i apsolutno kriv. Ono cemu se AV nada da ce biti oslobodjeni kazuje da ne zna (ne) pravni sistem drzave ciji je poglavar ili da misli (zna) da je jaci od bilo koje institucije ove (moralno i u svakom drugom smislu) bedne drzavice.

  8. Kakav manipulant I lazov. Sram te bilo, hapsis decu, kukavice a otvoreno kazes da ne smes I ne mozes da se obracunas sa navijacima huliganima koji ruse Beograd posle svake utalmice. A sto se tice motorne testere ona je simbol tebe I tvoje vlasti, tako ti vladas. Kazes da si hteo da se obratis iz predsednistva narodu ispred, lazes, sakrio si se u tvoju misiju rupu I igrao sah, kakav cinizam. Sto se tice Obradovica osnovano sumnjam da si mu ti nesto sapnuo. Djilasa I Jeremica zoves tajkunima, smejurija a sta si ti, koje ime tebi da damo. A ovaj narod je glup sto je dozvolio da se pojavi bilo koji politicar. Osnovno treba traziti izmenu izbornog zakona I onda na izborima doneti pobedu.

  9. Kurir prenosi Vucicevu izjavu kako je on hrabar i drzi konferenciju a vani mase zvizde.Uopste se nije prepao iako je sa njim bilo samo dvadesetak ljudi.Ovaj covjek je stvarno prolupao ili misli da smo mi slijepci.Svi su vidjgli dva kordona policije oko zgrade .

  10. Kada padnete, koliko li će Vas biti u zatvorima, zajedno sa ovim sudijama. Nema igranja šaha, imate da čistite kanalizaciju i otpušavate odvode. Ima da bude radne snage dovoljno da se očisti Srbija.

  11. bitno je da je policija strpala u zabelu osobu ženskog pola od
    osamdeset godina na tri i po godine?

  12. Sad mu vise nije svejedno? malkice radi g…a ko meduza. Bice sve ostrije i sve vise ljudi, do kriticne mase i trenutka

  13. ako ih sud abolira biće do krunski dokaz da „sudska reforma“ uspešno izvršena od strane SNS : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.