Vučić: Ne potpisujem ništa, konačnu odluku donosi narod

Ostavite komentar


  1. Neizvestan ovaj dijalog. Ko bi rek’o. Nekom država, nekom kokoši, sitna stoka i lista predstavnika koji predstavljaju sami sebe. Tako to valjda ide, kad pregovara neko kome je najveći domet svečano otvaranje septičkih jama.

    1. Е баш бих волео да ти идеш и да преговараш. Па да видиш како је то лепо и лако. А да онда тебе ми остали пљујемо.

      1. Tvoj AV je vec zavrsio sve pregovore pre nego sto je dosao na vlast tako da ti nije on ni na kakvim mukama. Piteru botino

      2. E baš bi bilo lepo da si ti živeo na Kosovu kao što sam ja. Pa da vidiš kako je lepo i lako kad slušaš huškanja tragikomičnih radikalskih četnika koji dolivaju ulje na vatru, posle koje mi pakujemo kofere i napuštamo stanove a gospoda pakuje kofere za more i useljava se u novu stančugu. Zasluženu pljuvanjem. Kad već pominješ pljuvanje, uradi to pred ogledalom. Možda će te otrezniti.

    2. kada je otimao od tog naroda nije ga pitao a sada se krije iza naroda kada treba da donese teske odluke. Nece da moze.

  2. Ako je Kosovo nase zasto nam ga otimaju, ako je njihovo zasto se onda bore za njega?!

    1. @milena Zato što je na Balkanu jedino „šta znam, oni se kao otcepljuju a mi im kao nedamo“ konstanta, a narod nikada nije rekao NE konfliktu

  3. Srbija se nalazi u jako teškoj situaciji.Smatram da teba da se izjasni i SANU povodom Kosova,pa da svi ujedinjeni vidimo sta činiti dalje.

  4. Ni jedne novine ne pisu o Nikoli Aleksicu koji dva dana strajkuje gladju i zedju protiv izdajnicke vlasti,cestitam vam na informisanosti

  5. Da li je zakonito da predsednik pregovara,ako postigne los dogovor mozda bi kasnije kada ga skinemo sa vlasti mogli pravno da oborimo takav dogovor.

  6. Нико нема права да потпише издају. То је противуставно и кажњиво .

    1. Milorade botino, kad bude potpisao vi cete botovi ostavljati komentare kako je AV mnogo hrabar nas predsednik i kako je taj potpis fantastican potez i umece nevidjeno

  7. vau, kakav neočekivani izliv demokratije od strane predsednika sns-a . ne reče na koji narod misli i računa ? na onih 50% od 50% koji izlaze na izbore ? teško da 1/4 naroda može da mu pruži validan alibi za sve što je URADIO u prvom cugu svog učešća u vlasti, i sve što NIJE URADIO , ne računajući nebrojene izgovorene laži i gomilu lažnih obećanja , u ovom drugom zajahavanju , kada je prigrabio sve što se moglo , od predsednika do upravnika zgrade . da je baja kakav misli da jeste , da ima onakvu i onoliku onu stvar kako je onomad ovjavio informer na naslovnoj strani, drugačije bi se ponašao u svakoj situaciji , pa i u ovoj .

    1. Hiljadu palčeva na gore (zelenih) za „coment“. Ma, šta hiljadu,……. milion. Centar centra!!!

  8. U prevodu, sve se odlaze do parlamentarnih izbora, a za posle sta bude sa Kosovom neka bude.

  9. Vidi ovaj kad je sve upropastio i izdao setio se da postoji i nekakav narod. Da nije malo kasno za narod gospon AV?

  10. Samo da pitanje na referendumu ne bude protivustavno,to najbolji sturent u istoriji Pravnog fakulteta dobro zna?

  11. Već viđeno: državnici donose odluke a hulje se skrivaju iza „naroda“.

      1. Odlučuje poslednjih tridesetak godina, i glasanjem i neglasanjem. Nisu došli marsovci na vlast, sami smo ih birali i puštamo da rade šta hoće.

  12. Ili da stavi Kosovo pod puni suverenitet Srbije ili sudjenje za izdaju i napad na ustavni poredak. Sa drzavom nece biti šale bez obzira na funkciju.

  13. sto nisi pitao nislije za aerodrom,bruko jedna…jel te pecnuo taci za sacirija i dzaku?a labude namazani?

  14. Vidi ovo ti je kao da ti neko ukrade auto a ti ideš da pregovaraš da potpišeš da mu poklanjaš jer ne može da ga registruje bez tvog potpisa. Jel ovaj Vučić lud šta se priča sa kriminalcima. Uzmi bre oteteo si ga i nosi al znaj stićiće te Božija ruka kad tad. Znaju oni to zato i našli majmuna medju nama da potpiše. A i Vučiću frka ne može više da laže njih ko nas ovde zato uzdiše i plače. Dao im sudstvo, policiju i granicu na severu kosova, a ništa za narod nije uradio, goreg pregovarač od njega nema.

  15. Konačnu odluku ti je već dao Ustav nad kojim si se zakleo mutirani radikalu.

  16. Pustio sam Metaliku i pesmu Master of puppets, da procitam vest uz prigodnu muzicku podlogu. Obilaze iznenadjujuce usihronizovanom pricom izokola o miru i progresu narodu“Sad je na vama!Ja sam dao sve od sebe,sada perem ruke vama!“. A Mogerini kao uciteljica, kada ona govori pogledajte govor njihovih tela.Jos jedan bitan dan u modernoj istoriji Srbije.Jos jedan u kontinuitetu slicnih.

  17. Jedan od najtuznijih dana za mene je bio dan kada smo slavili pobedu nad nato paktom. Povukli vojsku i policiju sa dela teritorije i po tadašnjem ustavu cist cin izdaje, i niko nije to imao pravo da potpise.
    Ni sam nisam siguran da li je to tada trebalo uraditi i da li je bilo pametno ali svakako kapitulaciju i predaju dela teritorije nije trebalo slaviti.
    Milosevica, Pavkovica i celokupan vrh drzave sa sve ministrom za informisanje je trebalo osuditi za izdaju zemlje.
    Na žalost mi nismo slavili prestanak bombardovanja nego pobedu nad Nato paktom. Kome nije jasno neka procita preambulu tadašnjeg ustava, a ko to ne razume onda nije za ustav nego za ustanovu….

    1. Da , a dok se to sve dešavalo Vučić i Toma su maznuli stanove od po 100 i 200 kvadrata , a Sloba vilu na Dedinju .Onako , baš patriJotski .Srećna vam pobeda , braćo Srbi.

  18. Već je predao Albancima sve ingerencije države a kao odlučiće narod. Vrhunska izdaja!

  19. Gospodine predsedniče, u tom slučaju raspišite referendum. Izlaznost će biti oko 10% pa ćete moći konačno da shvatite realnost. Zatim ćete podneti ostavku.

  20. Što bi rek’o moj počivši pradeda solunac da je u mogućnosti da vidi ekipu oko stola: Sve moj do mojega…

  21. Vođa ne potpisuje ništa u vezi Kosova. Već je sve potpisao? Koju jadnu odluku će doneti narod, ukoliko ona neće služiti za potkusurivanje za ono što je rađeno, u njegovo ime, godinama.

  22. Predsednice vi ste stalno govorili da ste htrabar covek, da se nicega ne plasite , da necete dozvoliti nikakve pritiske na vas I Srbiju I da imate jasnu odredjenu politiku kada su nacionalni interesi u pitanju I da po tom pitanju niste spremni da pravite kompromise.. Nakon takvih izjava ne mosu da shvatim zasto se sada krijete iza odluke naroda I ne bas tako hrabru izjavu da necete nista potpisati dok narod ne donese odluku na referendum. Po meni ovo je klasican kukavicluk , vi hovete kao Pilat da lepo operete ruke I kasnije da kazete pa narod je tako hteo. Ne zaboravite da se stalno hvalite kako vam je narod dao ogromno poverenje na izborima da ste pobedili sve da imate pun mandate pa sada je red da to iskoristite I donesete hrabru odluku u ime naroda. Mi smo imali vec jedan referendum o Kosovu I znamo kako jue on zavrsio I kakve je posledice doneo. Ovaj novi referendum bice samo kopija I nista nece promeniti . Niste pitali narod kasda ste smanjili penzije I plate tada ste pokazali veliku hrabrost pa sada odlucite sami naravno uz svestranyu podrsku vasih partijskih kolega I koalicionih partnera

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.