"Vučić ne sme u TV duel sa Jeremićem"

Nikola Jovanović, portparol tima Vuka Jeremića

Ostavite komentar


  1. Na njegovom mestu ne bih ni ja isao jer je to gubljenje vremena. Jeremic nema nikakav program da ponudi narodu,njegova kampanja se zasniva na pljuvanju Vucica!

  2. A da nije mozeda obrnuta stiuacija? Stvarno ne znam sta bi Jeremic imao da razgovara sa Vucicem. Nije ga vredan.

  3. Vučić je svojom kandidaturom svima izašao na crtu,a duel mu uopšte nije potreban jer je Jeremić svima nama pokazao ko je i šta je.

  4. Jovanov je obični koprofagni oportunista. Sladi se dok je čanče puno, kad se isprazni on jednostavno promeni politički dres kao i mnogi drugi. Zašto je to tako u "moralnom društvu kakvo je naše" – teško je reći. Biće da ne preovladava moral i kritička javnost kao nosilac morala.

  5. Sve ulizice i poltrone preletace Vucic je postavio na visoke funkcije pa tako i ovog Milenka Jovanova na mesto potpresednika glavnog odbora SNS-a.Nije mi jasno zasto to trpe ljudi koji su od pocetka u SNS-u i koji zasluzuju to mesto?Pa verovatno zato sto su i oni poltroni i ulizice i ne smeju nista da kazu svom diktatoru Vucicu koji nista nije bolji od od njih i zato su svi oni u SNS-u.

  6. Preletaci mu napravili poslanicki klub, preletaci protiv njega, preletaci protiv preletaca

  7. Danilo:Čovek ima izbiljnih poslova a ne da trači vreme sa nekim kome do pre dva meseca Srbija i njeni građani nisu bili ni na kraj pameti.

  8. Sinisa: Neka Jeremić objasni građanima odkuda tako na prečac da su mu značajni Srbija i njeni građani kada su mu u protekle četiri godine bili na poslednjem mestu.

  9. Bas bi trebalo da budu u duelu da mu kaze sta zaista jeste i sta misli. Da ga spusti malo na zemlju.

  10. Ko sa tracarama da prica bilo sta, opozicija je neozbiljna, premijer nece da gubi vreme na to ima preca posla. Podrska prmijeru.

  11. Aha, a Jeremic je kampanju na internetu finansirao iz? Sa koferom eura sam se ja slikao, a ne Vuk? A reci mrznje salje konstantno… jel to pokusavas da nas ubedis da nas oci i usi varaju?

  12. Vučić=Jeremić nema tu nikakve razlike….tzv patriotsko (ne-individualno) kolektivističko mlaćenje prazne slame….koje je započelo još daleke 1690. u doba rata između Austrije i Turske, gde su se naše glavešine stavile na stranu Austrije…ona izgubi rat i Sultan reši da kazni te naše glavešine (vazale)….a oni podbune narod na Kosovu tom istom KOLEKTIVISTIČKOM MANTROM: "eno idu turci SVE će da nas pokolju"….pa ih Arsenije povede u "seobu"….osta prazna zemlja i albanci se naseliše u te predele….od onda do danas ukek isto KOLEKTIVISTIČKO SPINOVANJE, umesto LIČNE ODGOVORNOSTI podmetanje NARODA (KOLEKTIVA)….Mi smo Taoci NJIHOVIH samoubilačkih neodgovornih ratova. Od Gazimestana 1987-2017 vodi se dibidus pogrešna politika a kulminacija je bila rat 7 milona nas i 1 milijarda najbogatijih, za koju nisu odgovarali. Umesto da odgovaraju za te suludosti oni i dalje vladaju pomoću mantre o kolektivnoj odgovrosti, "svi nas mrze" i dalje je ratna mantra oko nas….ko bi pri zdravoj pameti opravdavao Slobinu samoubilačku politiku? Zaključak: Sve što rade od kapitulacije u Kumanovu krajem 1999 je OPRAVDAVANJE RATEN POLITIKE (sve su krivi drugi, mi "smo se samo branili", kakva Srebrenica, asanacije terena, voz iz Štrpca TO SE NIJE DESILO….) sa svima njima nastavak daljeg PROPADANJA SRBIJE.

  13. Ne želi da gubi vreme, ništa pametno Jeremić nije niti rekao niti predložioza Srbiju da bi se uopšte udostojio da izađe na megdan sa njim!

  14. Ovi botovi pisu da Jeremic nije vredan Vucica. Covek uspeo u svetu a ovaj drugi jedino sto je radio jeste da nosi gajbe piva Seselju.

  15. Vuče, vuče, bubo lenja, orobio si pokolenja, vodio si život buran i ostao nekulturan !!!

  16. АВ нема времена,шаље брата Андреја,он ионако прима плату за кафенисање у НБ!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.