Vučić: Ne zanimaju me protesti

Ostavite komentar


    1. Ako te ne zanimaju, zašto snimaš nakaradne spotove o protestima ???
      Ps. Pozdravila te Barbara Životić- divno dete!!!

  1. re: Upitan o porotestima „Jedan od pet miliona“ u Beogradu, on je rekao da ga ne zanimaju. „Neka šetaju koliko hoće, želim im sve najbolje“, rekao je Vučić.

    Mnogo više ga zanimaju knljižare u Minhenu koje obilazi, kao i u Njujorku, u tri sata nakon ponoći!

    1. Uz ovakav izborni sistem nema svrhe izlaziti i davati legitimitet diktaturi i diktatoru.

  2. Pa kako čoveče, ako imaš gram mozga te ne zanimaju protesti? Pa gledao si dokumentarac o Čaušeskuu koji nije hteo da se skloni sa vlasti. Vidiš Jeljcin se sklonio mirno, shvatio je da je dosta unesrećio ruski narod i mirno otišao. Sa druge strane Pablo Eskobar nije hteo da ode, davao je narodu ne sendviče, nego novčanice. Smatrao je da je Medelin njegov. Po ponašanju ličiš na Eskobara. Samo što te ne juri policija, već narod. A pitanje je dana ili meseca kada će te juriti policija. Policija je narodna, nije tvoja i ne pokriva tvoje krađe i izdaje narodnih interesa. Zavadio si srpski narod, zakrvio, ali ne usuđuj se da pustiš i kap krvi naroda, jer će to imati veću težinu na sudu nego izdaja Kosova.

    1. Svaka šetnja u Srbiji je imala svoj smisao i zato su na kraju uspeli.
      Ova je totalno besmislena. Stalno poređenje sa bračnim parom Čaušesku i prizivanje njihove sudbine bračnom paru Vučić je „Potrošeno“ Šestog Oktobra u zoru kada nam je lično Đinđić zabranio da postupimo po Čankovom: „Da će Miloševićevi visiti na digitalnom satu na trgu Slobode“…
      Jednostavno, neki bi sa biračkim telom koje jedva prelazi cenzus da smene aktuelnu vlast i udružili i „Žabe i Babe“ ka cilju koji im je galaktički udaljen. Vučić je učio na sopstvenim greškama i zato je superioran. Đilas ga je dva puta do nogu potukao ali više neće. Milošević je izvodio kordone policije na šetače i plus angažavoo batinaši sa bejzbol palicama. A Vučić vam čisti i glanca ulice kojim ćete vi šetati. Nisam za izbore već sam uvek bio i sada sam da treba dopustiti aktuelnoj vlasti da završi sa KiM Gordijevog čvora. Đinđića ste ubili da bi ste ga sprečili u naumu. Tadića su smenili posle pisma Vesne Pešić RSE i Danasu a ja sam vam govorio pustite Tadića jer će vam doći Vučić i tako je bilo.
      Neka Vučić najzad završi sa KiM i „Izvuče što više može od unapred izgubljene bitke“ možda dobije Nobelovu Nagradu za Mir i onda će se isto tako neprincipijelna koalicija jer i Jul i SPO i SPS nikako ne mogu zajedno kao što i Dveri i DS i čak Levi Blok čak i otpadnici DS-a…

  3. Koridori čoveku bez vozačkog ispita,vojska dezerteru,diplomislavu raj na zemlji uz aboliciju za dragu,odokativne penzije,nacionalne frekvencije jad i beda kao raklama za piće,kojim korov možeš da prskaš,seljaci nemaju gorivo za setvu,strašno na sve strane …a on politički narcis koji veruje sebi i kada laže……….

  4. Nadam se da su te Ameri potsetili da si te, 1999., bio vlast, i da dobro znaš da je jedan od odgovornih u glavnom odboru SNS.

  5. Iako ste za razliku od RTS-a značajno smanjili broj članakao njemu ipak ne morate objavljivati njegovu fotografiju svaki put kada objavljujete nešto o njemu.

  6. Vrlo je zanimljivo da predsednik Srbije kaže da ga protesti »Jedan od pet miliona« ne zanimaju, kao i da neće da razgovara sa liderima opozicije. Imajući u vidu, da krajem februara dolazi Delegacija Evropskog parlamenta koju će predvoditi David McAllister predsednik Odbora za spoljnu politiku i koji je već najavio da će razgovarati sa liderima opozicije, očigledno je da EU zanimaju protesti »Jedan od pet miliona« .

  7. Protesti ga nezanimaju a kampanja „Buducnost Srbije“ sta je nego kontramiting? Razlika je u tome sto protest cine gradjani koji nemogu da trpe sedmogodisnju nakaradnu vladavinu zasnovanu na laz, medijsku blokadu i dilentatizam na svakom nivou? Njegov cirkusni karavan prate na stotinu autobusa koji vucaraju sludjen i ucenjen narod od mesta do mesto I to o trosku drzave? Uspanicio se junak pa nezna gde vise udara i sta bulazni? Svako njegovo lupetanje sve vise iritira I povecava broj gradova koji su ustali protiv tiranije i sarlatansku politiku koju vodi sa polusvetom okruzen i nije svestan da je procitan i da manipulacija nema vise prodju???

  8. Ajde lepo objasni sta ti je tako tesko da pregovaras, lepo si rekao da sve znas, da ti je Merkelova prijatelj, ali da priznaje Kosovo, mozda mozes da shvatis da si suvise mlad da vodis spoljnu politiku, pogotovo sto kazes da stalno ucis, rezultati nikakvi, okupio si oko sebe poslusnike, umesto da razgovaras sa umnim ljudima u Srbiji a ima ih, medjutim toliko zelis da si najveci, najpametniji, najvredniji, kao da u Srpskoj istoriji nije bilo niti ce biti kvalitetniji politicar- predsednik, vodja ili kako hoces, samo tesko da ces moci da nametnes svoje musljenje bar polovini gradjana Srbije, no ti nemaris za nista, vazno je da se svaki dan promovises na svojim medijima, koliko cinizma u recenici zelim im sve najbolje, slazes ni netrepnes.

  9. Da niko slučajno nije povukao ručicu onog kazančeta što su ga u subotu nosali oni nesrećnici protestanti (strani plaćenici) dok se predsednik svega i svačega u sticaju ne vrne iz Minhena, da se džabe ne arči voda.

  10. To tvoje preko noći traje 7 (sedam) godina. Možeš li bar jednom istinu da kažeš. Samoljublje i drskosti ti neće doneti ništa dobro.

  11. Ne zanima njega nista osim vlasti, nece taj milom otici, jedino neka revolucija da se desi!

  12. Ako je Aleksandar Vucic Predsednik svih gradjana Srbije i te kako bi trebali da ga zanimaju protesti

  13. Dobar mu taj sako,koliko ono košta:6000 eura.To je sigurno platio od plate u Skupštini.Možda je dobio na poklon…od Merkelove,ili možda od Tačija…ili Putina

  14. U jednom se slažemo, predsjedniče. Nama noć traje 7 godina i nikako da nam svane.

  15. I ovo je cista laz da ga ne interesuju protesti u Srbiji. Da li ovaj samokrunisani apsolutista ikada ume da kaze nesto istinito? Da laze potvrdjuje i ta cinjenica da se „prvorodjeni“ ovako „razleteo“ po Srbiji i praveci naprdnjacke skupove sa naprdnim stadom sendvicara koje i pored dovozenja na svoje igrokaze, mora da ogradjuje u zicu i metalne prepreke da mu „stado“ ne bi slucajno pobeglo u prvu birtiju. Ne nema kraja ovom slucaju koji je uzurpirao sve u Srbiji ili ce biti po onoj narodnoj „po jutru se dan poznaje“, cinimi se da je pocelo svitanje a samokrunisanom pocinje smrkavanje.

  16. El ovaj bese Slobin ministar (cetnicki gensek)koji je oslobadjao srpske teritorije??
    Nekih cirka 14 godina??
    Bas nas je unapredio sa cetnicko partizanskom kamarilom!

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.