Vučić: Nebo nad Srbijom danas deset puta sigurnije nego pre 21 godinu

Ostavite komentar


  1. Vojska Srbije je opremljena svetski na najvisem nivou, oni su nas ponos

    1. Jadna vojska sa vama. Bez zaštite poslati na koronu pa ih je pola u karantinu. Boli vlast dupe za vojsku, zato su i postavili dezertera Julina za ministra. Bruka nezabeležena u novijoj istoriji.

  2. Od koga je nebo sigurnije jadni predsedniče Srbije. Od NATO? Od EU? Od Kosova, Hrvatske. Ovo je još jedna nebulozna izjava čoveka koji misli da većinu stanovništva Srbije čine neprosvećeni idijoti. Ogromne pare su uložene u NIŠTA, a sve to ništa će doprineti da Srbija bude još siromašnija.

    1. Pa nije da će baš svi biti siromašniji. Neki ćete biti siromašniji, ali neki ćemo biti bogatiji!

    2. U potpunosti netačno, Srbija je potpisnica medjunardnih ugovora, kojima garantuje bezbednost svog vazdušnog prostora. Pored lovačke komponente, od velikog značaja je i umreženi sistem PVO, koji može da odgovori na sve bezbednosne izazove kada je u pitanju odbrana našeg neba.

    3. Sa NATO ne žele da ratuju ni Austrija, Švajcarska, Švedska i Finska, i sve su one okružene sa ovom vojnom organizacijom, a imaju pojedinačno najsavremenije opremljene i obučene vojske.

  3. Ha ha ha ha kakva komedija,vojska je devastirana ukinut je vojni rok,kante koje smo dobili(kupili)od brace Rusa vise nsu kompatibilne avionima NATO saveza kao sto su bile pre 21 godinu iako su im tada istekli resursi.Sada da bi iole neko zazirao od nas na zapadu potrebna je minimum eskadrila SU-35 i protiv vazdusni sistem S 300 minimum a pozeljan S 400.Sa sadasnjim tehnikom i osobljem ne bi oborili nista jer 1999 imali smo vrhunske pilote i protiv avionce koji su ili preminuli ili oterani u penziju pa ti predsednice porucujem „Ne budali vise“!

  4. S kim bi ovaj da ratuje ,cim izadjes iz srbije ,sve okolo je NATO pakt..

    1. Pa sa NATO -om.Kako će da potroši ovo naoružanje ,da tera mlade u novi rat ,da sroza Srbiju kako je i počeo ‘90 tih ,da proda ugled Srbije ko da više i kome treba žrtveni jarac . Predali mu štafetu a u štafeti Srbija ,pa nudi kome treba .

  5. Pa mora biti sigurnije, kad je NATO zaokruzio Srbiju sa svih strana… Pusto ostrvo…

  6. Činjenica je, da je naša zemlja nabavkom hibridnog PVO sistema Pancir 1S, dobila najbolji PVO sitem kratkog dometa na svetu, koji je potvrdjen u borbenim uslovima, i koji je uspeo da obara čak i VBR rakete kalibra 122 mm, koje imaju RCS od 0,01 m2, što je ekvivalentno F-22 Raptor.

  7. Zato je lečenje u srpskom zdravstvenom sistemu i odlazak kod lekara sto puta nesigurniji nego pre 30 godina

  8. Sad prelistajte sve svetske medije i pokusajte da nadjete jos jedng drzavnog lidera osim AV i onog ludaka iz Severne Koreje koji obilazi neku vojnu bazu ili postrojenje okruzen gomilom poltrona i tzv novinarima. Totalno ludilo

  9. „Nebo nad Srbijom danas deset puta sigurnije nego pre 21 godinu“
    A uz to bilo je nekad i „Žuto,“ sad je PoPlavelo.
    „Nebeski Narod“ i „Zlatno Doba“

  10. Deset puta sigurnije? Daj uozbiljite se malo! Takva poređenja i ocene su neumesna, netačna i beskorisna. Ne znam gde ste vi bili te 1999. godine, koje vojne škole ste završili i koju metodologiju ste primenili u analizi pa da tako “iz rukava“ istresate ocene. Ako ne znate, pitajte struku ili bolje da ćutite. A 250. brigadi svaka čast za sve.

  11. Aleksandar Vucic kad god se pojavi u medijima ne propusti da pohvali Srbiju da je prva i da ce biti prva u ovom ili onom pa me zanima otkud realnost da je Srbija medju najsiromasnijim zemljama u Evropi ako ne i najsiromasnija.Hvaliti je nije na mestu kada je ta ista Srbija koju navedeni toliko hvali pred izbore medju poslednjim zemljama u Evropi po prosecnim platama i penzijama i kada u njoj mnogi na zalost moraju da preturaju po kontejnerima.Sve ima meru pa i pohvale koje su nerealne ali ne treba da cudi jer su izbori na pragu pa je Alieksandar Vucic shvatio da treba hvaliti i samo hvaliti jer se tako podize rejting stranke ciji je on nosilac iako je mnogo toga daleko od stvarnosti.

    1. Da, a najgore od svega je to što je za većinu ljudi u Srbiji, vođenje politike izjednačeno sa besomučnim laganjem, pljuvanjem po političkim protivnicima, prepucavanjem sa susednim državama, te uopšte svim mogućim bezobrazlucima u ponašanju. To je, nažalost, postala nova normalnost za naše društvo

  12. Ko nas to napada Vucicu od koga se mi to branimo objasni nam čoveče urazumi se.

  13. Zelja nam je da se nikada ne ponovi ta 1999. godina. Ali Vojska Srbije je spremna da odgovori na svaki izazov. Ona je nas ponos.

  14. Sa nestrpljenjem ocekujemo da vidimo cime to sve raspolaze Vojska Srbije.

  15. 06Strah u ulici berestova
    Koji je razlog i koja je svrha obilaska kasarne, od strane „vrhovnog komandanta“. I to baš u doba korone, u vreme neizvesnosti oko izborai kad je krenulo sveopšte „šerpovanje“ od strane pobunjenih građana Srbije?
    Nema drugog objašnjenja sem da je u pitanju golem strah i traženje podrđke i zaštite u redovima VS.

    Vidi hulja da konačno dolazi konobar sa plajvazom iza uva i blokčetom u ruci da pita: Šta smo ono imali bando“?…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.