Vučić: Neće biti lako u nedelju

Ostavite komentar


  1. Šta se mene tiče hoće li biti lako ili teško. Ti si predsednik, premijer, bog, pa rešavaj. Meni je tih gluposti dosta. Ljudi u Evropi razmišljaju kako da što kvalitetnije provedu život, a ja i svi ovde, šta će deca da jedu. Od Kosova vajde nema. Niti su puni stomaci, niti su plate dostojne ljudi. Rešavaj to i prestani da kukaš, jer si izabran da takve probleme rešavaš.

  2. Predsednice,ni jedan dan ti nije lak.Svi su podjednako teski i svaka cast na hrabrosti.Samo napred.

  3. Koja je bolja himna za Srbiju, ona što peva „Bože pravde, spasi nas ko i do sad“, ili ona što je pevala „proklet bio izdajica svoje domovine“?

  4. Sta to znaci „nece biti lako u nedelju“ ?Nama nije lako jos od vremene pre 1945 ,pa u Titovo vreme (koji je ostavio da drzava propadne ubrzo posle njegovog odlaska)pa do danasnjeg vremena kada je zapad uvrteo sebi u glsvu da moze da dominira svetom..Ko hoce da bude predsednik to mora imati u vidu.Mora imsti u vidu da zapad hoce kapitulaciju Srbije pred sukob sa Rusijom i Kinom koji nece dobiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.