Vučić: Nećemo dozvoliti nasilje, oni koji krše zakon će odgovarati

Ostavite komentar


  1. Provokator Al AV: Ne koristi javne servise samo da obmanjuje javnost nego i provocira putem javnih servisa!

  2. Onaj ko krsi ustav, ponasa se nasilnicki, koristi ulicarski recnik, onaj ministar za informisanje iz bombardovanja kada su potureni tehnicari u RTS-u za zrtvovanje, u cijem mandatu je ubijen Curuvija – on preti postovanjem zakona?!
    Strucnjak za „fashizam“, strunjak za tajkune, nikako da odgovori na par pitanja: kako je zateceno 10,3 milijarde dolara duga naraslo na preko 30? Gde je 4,5 milijrde evra za 112 hektara placa za Bgd po vodom?
    Zasto je Dinkic savetnik, zasto se neguje Beko, zasto se neguje Karic?
    Srbija je uvedena u diktaturu bez primera u svetu!

    1. Da stop nasilju od strane AV, nad narodom, a tebi ana koja si odrasla na vucicevoj pasteti prijatno poslepodne.

  3. Ti krsis zakone i ti krsis Ustav vec sedam godina. dakle ti PRVI moras da odgovaras aktuelni predsednice Srbije !

  4. Pa ti i tvoja banda ga kršite svaki dan. Usput gaziš po Ustavu kao da je toalet papir. Takvog lažova i demagoga ovaj narod nije zaslužio posle svega što smo prošli. Vrati de u Čipuljiće sa svojim batom pa tamo pričaj bajke.

  5. Narode opusti se i budi pametan. revolucija proizvadi konbtrarevoluciju. vecina je jaca, budite pametni i ne dozvolite da njihove pristalice izadju jer onda nema nazad. brojniji su i satrece i ovo malo opozicije. Cutite i ne izazivajte, vec se spremaju da dodju a taj broj ce biti velik i spremni su na sve, policija vas nece moci zastititi. Oni ce pred svetom biti cisti jer ste vi pravili puc a narod je izasao i odbranio vlast, zacementriao Vucica na 30 godina. ne radite ovo i budite pametni!

    1. Ne bi me zacudilo da nastavi sa dosadasnjom praksom i aktivira huligane sa severa i juga da bi tukao narod. To su njegove pristalice tj placenici.

  6. Služba poslala na Pink svoju udarnu informativnu grupaciju kako bi nam objasnili šta treba da mislimo. Ko nije razumeo, i podržao Predsednika u njegovom obraćanju naciji, sada može na Pinku da dobije ispiranje mozga kako kojim slučajem ne bi izašao na protest.

  7. Tražiti od predsednika izveštaj sa koliko miliona eura su ga finansirali UA Emirati pa sada dobijaju ispod cene PKB , hiljade ha polj. Vojvodjanskog zemljšta, voćnjake, banje, reke…Pitati Predsednika kako su Emirati većinski vlasnici Beograda na vodi sa monjinskin ulaganjem? Pitati Predsednika da li je Klintonki odneo milione $ da joj se zahvali što je izabran za Predsednika? Zašto je angažovao Blera za savetnika? Zašto plaća PR sa našim novcem da ga uče kako se manipuliše sa narodom? Zašto pordaje Srpske resurse kao što je Bor koji ima zalihe za 100 narednih godina? Šta je sa nalazištima litijuma, dragocenog i retkog minerala, kome je to obećao?

  8. Predsedniče, sve što kažete da nećete dozvoliti da se krši, sve ste, već, sami prekršili. Vi i vaši stranački jastrebovi, bata, vazduplohov, jutka, vulin i ostali otpad društva. Sklonite se sa grbače ove napaćene zemlje, za ime Boga…

  9. Pokusava da izazove gradjanski rat u Srbiji. Nesto slicno sto je uradio sa njegovim mentorima u propaloj Jugoslaviji. Gradjani ne nasedajte na njegove provokacije. Policija ce uskoro preci na stranu srpskih gradjana u pravednoj borbi za slobodu, cast, dostojanstvo koje nam je pogazeno a Srbija unistena, siromasna i mizerna u svakom smislu.

  10. Ivana jer si sigurna da ih ima više,nemoj da se igraju vatrom jer ako krenemo mi ratni veterani,a ova bagra nas je terala u rat,znaj da se mi ne plašimo za svoje živote jer su već potrošeni.Neće ih spsiti niko od gneva naroda,meni je zlotvor oteo oko 4 000 evra,dovoljan razlog da mu poželim ono najgore.

  11. Svi koji prave nerede i pozivaju na linč treba da odgovaraju pred sudovima!

  12. Vučić će uvek imati podršku građana Srbije i činiće sve da pravda bude uvek sprovedena.

  13. Danas se zakon mora poštovati, ko ga krši odgovaraće, bez izuzetaka ii zaštićenih, tvrd je orah-voćka čudnovata, ne slomi je, ali zube POLOMI! MALO SE GOSPODA ZAIGRALA! Kompromisom do cilja !

  14. Tako je.Bravo.Zamisli kad bi izasli svi ljudi koji su zadovoljni,pa pojeli bi ovu saku ljudi.

  15. Jedno je sigurno, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić ima sigurnu i bezrezervnu, ogromnu većinsku podršku naroda što mu daje za pravo da čak malo i izađe iz ingerencija predsednika, što mu daje Ustav Srbije, ali što uvek u interesu države i naroda.

  16. Nasiljem se ne stize na vlast. Svi koji ucestvuje u nasilju,moraju odgovarati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.