Vučić: Neću dozvoliti ponižavanja

Ostavite komentar


  1. samo je njemu , predsedniku svih građana , dozvoljeno da ponižava sve što nije radikalno i , naročito, novoradikalno. ako ovo ne pokrene sve na beogradske izbore, onda bolje ni ne zaslužujemo.

  2. On nece dozvoliti ponizavanja ali se zato kao tzv Predsednik svih gradjana Srbije vozika naokolo i na mitinzima svoje stranke salje predizborna obecanja o kanalizaciji kao danas u Batajnici. N nemojte mi cenzurisati vise komentare jer time ukidate slobodu govora i slobodnog izjasanjavanja licnog misljenja.

  3. Bolje da prestanes da ponižavao gradjane države u kojoj si pukim slucajem i gluposcu dela gradjana preCednik. Leci komplekse negde drugde.

  4. A kako se zove ovo kad u svojoj vladi imas ministre poput „Nese iz Beograda“ i Alksandra Tetkonog Vulina i gostujes u svojstvu predsednika drzave na Pinku i Hepi televiziji?

  5. Ovaj ne mora da ide,čak,u Zagreb,zbog radi toga!A,zar,koalicija sa dokazanim srbofobom,novopazarskim muftjom Zukurlićem,novim živim Aćif efendijom,nije poniženje?

  6. Samo ti „predsednice svig gradjana“ nemoj da pricas o ponizenju!Ponizio si ovaj narod kako niko do sada i uporno ga ponizavas.Smanji plate,smanjio penzije,pricas kako smo neradnici,stranim „investitorima“ dajes nasu zemlju i subvencije dok nas placaju po 20 000 – 30 000 din mesecno,prodajes KiM u Briselu…i ti si nasao da nam drzis predavanje ti koji mrzis sve koji tebe ne podrzavaju i ne misle kao ti.Beogradjani izadjite na ove izbore i prekinimo ovo novoradikalsko ponizavanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.