Vučić: Neću tužiti Vesnu Pešić, mogu da mi stavljaju cev, nisam se uznemirio

Ostavite komentar


  1. Naravno da neces, posto nemas za sta. Tuzi one koji su ti nabili te bolesne komplekse,

  2. Pa nije tebi ni stavljala cev. Zasto bi se uznemirio sto ona cev stavlja na svoju glavu?

  3. Batajnicki aerodrom je uvek u punoj pripravnosti kao i Mitrovicev „Air-Pink“ dzet, zar ne sefe naprdnjacki ? Neces sebi dozvoliti da „padnes“ poput Slobodana Milosevica i vremena kada si bio manji od „buba svabe“ i kada si se posle 05. oktobra 2000. godine krio i od sopstvene senke. Danas si pravi „baja“ i junacina ( kada bi se malo zezali ) kada treba da komentarises „tvit“ ( misljenje velikog broja gradjana Srbije a i moje licno ) gospodje Vesne Pesic, hrabre i obrazovane zene koja svoj obraz nije prodala i ostala je dosledna sebi upravo onakva kakva je oduvek bila. Junacino hajde izadji na postene i fer izbore pa da te vidimo koliko si „tezak“ a u svakom slucaju „treniraj“ trcanje jer ce ti trebati a i testiraj taj Mitrovicev „Air-Pink“ Lirdzet trebace vam obojici uskoro 100%.

      1. Ja mislim ( nadam se da je tako ) da je zabacila udicu i gle najveći som se upecao . BRAVO

        1. Reče Šešelj onomad,da je Aleksandar Vučić pročitao sve što je napisano o manipulaciji .Vidi se.

  4. Ja ni pracku ne bi usmerio u tvom pravcu,jer mi znacis manje od vrapca na grani.Previse si se uziveo u ulogu glavnog kabadahije.

    1. Jadan ON. Suze mi teku, ne prestaju. Takav postenjacina, a svi se urotili protiv njega. A pretnji ubistvom kol’ko ‘oces. E, stvarno nema smisla. Jao, jao, slatka sestro.

    1. Nedaj Boze, da ovu junacinu orijasa ujede komarac, njegovi rekto-gnjurci bi taj slucaj proglasili za atentat?

  5. Niko vama Predsednice nece stavljati cev. VI cete sami sebi staviti cev kad zato dodje vreme.

  6. Cev na glavu stavljaju samoubice . Srbija bi izvršila samoubistvo ako ti dozvoli doživotni mandat .

  7. Dve preazne priče.
    Recite nam vi „političari“, vi novinari, vi iz pravosudja, šta se to zbiva u Boru, čujemo da Kinezi iskopavaju kako je i u Africi zabranjeno, pa su celu Srbiju zatrovali ovom maglom.
    Recite nam svima, vi isti, šta činite povodom monstruoznog iživljavanja nad decom koji je uvek bio, a sad da li neko to ovde podstiče pa se ovako hrabro masovno raširila pedofilija???
    A to, koliko će ko glasova da dobije, to stvarno nikog nije briga. Djilasu, Tadiću, Obradoviću, Mićuniviću, Trivanki, naprednjacima i svima njihovims će uvek biti dobro.

  8. Predsedniče, znam da ste najveći pravnik u istoriji Pravnog fakulteta u Beogradu, ali da Vam skrenem pažnju da se krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika ne goni po privatnoj tužbi, tako da ni vi, iako svemoćni, ne bi mogli da je podnesete, odnosno bila bi, sa gnušanjem, odbačena. Za sve to je kriv izdajnički član 153 koji glasi:

    (1) Gonjenje za delo iz čl. 139. stav 1, 142. st. 1. i 2, 143. st. 1. i 2, 144. stav 1, 145. stav 1, 146. st. 1. i 2. i 147. stav 1. ovog zakonika preduzima se po privatnoj tužbi.

    (2) Gonjenje za delo iz čl. 141, 149. st. 1. i 2, 150, 151. stav 1. i 152. stav 1. ovog zakonika preduzima se po predlogu.
    Iz ovoga proizilazi da za to delo gonjenje preduzima javni tužilac (ne privatni) po službenoj dužnosti.

  9. Opet skreće pažnju s nekog sumnjivog velikog transporta kroz Srbiju. Onaj put s bricom, kažu da je transport završio u zemlji sira i čokolade.

  10. Kakav je ovo klovn….I zaista veoma hrabar…ne zato sto se nicega ne boji nego zato sto se nicega ne stidi…Srecan Sam sto njegova frekvencija ne pogadja moju I sasvim srecan sto se on ne obraca meni…I meni slicnih ljudi..Moras da budes potpuni idiot da verujes I njemu I bebi popovicu..Za koje li agenture oni rade kad ovoliko mrze sopstveni narod I mesto gde zive…..I spremni su da nas sve istrebe da bi samo niih dvojica uzivali u toj sufokaciji..Kakvi psihijatrijski primerci…

  11. Reče Šešelj onomad,da je Aleksandar Vučić pročitao sve što je napisano o manipulaciji .Vidi se.

  12. kad Srbi uvek proganjaju ili ubijaju samo najbolje i najumnije medju sobom.

  13. Da li neko moze da objasni ili prevede „ovom“ , da je cev na celo ,samoubistvo ili ubistvo naroda!!!!! Hvala na paznji…

  14. Nemaš razloga, jer si twit pročitao tri puta i shvatio šta je žena htela da kaže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.