Vučić: Nedopustivo da skrnavite simbole, Albanija reagovala promptno, ozbiljno i odgovorno

Ostavite komentar


  1. ,,Povlašćeni ekonomski operater,, i nema provere robe biljnog porekla.
    Auuuu brate na šta me ovo asocira

  2. Potpisuju se momorandumi(ne međunarodni sporazumi).Cela priča je obezbediti jeftinu radnu snagu za kineske vlasnike železare,Linglonga,Bora,raznih turskih pogona,ili ,možda,Rio Tinta i drugih budućih investitora.Sistem „otvorenog Balkana“ već funkcioniše između Kosova i Albanije,ukinute su granice, slobodan je protok robe i ljudi,Svoj veliki doprinos realizaciji ovog projekta dao je i pre mesec dana premijer Albanije(Rama) najavom ujedinjenja Kosova i Albanije?

  3. Kao sto je SM najvise doprineo raspadu SFRJ i osamostaljenju Slovenije, Hrvatske, BiH i Makedonije tako je i AV najvise ucestvovao u formiranju Velike Albanije i iseljavanju Srba iz Srbije. Sramno je da se neobavesteni Albanci ovako ponasaju prema njihovom patronu.

  4. Ja sam za opciju da se Srbima i Albancima da mogućnost da se bolje upoznaju a ne da pale zastave jedni drugima iz neznanja ili mržnje.A mislim da je Otvoreni Balkan jedan početak suživota na ovim prostorima bez koga smo osuđeni na propast.Ako se sami ne organizujmo doći će kolonizatori i oni će nas urediti po svome.

  5. Reakcija albanskih organa je zaista za pohvalu osudjivanjem onih koji pale zastavu pokazuju da su spremni za normalnu saradnju.

  6. Znaci ovako. Ja radim u Srbiji a poslodavcu fale radnici u Albaniji i li Makedoniji. I on ce moci da me posalje gde god hoce. Vazi . Kako da ne. Jel moze ovako. Ne valjaju nam politicari a mi ih posaljemo gde mi hocemo. Odrediste zemlja Nedodjija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.