Vučić: Neko u Prištini želi ponižavanje Srbije

Ostavite komentar


  1. Ameri rukovode sa njima i gledaju samo svoj interes da zarade a Albanci misle da cemo mi da se sklonimo sa puta i uplasimo. To nismo nikada radili ni kada su nas napadali jaci i veci od njih.

  2. Ako Vucic zeli da ga vise niko "ne ponizava" neka za pocetak obidje vojno/policijski poligon Batajnica -kod Beograda gde su masovno sahranjeni "mrski" kosovski albanci prevozeni hladnjacama sa Kosova u Milosevicevom na Kosovu 1999 god
    (i sirom ex-Yu) "ratu za mir" -koji nema alternative.

  3. Kako je krenulo najbolje bi bilo da Brisel i clanice Evropske Unije usaglase svoju politiku prema onome sta im Beograd i Srbija kazu. Tada bi ostao SPS-ov i radikala odn "umivenih" kao i ostalih "patriota", ratni plen u Bosni "republika srpsko/sumska".
    Dacicevo rodno selo Zrze (pored Prizrena) bi i dalje bilo u juznoj pokrajini Srbije a ne u sada samostalnoj drzavi Kosovu. I dalje bi mogli politicari iz Beograda da se igraju parolom " i Evropska Unija i Kosovo i Rusija" ….sto je sve udarac zdravom razumu ako se zna da mala Srbija treba da se opredeli za jednu od tih varijanti -ne i sve tri.
    Da bude cinizam kompletan sada se barata izrazima "mi smo za mir…..".
    Svi ce im verovati kada se odreknu Milosevicevih "ratnih plenova" i rovarenja po okolnim zemljama koje su dobile svoju samostalnost zahvaljujuci upravo njima …..a ne Briselu,Pristini,Sarajevu,Podgorici..

  4. Srbija je dovoljno ojačala da je ovakvi pritisci nemogu ugrožavati nego će se vratiti prištini kao bumerang i jednom za sva vremena ih diskreditovati jer će svima biti jasno da su favorizovali diletantsku bagru političku koja bi da se bahati na račun oba naroda i države Srbije ali to više neće moći.

  5. O ponizenju prica onaj, koji ponizave sve redom oko sebe od opozicije, ministara, novinara, nevladinih organizacija pa i lenjih gradjana.Srbiju je navise ponizio A. Vucic ukidanjem svih institucija i pravljenjem drzave od samoga sebe.Drzava, to sam ja.Aferim.Gledajt samo koliko se ulizivanjem ponizavaju i sramote N.Stefanocvic i A.Vulin pa mu ne smeta.Dakako, pozeljno je, za lecenje kompleksa.

  6. Sve je to moglo biti očekivano od kvazi države Kosovo, neznalice i politički diletanti koji su zaneseni podrškom SAD i NATO .

  7. Priština i nije država, ona je pravi NATO protektorat, i sve što iz Prištine dolazi je volja NATO.

  8. Valjda će i Priština jednom shvatiti da Srbiji nisu dorasli i da oni nikoga ne mogu da ponižavaju, ma koliko to želeli.

  9. Neko nas spotice, nekad ce biti povecanje plata…, neki tajkuni, nikad se necemo poniziti, niko mu ne sme spomenuti ime osim mene,…

  10. Vučić u parlamentu je kao Madona na koncertu – čim zine, krene aplauz !!!

  11. Ne verujem, dovoljno nam je sto nas vi Vucicu ponizavate kad god vam se ukaze prilika! I ko vam Vucicu daje za pravo da poslanike opozicije nazivate prostacima i primitivcima!? Treba da vas je sramota do groba!

  12. Mislim da Zapravo na Kosovu je ucinjen Genocid sa strane Vojske ,Paramilitaraca i Drzave Srbije u vremenu od 1991 preko Segregacije zatvaranje skolskih Ustanova id rugih Represalija a potom od 1998 do Kraja Rata 1999 Proterivanjem,Masakrama tipicnim po sistemu Ogorela Zemlja,Spaljena Sela u Peci i Djakovici unisteni Centrovi Grada i Histericni masakar nad civilnim stanovnistvom.Batajnica,Dunav Deca starci itd i kad tad to morace da bude Predmet medjunarodnog Suda.

  13. Чика премијеру треба објаснити како ствари стоје, кад треба да "радиш" у некој "фирми" онда мораш и да поштујеш правила фирме (ЕУ).

  14. Traži razlog da uspori pregovore sa Pristinom tj. Eu integracije. Izgleda da je razgovor sa "Rusom" je urodio plodom.

  15. Mozemo razgovarati o ponizavanju ali da se potrudimo da vidimo obe strane.Nisam primetila da premijera uzbudjuje nediplomatski jezik ministra Dacica,prostacki i arogantni nastupi g.Djurica i sopstveni jos uvek prisutni radikalski stav da su nesrbi niza bica.
    Kad se budemo suocili sa stvarnoscu u kojoj smo mnoge ljude i drzave ojadili ,ponizili i uvredili,sa cinjenicom da smo sve regionakne ratove izgubili i da nismo u poziciji da postavljamo uslove.Naravno,nisu ni susedi,posto su to pravo preuzeli veci i mocniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.