Vučić: Nema opasnosti u Sandžaku

Ostavite komentar


    1. Mislim da se radi o tipičnoj srpskoj infantilnosti od koje nije imun ni gospodin Vučić. I njemu leprša „crvena marama“ oko vrata mada je on nije svestan. Probleme treba rešavati i seći u začetku i ne davati privid i lažnu nadu neprijateljima ove države, praviti se da ste slepi, glupi ili, da vas je baš briga. Dugo vremena je ova država dozvoljavala istrčavanja Sulejmana Ugljanina, koji se ne oseća stanovnikom ove države. Zakoni moraju da važe za sve pa i za Albance u Preševu i Bujanovcu, koji slave najveće zločince, ili za gospodina Ugljanina.

      1. Zasto taj zakon ne vazi i za ratnog zlocinca Seselja, koji pljuje po tom zakonu, sedeci bez logike u parlamentu Srbije. Ako izigravate
        „dezurnog patriotu“, bolje bi bilo da se prikljucite stranci Seselja ili eventualno Obradovica.

        1. @Topcider..a sto skreces sa teme? Klasicno obrtanje problema sa glave na noge. Nije rec o Seselju, ni o ostalim za koje ne vrede zakoni ove zemlje, vec – o Ugljaninu. Pa ako imas da nesto kazes na tu temu, javi se. Naravno da ovakve direktne istupe protiv drzave – nadaam se da si informisan da je rec o novoj secesiji – treba saseci u korenu inace cemo ponovo imati briselske pregovore, a bogami i jos koje ako se nastavi dalje sa Vojvodinom i sl. A ti i dalje spominji Seselja.

        2. Šešelj ne zagovara dezintegraciju Srbije i osnivanje nekih privatnih država na njenoj teritoriji. Šešelj je šef poslaničke grupe koga je narod izabrao i kao takav je neprikosnoven dok ne počini teška krivična dela koja se procesuiraju na način kako to zuakon predvidja. To, da su Šešelj, ili Biljana Plavšić, ratni zločinci, mogu da veruju samo oni ljudi, koji su nastavu uvek pratili iz „magareće klupe“. Neću da se priključim nijednoj stranci ali ću uvek slediti logiku i zdravi razum. Ako je Šešelj ratni zločinac zbog svojih „zapaljivih govora“ i Biljana Plavšić zbog toga što je bila političar u vreme ratnih sukoba, onda su Gotovina, Orić, Haradinaj i desetine drugih zbog svojih „humanitarnih radova“, „majke Tereze“ i „golubovi mira“. Dajte, molim Vas? Pa, nismo svi debili ili baš toliko ograničeni. Ne verujte svemu onome što negde piše, posebno ako ti „spisi“ dolaze iz Haškog tribunala. I na tarabi piše da je „ona“ stvar, pa nije?!

  1. Opasnost za Sandzak i Srbiju su radikali (umiveni) i Dacicev SPS.
    I jedni i drugi se hvale svojim ratnim plenom u susednoj Bosni
    „republikom srpsko/sumskom“. Slicno su radili i na Kosovu.
    Pa bi sada i u Sandzaku.

    1. Odjednom dva komentara kojima se “ izbegava” osuda ideje otcepljena pa se usput spomenu i Kosovo i Republika Srpska. Ako vam se ne dopada u Srbiji a vi lepo koferce pa put pod noge i prestanite da kradete tudje teritorije. Da vam nije Amerike Glas vam se ne bi cuo. Ovako ste drcni, malo vam pa hocete jos, jos, ne znate da se zaustavite. Polako, docice vreme kada cete Amerima morati vratiti dug.

    2. Није то српско – шумска република него Република Српска настала са амином највеће војне силе коју човечанство памти – Америке. Радикали и комунисти јесу зло Србије, али ни вама није мане у мржњи исте.

    3. A vi ste za razliku od “ umivenih radikala“. pravi mirotvorac, pravi evropljanin, kosmopolita, zar ne? I to samo zato što smatrate da Republika Srpska ne treba da postoji? Republika Srpska nije ničiji „plen“ ma ko takvu glupost izgovorio već rezultat borbe i želje srpskog naroda, u istoj onoj meri u kojoj su svoja prava ostvarili muslimani i Hrvati u Bosni i Hercegovini.

  2. Kada on izjavi da nema opasnosti, to znači da se nešto krajnje opasno dešava, ili će se desiti, jer očito se više niko ne pali na Kosovo, pa hajde malo da čačkamo neku drugu tačku. Oni od kada su se pojavili na političkoj sceni samo na taj način uspevaju da opstanu. Ako nema krize i vanrednih okolnosti, naprave je sami, pa onda glume patriote i zaštitnike Srbije. Ako većina to ne shvati na vreme, kako više nije moguće ratovati po Bosni, Hrvatskoj i južnoj pokrajini, sledeća vojna biće po samoj Srbiji.

    1. Ma ne… Prvo završi Kosovo, pa tek onda Sandžak preševsku dolinu

  3. Nadam se da je SzS konacno shvatio da postoje mnogo vazniji problemi u Srbiji od deplasirane price o gradjanskim pravima, slobodi govor i slicnim podmetacinama sa Zapada, koje sluze da se prodaju oruzje i izvezu ratovi…Jednom su nas navukli na tu lepu pricu, pametnom coveku dosta. Sada moramo da se izborimo za nasu drzavu, odnosno da pocnemo tu borbu svim raspolozivim snagama, sa mocnim saveznicima, koje svakako necemo naci na Zapadu, bar ne u dogledno vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.