Kako je Vučić od „ništa ne verujem Nemcima“ stigao do toga da će poverovati u nemačke garancije o Rio Tintu i kopanju litijuma?

Ostavite komentar


  1. Neznalica Vučić veruje Nemcima da će oni da mu garantuju zaštitu okoline kod rudarenja litijuma, stopostotnu reciklažu ogromnih količina sumporne kiseline, naravno i prečićavanje otpadne vode jer za 1 kg litijuma je potreban utrošak 2000 (!) litara vode itd. Da mogu, zašto Nemci ne iskopavaju sopstvene rezerve rude litijuma u dolini reke Rajne jer imaju daleko veće rezerve nego Srbija? Neće- jer znaju da bi zatrovali i vode i zemljišta ali i potrovali ljude i životinje jer je totalna zaštita nemoguća. Zato teraju neobrazovnog AV kome je, verovatno, važniji mito, nego zaštita Srbije!

  2. Nemci pljuju Srbiju zbog AV huligana na EM 2024. Kazne plaćaju Srbi iz budžeta, što nemački mediji javno pišu. Srbi ćute. AV super jer ga ta Nemačka podržava 100%. Samo Srbija trpi i ispašta jer su Srbi nesposobni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.