Vučić: Nemam dileme da je za neke zahteve Maja Pavlović u pravu

Ostavite komentar


  1. BRAVO PREDSEDNICE DRZAVE, SNS, I SVIH GRADJANA SRBIJE, sad sledi smenjivanje Brnabicke, jer je bila slepa kod ociju i nije videla nista, i noje htela ili je u dogovoru sa tobom namerno opstruisala sastanak sa Majom sa kanala 9, da bi se ti nasao ka svemoguci BOG KOJI ZA SVE IMA CAROBNI STAPIC kao i da ces smeniti resornog ministra, i da ces se setiti da penzionerima vratis otete penzije, i da sredis stanje u ELEKTROPRIVREDI koja nas kosta vise od otetih penzija, da ne spominjem osta javna !!!!

  2. Drugaciji odnos je ocigledan na gradskim konkursima gde se redovnim uvlakacima od medija daje mnooogo vise para. Ako se vec spominje njeno misljenje, fer bi bilo reci zasto ona tako misli. Dakle, ova izjava predstavlja Maju kao iracionalnu osobu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.