Vučić: Nemam formiran izborni štab

Odgovarajući Bošku Obradoviću Aleksandar Vučić naveo da Vladimir Beba Popović ne može da bude član njegovog izbornog štaba i da ga biznismen Miroslav Mišković nikada nije finansirao
Nastavljena burna budžetska rasprava u parlamentu u prisustvu premijera

Ostavite komentar


  1. dveri su organizacija koja po svaku cenu i bez ikakvog pardona ima zelju da bude vlast ali realno nemaju kapacitet

  2. SNS je organizovana i istranka sa solidnim izbornim iskustvom tako da neće biti potrebe praviti neke opsežne pripreme i žuriti sa formiranjem izbornog štaba.

  3. Premijeru je obraz cist ,njega niko ne moze da kupi ,kao sto je slucaj sa opozicijom koja bi sve uradila samo da se dokova vlasti i nastavi sa unistenjem Srbije

  4. Najbitnije u svakoj državi je da sistem funkcioniše. Poslanici mogu da izgovore svakakve laži i da za to neodgovaraju, to je valjda dobro. Treba preispitatu imovinu svih političara..

  5. ČudoNeviđeno: A ti ćeš pa reći da on laže. Pa kada to tvrdiš onda bar navedi šta je to on slagao.

  6. SASA: Da bi neko bio na vlasti mora da ima podršku građana. Sa ovakvom politikom , Dveri je neće nikada imati.

  7. Bosko Obradovic samo da kaze nesto,nije bitno sta,covek samo da privuce paznju. Premijeru je cist obraz,a to ce narod pokazati na izborima.

  8. Šta će mu formiranje izbornog štaba, kad ga nikad nije ni rasformirao? Uskoro će biti tzv. ““““izbori““““ svakog meseca, sve dok ON ne bude potpuno zadovoljan procentom opozicije u Parlamentu…

  9. "Sve što te ne ubije, ojačate". Vučića i Nikolića birali su Srbi, a takva je Srbija. Ako ne verujete učite i redovno čitajte Basarine kolumne. Ako mislite da ste pametniji, onda je sigurno da ste gori od od onih koji glasaju za pomenuta lica.Vučićevo ponašanje je tipično za početnike u politici. Momak uči, jer pre toga ništa teže nija radio od urlanja na stadijonu "Crvene Zvezde". No, ako preživi, naučiće, biće pristojniji.Za Nikolića je malo teže, jer taj misli da zna dovolnjo, eto ljubi tri puta ustašku Kitarović, a Putina čak devet puta u jednom danu. Šta ćemu veće znanje kada ima takve glasače. Ili dok nauče pametnih Srba više neće biti u Srbiji. Pobeglo 650.000, otićiće još toliko, tako da će ovi uvek imati jako glasačko telo, bez glave.

  10. ,,,NEMA ,IZBORNI ŠTAB,,ALI Zato ima,,slobodne strelce, KOJI svako,,,OOBRAĆANJE Umedijima,ZAPOČINJU,, kako kaže,,PREMIJER.,I NEPROPUŠTAJU NI JEDAN DAN. ,Da nam,,,SAOPŠTE,, ,koliko Se,,USPESIMA,,,,DIČE,zbog,,LIDERA,,IM..Zato samopolaskani,,LIDER,,Samohvalisavo,,,OBJAŠNJAVA,,glasačkoj mašineriji,,zatucane većine,,i,,elite,,Mu, ,,VLADAĆU KOLIKO GOD HOĆU,. , A MAJA SE VEĆ SPREMILKA ZA NABAVKU FLASTERA RAZNE BOJE ZA OPOZICIJU,DA GA neuznemiravaju, dok one koji ga opasno,,žuljaju,,ČAŠĆAVA,, , POSEBNIM RADIKALSKIM,ETIKETAMA, JER ZA DRUGAČIJE I NEZNA..NISU MU u,,KARAKTERU,,.JOŠ OD MENTORISANJAKOD ,,ONOG ZBOG ČIJEG JE STATUSA PALIO , I RUŠIO PO BEOGRADU.S JEDNOM ,,POSEBNIM,,VOJVODOM,, IZ BAJČETINU , AKO već,,zna,, da će..vladati kolko HOĆE ,.,IZ ČIJEG SE TO,,ĆUPA VADE SILNI NOVCI ZA ,,IZBORE,, ILI SU ONI,,NEPRONAĐENI DŽAKOVI,,počeli da se,,raspadaju,,. a Stiropor se neproizvodi u ,,posebne svrhe,,.OPET..

  11. A za sta da formira novi kad jos nije rasformirao stari izborni stab!!!To je kod njega ,sva je prilika,u stalnom zasedanju…

  12. Čuj nema formiran izborni štab.
    Pa nije ga ni rasformirao, kada su izbori skoro svake nedelje…

  13. Ima zato CESID i RIK,koje će nadzirati javni servis MUP,koji je apstinirao tokom prošlih izbora i tokom jedne noći.Možda treba primeniti opštenacionalni bojkot svih spinovanih aktivnosti,makar sedeli kod kuće,u karantinu,uz prozor u Svet tj. TV,da spremni izadjemo na teren.Dobre pripreme,pola uspeha…Kad dodju Rusi,a mi pohrlimo u nosioce Spomenice…Nacion gleda koji vetar duva,i da ne donese sneg.Imamo ostrvo,a i ovaj laprda ko Castro,vremenski gledano,suštinski rasipa Slobin demagoški pepeo iz urne zvane Srbija…!!!

  14. SNS se ne priprema za izbore jako je rano još. Kampanja SNS će trajati jako kratko jer će se Vlada bazirati na druge stvari, rešavanja problema u državi kaona bilateralnim sastancima koji će pokrenuti mikro ekonomiju, donositi zakone koji će omogućiti bolje uslove za život građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.