Vučić: Nemam iluzije po pitanju brzog ulaska Srbije u EU

Ostavite komentar


  1. Do 2040. kad očekuju da nas prime, EU neće biti uticajna, jer će Kina i Rusija potpuno promeniti geopolitičku situaciju.

  2. Ajd ‘ da pogodimo ko uvozi ( ili ko ce dobiti dozvolu da uveze i promet na trzistu ) taj lek koji kosta oko 2 000 € u Francuskoj a u SRB ( sa stikerom ) 5 000 $ . . . nesto mi ribe iz Tise sapucu da je “ srecnik “ KUM ( izvesni N . P . ) koji ima firmu za uvoz lekova u “ omrazenom “ ( $n$ sekti ) Luksemburgu . . .

  3. Sa tobom na čelu možemo samo da postanemo ponovo Turska, verovatno nas ni Rusija ne bi prihvatila a kamoli EU.

  4. Pa nemam ni ja tu dilemu predsedniče.
    Tu je nemaš jer ti se i ne ulazi u EU.
    Ispravno ili ne,o tom po tom.

  5. Ovima na vlasti i netreba e u njima odgovara ovo stanje mogu da rade sta im se prohte jer u zemlji nema sistema jedan covek vlada.

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 9

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.