Vučić: Nemam nameru da se srećem s Kurtijem, ne znam ni zašto idem u Brisel

Ostavite komentar


  1. Ideš ideš ko bela lala Vučko kada te pozove evropski ološ jer sa kim si takav si.

  2. Kakvi principijelni stavovi naseg predsednika…mejaju se odluke iz dana u dan

  3. Prištini je bilo pametnije da je onda zasnovala ZSO i sada bi svi živeli normalno.

  4. Kažeš da ne znaš zašto ideš. Pa onda nemoj ići i trošiti narodne pare. Sedi di si, jer kaki si ni za disi nisi.

  5. pa dobices precizne nedvosmislene upute sta i kako stoje stvari i ti i Kurti, a posle se mozes opet obracati narodu i voditi Monolog kako si strasan Baja. Istina je Jedna: Kosovo jeste i ostaje dalje nezavisna država! samo ti neznas nikad o cemu se radi i pravis se lud.

  6. Pa onda nemj da ideš. Zašto da uludo trošiš novac gradjana Srbije. A ako ćeš u turizam, onda sam snosi troškove!!

  7. Nadam se da ovo nece dovesti do novog tz. Dejtona, kada neces moci da biras sta ces i kako ces nego ce biti izvoli ovde potpis. Uvek ima o cemu da se razgovara pa cak i o vremenu ako treba, inacenje ne vodi nigde sem u corsokak i kada ce Parlament i Vlada da zauzmu stav o pregovorima g. Vucicu, jer vi niste mesto odlucivanja o interesima Srbije, zar ne. Ziveli

  8. Ovaj je potpuno prolupao, ne zna ni šta priča- prevarant,misli da je ovaj narod glup

  9. Ides da beres pecurke ili?
    Rekao si ne idem a sada idem .Cirkus o prve ruke Glumac : Aleksander Vucic!

  10. Uh hoće li više prestati da se svađa sa samim sobom i junači protiv zamišljenih protivnika. Uvek je bio nesposoban i neprijatan ali sada je postao odvratan.

  11. i ovde se vidi njegova cinicnost, spominje spaniju u negativnom kontekstu, i sada ce biti lepo cuti odgovor spanije u odnosu na potcenjivanje te zemlje od strane gazde, sta ce spanci na ovo mda odgovore, cudi taj ustupak srbiji za ovo domacinstvo 2027 g. cudi, jel to znaci da ga evropa podrzava i ako zna sta on ve radi, ostalo je nebitno, bitno ce biti ono sto ce ti hapseni policajci da kazu, i otkud ta jedinica mup/a da hapsi te ljude otkud oni otkud.. isto tako milosevic je nato vojnike koji su eto //greskom jel su im makedonci izmenjali putokaz i usmerili da idu u pogresnom smeru pravu u ruke vojske //uhapseni ali ih je milosevic sve oslobodio i vratio jedinici kojoj su pripadali jedan lep gest… a kurti sta i on ima da prica sa gazdom srbije, sta, pa pre neki dan su poslanicima iz srbije bacene bombe ispred kafia u mitrovici gde su pili kafu ,…. ko je bacio ko ????

  12. e ja cu da ti objasnim Aco: to ti je ono ko kad si u osnovnoj skoli pa napravis sranje pa te pozove Pedagog na razgovor. A ti na ravno se pravis lud. e pa sad da te pitam Aco kolko imas godina?

  13. Ne dobijas ti pozive nego naredjena, uhvatio si se u vrzino kolo iz kojeg izlaza nema.

  14. Ponasanje predsednika je kao kod malog deteta. Hucu kakit necu kakit. Isto sa njim. Prvo je izjavio da nece ici u Brisel a danas da ce ici. Principijalan predsednik.

  15. Imamo predsednika kome strane sile govore kako da se ponasa, gde da dodje, kad da dodje, ali ne i predsednika koji brani svoj narod u svojoj zemlji, vec dozvoljava da ih infiltrirani samoproklamovani predsednik nase otete zemlje hapsi.

  16. Bože kakva predstava za domaću javnost.
    Strvarno je čudo da mu ovaj narod i dalje veruje

  17. Niste vi pobedili Španiju niti vam je EXPO 2027 ustupljen zbog lepih očiju, već pametni ljudi neće u ovo vreme inflacije da se prihvataju takvih poslova kada su krediti skupi a i nema radne snage na domaćem tržištu rada.

  18. Vučić otkrio: „Ne idem u Brisel“
    „Neću da razgovaram sa Kurtijem dok ne bude pušten svaki uhapšen Srbin i dok se iz opština ne povuku njihovi gradonačelnici. IZVOR: B92 UTORAK, 20.06.2023. | 13:36

  19. Najsladje mi je ono „premijer PRIVREMENIH institucija“. Privremenih tek tricavih 15 godina, bez ikakvog nagovestaja da ce se doticna privremenost okoncati.

  20. Necu da idem u Brisel a onda ide u Brisel. Necu da razgovaram sa Kurtijem a onda ce razgovarati. Eto to je ta sizofrena politika ciji smo svi mi taoci.

  21. Ideš zato što moraš. Oni ti (još malo) omogućavaju opstanak na vlasti, a i zato što si ucenjen. Oni sve o vašim kriminalnim radnjama znaju.

  22. Ne pada mi na pamet, nemam nameru, a onda trci kao pudlica jer ga opominje ambasadror Hill Kristofer vlasnik fijoke u kojoj lezi fascikla sa nazivom „dosije Vucic Aleksandar“

  23. Ucenjen si,plantaze marihuane,Beograd na vodi,Velja nevolja,da budem iskren da sam ja na predcednikovom mestu ja bi u zemlji propao od sramote,ali momenat kada predas Kosovo gotov si za sva vremena.

  24. Jeste vucko.On je „sledbenik“Adema Demacija,a čiji si ti sledbenik?Četnički vojvode seselja,ili si mozda zaboravio ne daj boze!Ti si za srpski narod najveće zlo,i niko više štete nije naneo srpskom narodu kao ti.To sada i uvidjas sa ovim protestima iz nedelje u nedelju.
    Ja bi tebe okvalifikovao kao jednu vrlo nevaspitanu osobu bez ikakvog kućnog vaspitanja.Coveka koji ne preza da uradi bilo šta,samo da bude prvi čovek države,isti onaj lažov što je rekao kao“ne pada mi na pamet da se kandiduje za predsednika“ali eto,svi mogu da pogrese pa i ti,zar ne vucko?

  25. Kakav si ti manipulator.
    Strasno.
    Sramota me je ko nam je predsednik Srbije.
    Časti mi.

  26. taman kada sam pomislio ovog puta stvarno misli da ne ode na sastanak on me uredno demantuje i kaže mi da sam budala što mu verujem bilo šta.

  27. I PETAO nije hteo na svadbu
    ali kad vezali noge otiso
    I ti ides i seces za stol sa KURTIJEM

  28. Ove balkezgarije se odavno ne mogu slušati, a više ni čitati ovako skraćene.

  29. Očekivano. Čovek je postao rezistentan na sopstvene laži i on uveliko živi u svetu tv iluzija potpuno izolovan od realnog sveta. Od njega su poltronski mediji i uliznička okolina stvorili tragikomičan i nestvaran lik, koga uskoro niko neće shvatati ozbiljno.

  30. Ideš u Brisel jer moraš. Bas bih voleo presednika kao što je Jakov Milatović i Nataša Pirc Musar. Nemamo sreće ili pameti ili i jedno i drugo.

  31. 20.06.2023.
    Vučić otkrio: „Ne idem u Brisel“
    22.06.2023.
    Vučić doneo konačnu odluku: „Idem u Brisel“
    Što je čovek od reči, neverovatno.
    22.06.2023.
    Vučić: Nemam nameru da se srećem s Kurtijem, ne znam ni zašto idem u Brisel.
    Kladim se da će da se sastane se s Kurtijem.
    Već vidim fraze i objašnjenje: „Morao sam da progutam knedlu i to da uradim u interesu gradjana Srbije, posebno naseg napaćenog naroda na KiM“.
    Kako da propusti priliku za dramatično obraćenje iz Brisela (u kasne sate, Goci Uzelac na Pinku)?
    Ko ga ne zna, skupo bi ga platio.

  32. Mora da se sluša gazda naredio i od ‘neću ići’ do ‘idem’ apo ko zna koji put laži i obmane!?!?!?!?!

  33. Predsedniče, nije logično „da NE razgovarate“ sa Kurtijem , nego da razgovarate SA ZAHTEVOM da se pog hitno zaustavi teror, hapšenja prebijanja Srba, i omogući slobodu kretanja Srbima na celom KiM – da vidi ceon svet – zbog medijskog rata za odbranu KiM!? / A mogli biste u razgovoru sa Kurtijem da proglasite „konačno rešenje“ KiM – da odbacite BRISELSKI SPORAZUM (otimanje-predaju teritoriuje KiM) – konstantnog terora i etničkog čišćenja Srba pravoslavaca sa srpske teritorije Kosova i Metohije?

  34. Pa zašto ideš kad ne znaš razlog? Ti više ne umeš ni ljudski da slažeš. Guberevav umesto Brisela je po tebe puno bolje.

  35. Veliki Budalla ne zna zašto bi otišao u Bruksel – a dole svaki dan kaže situacija dramatična , ratno stanje- a ovaj pita ne znam zašto bi otišao-!!!!!

  36. Bolje razgovarat i 1000 puta nego da neko umre. Jedan je previše. Dosta je umrlo za ništa.

  37. Vučić je do tu „onomad“ bar znao zašto ide u Brisel tj. isao je da brani Srbe i Srbiju koji su ugrozeni a ne ON, „njemu ionako ne mogu nista“ a sada nazalost izgleda da mu se ni to vise ne radi !
    Neko bi mogao pomisliti da je i sam svestan da je „PATOSIRAN“ i da njegovi razgovori ni na koji nacin ne mogu dovesti do poboljsanja situacije Srba i Srbije koji su zahvaljujuci upravo njegovoj politici dovedeni u ovakvu situaciju !

  38. Podržavamo njegovu odluku da ide u Brisel samo ako ima jasnu svrhu i cilj.

  39. Predsednik Vučić brani suverenitet i ne dozvoljava da bude povređen.

  40. Uvažavamo njegovu hrabrost da se suprotstavi pritiscima i da se drži svojih principa.

  41. Znam ja zašto ideš! Nemoj samom sebi postavljati pitanje… Pogotovo što ti sve znaš…

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 9

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.