Vučić: Nemam veze sa pauzom u skupštini

Ostavite komentar


  1. More, blage ti veze nemas ni sa cim! Kako te bre nije sramota pravniku jedan!

  2. Besramna,frustrirano-kompleksirana lazovcina..mili Boze…sta docekasmo a sve zahvaljujuci Tadicu..Djilasu..Rakicu..Krsticu..i kabinetu…Diletanti lansirase…ovoga

  3. To je to braco moja,bosanski lobi je to.Drugi april je sansa da razbijemo tz.turski kompleks,a to je,strah od ,,jaceg,,bolji je onaj preko nego nas,savi kicmu za mrvicu a njemu sve…

  4. covek koji patoloski laze nije svestan da laze, jer on se koristi lazima da bi pobegao od istine koja cilja njegovu odgovornost. ja sam ubedjen da vucic ne razume da je laz nesto nemoralno, on koristi lazi da se oslobodi odgovornosti i prebaci odgovornost naravno uvek na one pre njega, jer to lepo zvuci usima srpskog naroda. on je bolestan covek i nije sposoban da obavlja bilo koju javnu funkciju.

  5. Ne samo da po četiri pet meseci nije bilo skupštine nego su i telefonske sednice držali nisu ni do skupštine mogli da dođu.

  6. Odlična fotka. Idealan plakat za Almodovarov "Žene na ivici nervnog sloma".

  7. Pogledao sam posle duzeg vremena vesti, kazu raspisani su izbori pa da vidim sta ima oko toga. Ukljucio sam tv prva i ocekivao neke informacije. Iskreno sam duboko sokiran koliko je to sve nisko, i koliko surovo lice na RTS iz Milosevicevih dana. Ukljucenje u miting SNS u Vranju ili gde je vec odrzan, Stefanovic kao gost vesti, tako da mogu reci da sam bio zaista iznenadjen. Ipak je 17 godina proslo od petog oktobra. Tada smo se borili za slobodu medija. Dve decenije kasnije oni su u identicnom stanju kao tada. Ipak jedna stvar je drugacija, moze se ici odavde. Jednu devojku su pitali zasto se ne angazuje u borbi protiv korupcije u Srbiji? Odgovor vrlo precizan, zasto da se politicke angazujem za promene u zemlji u kojoj nemam nameru da zivim? I to je jedna velika razlika. Devedesetih i mnogo godina kasnije smo bili ograniceni nije se moglo otici. Danas moze ( jedina pozitivna stvar iz vremena vlasti petooktobaraca ) i ide se. Ko da trosi svoje, vreme, energiju i zivot da bi menjao ovu zemlju. Ne koristite dragi prijatelji sve svoje sposobnosti i znanje da odete odavde. I idite. Ne vracajte se i ne verujte im nikada vise. Ne ovim likovima, Vucic, Gojkovicka, Nikolic, Seselj…. izgleda da su pobedili i ne zavarvajmo se jesu. Nepovratno i konacno. Ali postoji nada, uzmite pasos i idite, idite sto pre, neka u ovoj zemlji ostanu samo oni i njihovi obozavatelji. Prepustite ih njima samima. Posto su svakoga unesrecili, izazvali ratove, pocinili i branili zlocine, samo ih ostavite njihovoj vlastitoj destrukciji, na kraju ce unistiti i sami sebe. Ignorisite ih i idite i iz neke srecnije zemlje posmatrajte njihove mitinge, televizije, vesti i samo cekajte unistice oni i sami sebe.

  8. Da li ce neko da pokrene pitanje koliko su notari i privatni izvrsitelji zaradili u 2016.godini?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.