Vučić: Nemoguć sporazum sa Kosovom bez sveobuhvatnog paketa za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek mnogo laze i lupeta.
    Nemamo nikakav sporazum sa Kosovom a kamoli predlog rekao je Vucic.
    Pitam se sta pregovaraju od 2013 u Briselu i zasto trose pare iz budzeta a da Briselski sporazum nisu ni obelodanili. To je Vuciceva transparentnost.

    RTB Bor prodat na namestenom tenderu jedini ponudjac iz Kine
    po smesnoj ceni od 350
    miliona dolara.
    Ako se uporedi sa subvencijom Etihadu (Er Srbija) od 150 miliona evra za zadnje 3 godine prosudite sami gde je tu racunica
    i ko raspodaje drzavne resurse.
    PKB Beograd Vucic prodao arapima na takodje namestenom tenderu i bili su jedini ponudjac za 105 miliona evra, 10 puta manje nego sto kombinat vredi i ne uvazavajuci misljenja strucnjaka iz oblasti agrara da se zemlja ne prodaje a pogotovu ne u bescenje.
    Presudite sami ko uzima debeo mito u oba slucaja.
    Nadam se da ce jednoga dana ovaj covek biti procesuiran za sva zlodela i da ce mu biti oduzeta sva nezakonito stecena imovina a to nije malo.
    Ojadio je i opljackao ovu drzavu u svakom smislu.

  2. Немамо никакав нацрт споразума са Косовом а камо ли предлог изјављује председник Србије Вучић а већ шест година преговара са Албанцима са Косова. О чему преговара кад ништа није испреговарао.

  3. Vucicu, te je cinjenice bi svestan jos Djindjic. Je’l nam stvarno yrebalo 6 godina tvog ‘briselskog rijalitija’, dok to nisi ukapirao?!

  4. Da je pravde, i Haradinaj i Ljimaj i Pacoli i Veselji bi bili u zatvoru, ne umeju da funkcionišu u miru pošto su u ratu i nastali, pa samo dižu tenzije. Nikakva ekonomija, cvetaju korupcija i kriminal na Kosovu, nisu sposobni ni za šta osim da šire strah i mržnju. Nisam mislio da ću to reći ali trenutno je Tači, iako nesporno ratni zločinac takođe, glas razuma na tom Kosovu.

  5. Nemas nikakav nacrt sporazuma pa sta onda pricas sta pregovaras sta bre zamajavas i lazes narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.