Da li je Vučić “kupio” odbornike i hoće li pod pritiskom EU ponoviti izbore: Šta će se dogoditi na današnjoj sednici Skupštine Beograda?

Ostavite komentar


  1. Интересантно је су против тога да један део групе Ми ступи у коалицију са СНС и СПС+Ми они исти они који су у септембру 2008 године тврдили да је потпуно легитимно и демократски да се део Српске радикалне странке издвоји у посебну политичку партију и са собом понесе посланичке мандате које су добили на листи СРС и са њеним програмом, пошто мандати не припадају ни странци ни изборној листи него појединцима.

  2. Sam je sve rekao uz to je pomenuo sve što inače radi samo je govorio u prošlom vremenu pre 2012. Od kada je došao na vlast sistematski uništavaju apsolutno sve institucije, porodice, državu. Iskonsko zlo koje se krije iza reči patriotizam. Mafija i kriminal. Amerika pušta svoje diktatore niz vodu kat tad.

  3. Članovi opozicionih partija oštro demantovali da postoji većina u Beogradu, a ko je to čuo? Pogledajte naslovnu stranu npr. „Politike“, pogledajte režimske televizije, sa svih strana „grme“ kako imaju većinu. To što ne kažu koliko je to odbornika, i koji su, što bi bilo normalno da se kaže, manje je važno. I sad, ako se ne formira skupština, reći ce da je to zbog opstrukcija opozicije, jer oni su, eto, „imali većinu“. Imali, nemali, pripremili su teren da u svakom slučaju profitiraju.

  4. Ako ima pare za luke u Grčkoj, ..pa za zvezdu i partizan, …
    PA VALJDA SU POSLANICI NAJVAŽNIJI, …vlast je u pitanju, a šta ima svetije ???

  5. Pa, kad vi kursisti, srednjoškolci i apologete svega ružnog i bolesnog, kažete da nema, onda tu nema šta da se pita . . . Bljak

  6. Kad će i ko da odgovara? Ovde niko ni za šta ne odgovara ako je član. Znači nema pravne države, odnosno izgleda da nema države već da vlada mafija! Ako nije tako, zašto ne procesuiraju sve odgovorne za izbornu kradju, počev od onih koji su se lažno našli na spisku do onih koji su osmislili i sproveli čitavu ovu brljotinu?

  7. pa naravno da ih je kupio – našim parama. Šta ga briga koliko cifra ima nula- ne daje svoje. A verovatno će ih i aktivirati – bar da se „pokaže“!!! Porazno je da neko – bilo ko, može da izađu među ljude sa ogromnim sramom na obrazu! Pardon, nemaju takvi obraz – imaju đon od nekadašnjih vojničkih čizama dok je bio potkovan.

  8. Fora. Vučko napravi od Nestorovica dobrog odbornika kao sad neće sa njim✈️pa kad ponovi izbore više će da glasaju za Nestirovica pa će onda bas da imaju dobru većinu. E moja Srbijo kakve prevarante gajiš.

  9. Koja propaganda sa Vase ali i Njihove strane,zar stvarno mislite da smo svi glupi,a možda i jesmo,jbg

  10. Brate mili, da li je moguće da se ovaj narod ovoliko spori oko gluposti!? Šta više hoće ova opozicija, izgubila je i vozdra! Na novim izborima bi sigurno imala još manje, jer ne nudi ništa osim mržnje. E muka mi je više!

  11. Toliko o veličini i snazi stranke i Vučića.
    Žickaju odbornike. Ne može niže od toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.