Vučić: Nije mi niko pomutio razum, nisam postao nikakav bedni izdajnik…

Ostavite komentar


  1. Ni jedan pacijent “ ponuđenog razuma“ nije svestan svog psihičkog stanja.

  2. Vučić se pravi mutav. Zna on dobro zašto je Nato reagovao. Na kraju plate nedužni!

  3. „Yekil i Hajd“ !

    U Ohridu jedno u Somboru nesto sasvim drugo !

  4. Kao što reče, nije on ništa postao, on je takav, naopak, rođen a što se rodi grbavo vreme ne ispravi, nego ga još više grbavi i kvari. Žalosno je reći da svako zaslužuje vlast kakvu ima, ali…

  5. Ista stara, izlizana priča! I obavezno da se pomenu „oni drugi“, koji su podržavali agresiju! Strani plaćenici, domaći izdajnici, bla, bla, bla… A ni reči o svojoj gajbi koju je dobio baš za vreme kada su „lomili ponosni srpski duh“? I on se tada lomio, koju boju zavesa da uzme za kuhinju!

  6. Ti si rođen kao izdaknik, nesrećo srpska. O(p)staješ na vlasti preko nesreće naroda kojeg si ojadio za narednih 50 godina.

  7. Srbija je pre 24 god. bila jedino kriva sto je htela da bude svoj na svome i da bude slobodna

  8. Odzvonilo je njemu, svestan je on toga. Kupujući vreme sedeći na par stolica našao se u bezizlaznoj situaciji. Stvari će uskoro za njega i njegove krenuti nizbrdo.. To je životni ciklus, kako seješ moraš tako i da žanješ. Nije ničija gorela do zore pa neće ni njegova.

  9. Glavni šef mafije, koji izdaje interese Srbije zarad svojih ličnih interesa.
    Čovek pomislio da skaj telefoni ne mogu da se provale i sada svi mi plaćamo cenu njegove gluposti.

  10. Videvsi kolone autobusa kako se krecu prema Somboru ,ja se uplasih da je stigla nova tura migranata-kad ono krenula marva u cirkus.

  11. Šta god izmislisli, nikada nećemo zaboraviti!

    Jedno znam, politika koju predsednik vodi, govori da će Srbija ostati sigurna, stabilna i jaka zemlja!

Ostavite komentar


Politika

Litijumski paradoksi 10

Litijumski paradoksi

Kako stvari stoje izgleda da ništa neće biti od referenduma na kome bi se građani Srbije izjasnili jesu li, ili nisu, za iskopavanje litijuma u dolini Jadra. Vučić je temu litijuma i bio gurnuo pod tepih zbog izbora, pa bi tek sad apsurdno bilo da raspisuje vanredne izbore zbog teme litijuma, a što traže Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.