Vučić: Nije mi palo na pamet da zbog stolice napustim razgovor s Trampom

Ostavite komentar


  1. Blamaza i medjunarodna steta koju ste priredili Srbiji kao zakonski neovlasteni pregovarac i potpisnik ponizavajucih tacaka na „sporazumu“ su istorijski nezabelezeni i nepopravljivi. Sada svaka vadjevina u tom ulicarsko kafanskom stilu samo vas dublje ukopava i dokazuje da ste zaista los i mali covek a velika kukavica i stetocina.

  2. Vucic je kao predsednik jedne male zemlje imao priliku da razgovara sa predsednikom SAD i da potpise sporazum u korist svog naroda.

  3. Doboro je što će krenuti gradnja puteva, železnica i puteva a biće i veće tržište u okviru „mini Šengena“ a to će jednim delom podići našu ekonomiju i privredu.

    1. Planiras da izadjes na to prosireno trziste? Ajde ne lupaj gluposti… Ja izvozim usluge u SAD bez pomoci drzave vec neko vreme, i nema nikakvo slobodno trziste ili sta vec… Imam nesto sto nekom drugom treba i nasao sam nacin da to unovcim – nece ti mini-sengen unovciti nista ako vec to sam ne umes. Jedino ti mozda SNS pokloni posao koji nisi nikako zasluzio, ali i to je mozda, posto imaju mnogo rodbine za uhlebljavanje pre tebe

  4. Kakva je stolica ili hemijsa sa kojim je potpisan sporazum nije važno, važno je da ekonomski sporazum u Vašingtonu ne ugrožavaju nacionalne interese Srbije.

  5. Vučić:
    „Nije mi palo na pamet da zbog stolice napustim razgovor s Trampom“
    Preduslov da bi nekom nešto palo na pamet je posedovanje iste.

  6. Vucic je u SAD isao da uradi najbolje za svoju zemlju i narod, a ne da bira na koju ce stolicu sesti.

    1. SVAKO JUTRO KADA USTANEM I UDAHNEM VAZDUH U SRBIJI I OTVORIM POSTANSKO SANDUCE I NOVCANIK ,CEO DAN MISLIM NA VUCICA.

    2. Najbolje za svoj uzemlju i narod sto on ume je potpisivanje namere nepostovanja rezolucije UN 181???? Svakim danom sam sve vise sokiran koliko nemate mozga

  7. Vucic je ozbiljan diplomata i veliki drzavnik. Bori se za interes svoje zemlje bez obzira na uslove oko njega. Najveci neprijetelj u toj borbi su pojedini domaci politicari kojima smeta oblik stolice i udobnost fotelje! Navikli ljudi!

    1. diplomata koji potpisuje nameru krsenja rezolucije UN nije bas ozbiljan diplomata vec vise ozbiljan sarlatan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.