Vučić nije očekivao da će zvanični Berlin podržati Kosovo

Ostavite komentar


  1. Tako, kako i Pajtic kaze. Mnogo su ga ljuskali, pre svega Merkel, ali on je sada na potezu. Dosta su mu vremena dali. On misli da je mangup i da moze da se igra, kao sa onim neukim ljudima, koje kao mecke seta po Srbiji. Jos se nada da ce mu Merkel dati dozvolu za jos jedne prevremene izbore.

  2. Ja sam bio siguran 100 odsto,ne nam sta ste Vi o;ekivali,tim pre [to ste vrlo cesto govorili da iza Pristine stoje najmocnije sile sveta.P.S.Pa valjda je i Nemacka u toj grupi ili ste je ,zbog Vasek perfektnog odnosa sa Angelom Merkel,cime ste se hvalili gotovo svakog dana,izuzimali iz grupe mocnih.

  3. Nije očekivao!!!
    Pa Berlin ceo 20 vek i sada podržava albance u borbi protiv Srbije. Za poznavaoce istorije ništa novo. Nemačka…

  4. Ima li neko ko je mislio da će Nemačka podržati Srbiju a ne KiM???
    Nemojte da nam prodajete maglu više,svi smo svesni politike koja nas je dovela do prosnjačkog štapa.

  5. Ja ne znam jel precednik citao sta od istorije pa bi se setio ko je, kad i kako stvorio Albaniju i stosta bi mu odma bilo jasnije. U koga se ti razocaravas jadan nebio, pa oni su na istoj strani, ujedinjeni protiv Srbije oduvek i zauvek.

  6. Upravo je Pajtic rekao jedan deo istine.Drugi deo, da Nemacka iz iskustva iz vremena Hitlera, stoji na strani onih koji su prosli ratne strahote i stradanja, To je slucaj sa albancima sa Kosovu i bosnjacima Bosne. Nepotrebni patriotski izlivi su ovde suvisni. Mir sa sobom i svojim susedima u okolnim zemljama, Kosovvu, BiH, Crnoj Gori,
    Makedoniji …bi pomoglo pocetku ozdravljena Srbije…..

      1. Dvoje, dve, ili dvojica. Zavisi kako naucite papagaja sta da zelite da „izgovara“. Nije tesko, Milorade?

  7. Predsednik SNS-a je hiljadu puta pokazao netrpeljivost i aroganciju prema svakome.ko nedeli njegovo misljenje? No to sad nije toliko bitno ka sto ce Haike Mas, da popije odkaz od bake Merkelove, kako je smeo da svojom izjavom razocara njenog ljubimca?..

  8. Pa šta da očekujemo od Nemačke kada, ni posle 3 DECENIJE, ne prihvatamo realnost da je u njihovoj prestonici srušen zid i da se tako zapad pomerio na istok.

  9. Ni ja nisam očekivao da će mi smanjiti penziju i oteti 3.500 €. To je, očigledno, zakon jačega.

  10. Vucic nije ocekivao od Nemacke da ce podrzati Kosovo. Pa naravno da nije, jer je mnogo pametan, kao i za klintonku..

  11. Nema nijedne alternative, već hitno zvati Putina u pomoć! Rusija je jedini naš prijatelj, shvatite već jednom, ovi razbojnici su upali u naša sela u Srbiji, nema više razgovora ni pregovora, treba prekinuti sve sa Nemačkom i EU i rešiti stvari po kratkom postupku.

    1. Samo da napravimo jos 1.000 pracki pa krecemo u konacni obracun sa silama mraka i bezumlja. Nadam se da ce nam se pridruziti i mnogobrojne prijateljske zemlje kojima je nas voljeni vodja otvorio oci.

  12. Da li on laze sebe ili pokusava da laze nas kada kaze da je znacajno podigao rejting Srbije u svetu. A od silnog postovanja Srbiji nos ne zatasta.

  13. Cemu iznanedjenje, Nemci stoje iza albanskog nacionalizma vec decenijama. Setimo se Hitlera i na koji su nacin i tada sponzorisali otcepljenje od Srbije i albanizaciju Kosova.

  14. Za Bramu, rausa i ostale koji sa strane posmatraju i kriju svoj kukavičluk ironijom – Vučić je uradio što je uradio, zaista i jeste uložio silan trud da predstavi Srbiju i da se izbori za neke bolje pozicije, nije umeo da pregovara (ili nije hteo bolje) – ali on je samo jedan a gde smo svi mi, i posebno vi koji samo sa strane dobacujete o praćkama? Zemlja se brani od neprijatelja, na sve moguče načine, i rečima i stavom izmedju ostalog.

  15. Nisu Srbi toliko bitni pa da mogu da jedu sa dve kašike. Birajte Istok ili Zapad, nema tu dvoje jer trebate jednom i zauvjek svatiti da nise, niste, i niste Jugoslavija.

  16. Ma ja sam veliki prijatelj sa Merkelovom, a to o cemu sam razgovarao u cetiri oka nije za javnost a sad kuku-lele

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.