„Vučić nije supermen koji ne može biti pobeđen“: Snježana Milivojević i Biljana Lukić o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. Izbori se ne dobijaju na X-u ili mastanjem u novinama sa spiskom lepih zelja. Opozicija koju predvode kusuri od DS nece nikada pobediti organizaciju od 850.000 clanova. Zamislite tu jos porodice, simpatizere, zadovoljne gradjane…Marinika, Cuta i Ponos ne bi bili vlast sve da uvezu punoletnu Sloveniju i Hrvatsku da glasaju ovde. Stari Latini su govorili Sapienti sat, pametnome dosta, Vucic jasno danas salje poruku da je ovakva opozicija pozeljna i 2027. na izborima i da ce i tad izgubiti ako se ne pojavi neka nova, bolja, mudrija i sa kvalitetom.

  2. SNS treba da razmisli koliko ima nezaposlenih u Beogradu i da toj grupaciji uplati novčanu pomoć u iznosu od bar 12000 dinara pre ponovljenih izbora a Šapić da omogući odmah svima kartice za sve bazene pre ponovljenih izbora…
    Nezaposleni znaju da od eventualne nove vlasti neće dobiti išta…
    To je skuplje a elegantnije rešenje igre brojeva…

  3. Ma,bre, kakav supermen?Prati ga sreća, jer mu je narod mnogo tupav i neobrazovan.Faraon ponižava i vređa sve njegove „saradnike“ koji mole Boga da mu se nešto loše desi.Zato, s’verom u Boga napred.

  4. SNS i njihove satelite mogu se pobediti jedino generalnim štrajkom i neprekidnim demonstracijama. Ko misli da na izborima može da ih pobedi taj je naivan. Njihova izborna masina je toliko podmazana da je već kasno. Penzionere ubediti da za Evre ne prodaju dušu i pobeda demokratije je blizu.

  5. Dve sjajne dame , vrhunske u svojim profesijama , idlične u dijagnizi stanja u našem društvu . Treba ih slušati i poslušati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.