Vučić: Nijedna zemlja u Evropi veličine Srbije ne gradi toliko auto-puteva

Ostavite komentar


  1. „Vučić: Nijedna zemlja u Evropi veličine Srbije ne gradi toliko auto-puteva“!-Naravno,kad su oni to odavno završili!

  2. U nigde u Evropi se kilometar autoputa ne pravi po tako visokoj ceni kao kod nas. Oni će se napljačkati od masnih provizija, a naša deca i unuci će vraćati dugove.

  3. Vučić: Nijedna zemlja u Evropi veličine Srbije ne gradi toliko auto-puteva

    Nijedna zemlja u Evropi veličine Srbije ne gradi toliko auto-puteva zato sto su ih IZGRADILI dok se u Srbiji jos „putovalo zapregama“ !
    Ne moraju oni da grade „auto-puteve“ da bi „sustigli Srbiju“ nego je OBRNUTO, Srbija mora da gradi auto-puteve da bi „koliko toliko“ UZLICELA NA NJIH !

  4. Ni iz jedne zemlje koja je veličina Srbije nije pobeglo toliko naroda od lepog života. Setite se i one čuvene Drumovi će poželet Turaka al’ Turaka nigde biti neće. E umesto Turaka Srba biti neće.

  5. Tipična demagogija i manipulacija javnosti: većina zemalja u Evropi već odavno ima daleko više puteva pa se zato više održavaju i popravljaju postojeći nego što se grade novi.

  6. „Nijedna zemlja u Evropi veličine Srbije ne gradi toliko auto-puteva“.
    Pre bi rekao da ni jedna zemlja Evrope. a čini mi se i sveta, sve što gradi finansira se paprenim zaduživanjem u inostranstvu, pošto je privreda u Srbiji u kolapsu, tačnije NE POSTOJI. Sve što je postojalo pre devedesetih, uništeno je, pa privreda ne stvara novac, kojim bi se mogla finansirati izgradnja bilo čega. Da ne nabrajam, a imao bi poduži spisak, šta je sve uništeno. Samo ću kao primer navesti „Crvenu zastavu“ fabriku automobila, koja je bila oslonac i ponos, ne samo Srbije, nego i čitave Jugoslavije. Na samo da je proizvodila 200.000 automobila godišnje, nego je imala veliku mrežu kooperanata širom Jugoslavije, a delovi automobila su se 95% proizvodili ovde u Jugoslaviji. Sada ona ne radi i nije jedina gde su zatvorene kapije.

  7. Nijedna drzava nema Smederevski put, koji je najlosije uradjen i odrzavan put u istoriji Srbije. Bolje zapregom krenuti ka Beogradu, nego uci u gradski autobus ili se voziti automobilom od Grocke do Beograda. Dzabe autoput kada za vecinu ljudi u Srbiji, to nema apsolutno nikakvog uticaja na kvalitet zivota.

  8. Naravno, ni u jednoj zemlji se političari toliko ne ugrađuju i izgradnji auto puteva kao i Srbiji.Je li najveći deo puteva izgradio Radoicic sa svojim kumom Veselinovićem?
    I osnovcu bi bilo Jasno ZAŠTO je to baš tako.

  9. Kavlovac,Kavlobag,Vilovitica….
    Drugi su gradili puteve,sada nemaju potrebe…kanalizacija ništa?

  10. ZASTO izmedju Rume i Sapca treba AUTO put, a ne put za motorna vozila? Koliko je to prometno? Koliko nas je to kostalo? Da li ce se IKADA isplatiti? Zasto se predsednik slika, kada to nema blage veze sa njegovom funkcijom?

  11. Ali je zato Srbija JEDINA zemalja te velicine na svetu u kojoj su na drzavnoj sisi 700.000 clanova vladajuce stranke

  12. Nijedna zemlja u evropi nije zaduženija od nas niti lošije živi od nas, to nikako da kažeš.

  13. A kako stojimo sa platama, penzijama, socijalnim davanjima, zdravstvom, obrazovanjem, kulturom … kada se poredimo sa „zemljama u Evropi veličine Srbije“.
    Inflacijom …
    A da, to još nisi pročitao, ali znaš za auto-puteve, za koje je diskutabilno da li su neophodni, Route 66 u USA je običan put.
    Hajde sada botovi, pišite kako smo bolji od USA.

  14. Па да деведесетих нисте ви исти били на власти,па уместо ратова да сте изграђивали земљу,сада би већ имали све ауто- путеве,али без уградње,и одношење опљачканих пара у Арапске банке.Ти си Вучићу зрео за три доживотне робије.

  15. da li su na „otvaranju“ bili i oni „građani“ sa „gumenim čekićima“ ?????

  16. Pa izgradili oni u davna vremena svoje autoputeve,sad ih samo odrzavaju boze dragi kakvo poredjenje

  17. Naravno da ne grade kad su to odavno sagradili a mi što kaskamo za njima desetine godina – to je već neka druga tema

  18. E da smo mi živi i zdravi samo MHF, Crna Gora i Severna Makedonja imaju manje km auto puta od Srbije. Drugi ne grade jer već imaju izgrađene puteve pa im novogradnja i ne treba…..

  19. Pa naravno svi su to odavno uradili a ne ko kod as krade se godinama, a sad nspraviš 20 kilometara jo da si napravio 2000 km. I o tome pričaš a sve zbog svoje koristi. I nije napravio on već narod plaćajući poreze i doprinosw na raznorazne gluposti.

  20. A ko će Predsedniče te puteve da održava?Opet ovaj bedni narod od poreza i akciza jer od saobraćaja neće moći.

  21. Zato su stanovi otišli u nebesa cene su prenaduvane i nerealno visoke. Stan od 30m2 u nišu 70000eura strašno a kvalitet nula do juče su koštali od 550do 900eura a sada isti ti stanovi 1700eura m2.preterali

  22. Ne zna on jadan ni kako se gradi put a ima obraza da se oglašava. Putevi su nam najgori u Evropi, nigde nisam video da se asfalt izliva direktno na šljunak i kamen, samo se kod nas tako radi a naplaćuje kao na zapadu.

  23. Па ј….а, морају Радоичић и Веселиновић нешто „поштено“ ваљда да „раде“ осим Бањске!?
    А и међед Миле(мислим Додик)?!

  24. Nešto mi govori da sve ove puteve i finansiraju kinezi ko za sebe.
    Mi srbi odjednom postadosmo pošteni i imamo para za najskuplje projekte, vidi čuda nevidjena. Kad nas potrpaju na linije njihovih firmi presešće nam svaki kilometar. Živi bili pa videli

  25. Ssmo bla..bla truć. I oni su u Evropu davno izgradili puteve a mi tek sad. I onda…kakve to ima veze sa predsednikom Vučićem ?

  26. Mi samo iz jednog razloga mnogo gradimo.
    Verocatno za besomucno uzimanje kredita Kinezi i Arapi isplacuju masnu proviziju a drugo zato sto se najveca provizija uzima u gradjevini jer se pumpaju računi pa se posle izvodjači puštaju da rade u fušu.

  27. Nijedna zemlja na svetu nema ovakve cene u odnosu na ovakve plate.Zašto niko ne kaže to psihopati…

  28. Pa naravno da je tako..odatle ste najviše napunili svoje račune.. najlakša krađa je na asfaltu.

  29. Au vođo, kako zaboravi da kažeš da Karađorđe i Miloš nisu izgradili ni jedan santimetrar autoputa, a vladali su Srbijom pet puta su duže od tebe!

  30. Ako je uradjeno 450 km, znaci da je ukradeno 5 milijardi evra. To u Evropi nema, ni jedan km posle tendera!

  31. Tacno. Zato sto su vec decenijama u EU pa su ih vec sagradili od EU para koje su dobili uglavnom bespovratno a ne od preskupih kineskih i azerbejdzanskoh kredita.

  32. Što smara ovaj parazit.
    Srbiju je doveo do stanja raspadanja, jedono sto radi je betoniranje svega i to nižerazrednim betonom po užasno visokoj ceni.

  33. Lepo je sto se grade putevi ali nije lepo sto je Srbija neuredjena pravna drzava medju najsiromasnijim u Evropi sto nije za pohvalu.

Ostavite komentar


Politika

aleksandar jovanović ćuta

„Vlada proglasila stanje ratne opasnosti svojim građanima“: Ekološki ustanak poziva na „opštu mobilizaciju“ zbog usvajanja Uredbe o kopanju jadarita

Donošenjem nove Uredbe o projektu Jadar, Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti i poručila građanima da se spreme za samoodbranu, saopštili su iz stranke Ekološki ustanak nakon usvajanja nove Uredbe o utvrđivanju područja posebne namene za realizaciju Projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita “Jadar”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.