Vučić: Nikada ni u jednoj izbornoj kampanji mediji nisu bili otvoreniji

Ostavite komentar


    1. Naravno, jer očigledno da smatraš da je televizija jedini medij, a internet, štampani mediji i radio to nisu.

    2. Ne moraš da mu veruješ, ali pusti radio, prodji pored kioska ili idi na internet, pa ćeš videti da je u pravu.

  1. Zabranom spota od strane REM-a je dokazano da cenzura u Srbiji ipak postoji, samo da nju vrše oni koji optužuju druge za cenzuru.

  2. Ha,ha,ha! Za tebe da, sve su otvoreniji i otvoreniji. Do ludila.Kao u Atlantidi sve tone samo Vucic gleda u visine. Apokalipsa.

    1. Pa imaginarijum REM-a je rekao drugacije… bas tako kao sto ide naslov ovog portala!

  3. U sve ovo što je Vučić rekao može samo neko ozbiljno glup da poveruje. Nije samo to neobrazovanje nego i ozbiljna količina gluposti. Ne treba biti mnogo pametan pa videti da je samo on na tv. Opozicija ništa, inonda lik izađe i kaže kako su mediji otvoreni.

  4. Svi vec odlicno znamo koliki su licemeri ovi iz opozicije, a tacno je da su imali bolji rejting dok nisu poceli da se brukaju po raznim privatnim televizijama. Vecina njih ne ume ni da prica kako treba.

  5. Ovaj put bih o Kosovu i Nemcima. Pitao sam se zasto Nemci koji skoro o svemu misle drugacije od nas toliko investiraju u Srbiju. Mislim da Nemci a i mnogi drugi investiraju da bi pretili povlacenjem investicija kad krenu razgovori o Kosovu.Sta je rekao, predsednik Vucic? Odbacio je ideju o referendumu. Mase nam sa televizije losim delom Rezolucije SB UN 1244. Dalje citiram: “Šta ćemo da radimo ako nas izoluju svi. Da imamo sankcije kao 90-ih, da nemamo strane investicije? Ja u tome da učestvujem neću“. To osecam kao pretnju da cemo da „unazadimo“ napredak Srbije i nasu egzistenciju. Bez obzira na sve mi smo Srbi i Kosovo i Metohija ne moze da bude „kamen spoticanja“, vec sano srce i dusa Srbije. Kad izgubite srce i dusu, sta vam ostaje? Jedino ispravno je, citiram: „Narodu hoću da kažem da ću da se borim možda još i snažnije nego u prethodnom periodu“. S verom u Srbiju i boga. Srdacan pozdrav.

  6. Ko je zaslužio svojim radom i rezultatima iza sebe neka pobedi tu je narod Srbije koji odlučuje o tome.

  7. Nikada mediji nisu bili otvoreniji i bolji za saradnju. Srbija se danas cela razvija i gradi, to je ono što će ekonomski ojačati našu državu.

  8. Vucic ima pametnija posla od toga da nareduje sta ce pojedini mediji da objavljuju,a jedino se njihov predizborni spot zabranjuje u istim.

  9. Nije dovoljna samo normalna atmosfera, solidarnost… Neophodno je promeniti celo društvo. Medijska scena ne može da se menja bez ozbiljne podrške građana. Mediji u Srbiji imaju puna prava, nikada nisu bili više otvoreniji.

  10. Mediji nikada do sada nisu bili transparentniji i otvoreniji za druge opcije misljenja kao sada .E sada ko gubi ima pravo i da se ljuti !!

  11. Ne,, gospodine“predsedniče! Mediji u Srbiji nikada nisu bili vise ucenjeni i kolicima poltrona od koje je deo ucenjeni a deo potkupljen nikada nije bila veca. A sto se spota tice, sta to ima da prica predsednik sa detetom od 6-7 godina? nemoze vise da laze babe i dede pa da proba sa decom. Nisu vise ni deca naivna, ko ce da kupi onoliko igračaka ako tata dodje iz Nemacke onda nema igracke!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.