Vučić: Niko iz moje porodice nije bio u kontaktu sa vlasnikom Jovanjice

Ostavite komentar


  1. Presedniče sve ti ,,verujemo“. Hvala Bogu pa niko iz moje porodice nema nikakve veze sa SNS-om. Ali stvarno.

  2. Nemojte deco na poligraf ljubi vas majka. To se vise ne vazi. U pravosudnom postupku se ne uzima kao dokaz a u etickom ste ga do kraja oneredili. Nadamo se da ce „jednom morati da se zavrsi vestacenje telefona“ makar i do 2025.

  3. Pa ne mozete vi da arbitrirate i nevinost Babica na naplatnoj rampi Doljevac i Jovanjicu i Krusik i diplome. To je nedopustivo Vucicu, to je neustavno i protivzakonito. Vi takvim odsustvom ponasanja suspendujete institucije u ovoj zemlji i svesno obmanjujete javnost u ovoj zemlji da je vas cilj ulazak u EU ! Ne ! Vi zelite dozivotno privatni feud.

  4. Najbolji student ikada je pobrkao Katona Starijeg sa Katarinom Drugom Velikom, duzi studijski boravak u Zabeli ce biti blagotvoran

    1. Laži, laži i laži… Ko kriv, ko nevin, ko dužan, ko ispravan… Kome kako odgovara…

  5. Ha …ha …poligraf …ajd bre ….culi smo vec stotinu puta da Vucici nemaju nikakve veze sa “ organskim paradajzom “ a i dalje niko ne veruje osim sns ovaca koji “ gutaju “ Pink i danju i nocu …prijavu jer podneo ( bar koliko znamo ) protiv oba Vucica gradonacelnik N Sada ajd nek “ institucije “ rade svoj posao

  6. Koja blamaza, preCednik se pravda da on i njegov brat nemaju veze sa PROIZVODNJOM DROGE.Posto ga znama kao lice koje NIKAD ne govori istinu, ovoj je veoma upitno. Ovakvu vladu ne preporuciti ni najgorem neprijatelju.

  7. Vucic bi trebalo da bude stalno prikopcan na mobilni-baterijski poligraf. On bi radi ustede baterija alarmirao (palio vidljivu lampicu) samo kada izgovara istinu!

  8. Jupi za poligraf! Opet ćemo da se kunemo „poligrafa mi“. Što se mene tiče, i poligraf treba da ide u zatvor, pa neka se testiraju koliko hoće.

  9. Čim se neko štiti poligrafom nešto tu n ije u redu. Valjda bi predsednički autoritet, dokazan u prošlosti, trebalo više da znači.

    1. Sunce ti pa ovaj ce noc da pretvori u dan?!Ajde na poligraf a da odgovaras o Krusiku,Pkb,Mercedesu,pljacki veka it3

  10. „Visoku cenu ćemo platiti za razaranje vojne industrije. Država će morati da uloži mnogo da se vrati integritet naših kompanija“,

    Da, to će biti još jedna od posledica SNS vladavine, ovaj mutljavine

  11. Nadam se da ce da odgovara svako ko ima veze sa plasiranjem lazi koje imaju za cilj urusavanje ugleda najvecih institucija drzave Srbije.

  12. Mnogo negativnoga je oko Tebe predsednice Vucicu. To sve sto pricas je sumnjivo.i ne pije vode, to zivi niko ne veruje. Predsednice jesi li znao za marihuanu na Jovanjici. Jesi, dabome.Vise nista nije potrebno da se ti neaboliras krivce. Ako si znao a nisi reagovao onda si posredno ili pak neposredno umesan.u aferu. Poligraf uopste nije potreban. Gde ima poligraf da ne eksplodira kad ti kazeses da nisi znao, ili jos gore da je to bezumna laz i provokacija zlih ljudi. Ti samo nisi smio dozvoliti da to procuri a kad isteklo, iscurelo se ne vrati vise u bure. Jbga, suludo si¨zalegao da utisas tj. sakrijes mnogo lopovluka u svojoj blizini. Seti se samo kako su ti bratu ukrali licnu karti malo je preuredili i osnovali falsh firmu i pokrali mnogo novca. Ima li iko da to veruje? Kad si to branio trebalo te impichmentovati odmah i danas bi i ti i mi imali manje briga.

  13. Predsednik očigledno ne zna da veštačenje telefona traje par minuta. Ili još očiglednije – zna.

  14. Za sve sto je lose u ovoj zemlji se vezuje za predsednika! A niko ne pogleda sta je sve postigao,i koliko toga je uradjeno u zemlji od kada je on na vlasti!

    1. Budite ljubazni pa nam nabrojte šta je to sve dobro uradio? Hoćete da napravimo listu „dobro-loše“, pa da vidimo kako stojimo?

      Sendvič Vas očekuje! BrAVo!

  15. SMETAJU MU I NOVINARSKI MIKROFONI: Počeo je, poput Dodika, da se svađa sa mikrofonima, kao Čarli Čaplin u filmu „Veliki diktator“.

  16. Od ovog lazova „vise ne moze da se zivi“, ajde malo „oladi“, vis li da si „pregrejao“, oces bre da crknes.

  17. Bez zvanicnih dokaza o unesanosti Vucica i njegovog brata u slucaju Jovanjica,svakodnevno pisanje i ponavljanje svodi se isto kao i na pretpostavke Baba Kurane,a ta praksa je prepoznatljuva kod nekih nizerazrednih medija.

  18. Vlast pokazuje sav svoj primitivizam pokušajima da opseni prostotu „poznavanjem“ struke i nauke. Tako je i sa ovom brbljarijom o poligrahu. Nema nijednog naučnog dokaza da se uz pomoć poligrafa mogu efektivno detektovati istiniti od lažnih iskaza. Poligraf se koristi zbog druge funkcije – straha. Sam čin poligrafskog tretiranja izaziva teskobu, strah, nelagodu, stres… Pojedinac se nalazi u socijalno neugodnoj situaciji – u njega se zvanično sumnja. „Poligrafom se ne meri laganje na direktan način, već se mere fiziološke reakcije za koje se pretpostavlja da prate laži. Može li poligraf pomoći da se ustanovi razlika između istinitih i lažnih iskaza pojedinaca? Većina istraživača osporava njegovu upotrebljivost – uglavnom zbog toga što fiziološka reakcija nije pouzdan znak obmane. Realna je opasnost da nevini ljudi budu pogrešno identifikovani kao lažovi, samo zbog velike teskobe, izazvane potencijalno inkriminišućim pitanjima (na primer: ,Da li ste ukrali automobil?ʻ).“ (vidi: „The Gale Encyclopedia of Psychology“, Second edition).

  19. Da li iko ikad video rezultate poligrafa ? Taj tzv”poligraf”koji ima njegov
    Nebojsa,meri napredne uvek “nevine rezultate”.Sve je ovde farsa i laz.

  20. AV: „Država će morati da uloži mnogo da se vrati integritet naših kompanija“
    To znamo! Država će našim parama da nadoknadi sve ono što su opljačkali pojedinci bliski vlastodržcima.

  21. Na N1 Hrvatska sučeljavanje Kitarovic i Milanovac. Najveca korupcija koji jedno drugim spočitavaju su kamata po kom su digli kredite. Koja drzava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.