Vučić: Nisam naročito zainteresovan šta će biti preporuka i odluka Evropskog parlamenta o izborima

Ostavite komentar


  1. Da kako da ne penzije za 14 posto strruja, komunalije i cene hrane za milion odsto.

  2. @Maja. 28. januar 2024. u 08.36
    Opozicija non stop preti Evropskom Parlamentu i Evropskoj Uniji ?
    Aha….

  3. Ne priznajese kosovo niti imaju prava da to rade u tudjim zemljama to je protiv medjunarodnog prava uz UN sto silom prekrse i to pravo ima srbija da ih tuzi osudi to jeste zlocin to jeste nezakonito illegalno i da nemaju prava da prekrse silom medjunarodnog prava sto nemaju nikakvog prava u tudjim zemljama to se nemoze dozvoliti to jeste zlocin niti se sta uvazava to je illegalno sto nemaju prava !!!

  4. Bilo bi konačno ,bar jednom , da pametno razmišlja Vučić..!
    Koliko mu je do kraja „ukradenog“ mandate još ostalo??????

  5. Nikakvog kosova se ne prizna niti sta vazi U tudjoj zemlji to je zlocin nezakonito zla illegalno niti se sta uvazavaju to je protiv medjunarodnog prava sto nemaju prava u tudjim zemljama i da illegalno kriminalom zlom prekrseno rade sta god zele to je zlocin da se cini u tudjoj zemlji zemljama gde to Ima trebajuse osuditi nemaju prava da se odluce u tudjim zemljama i da zla cine sto jeste zlocin i nemaju prava !!!

  6. Krši svakodnevno ustav, pa se sekira, krade izbore, pa se opet sekira. Dosta je bilo njegove sekiracije, neka odsad počne narod da se sekira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.