Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti doneta rezolucija o Srebrenici (FOTO)

Ostavite komentar


  1. A sta je sa ostalim profesijama? Usput, preispitati ko to deci „daje“ drogu. Nije moguce da u naseobini kao sto je ova jedan apsolutista koji ima sve konce u rukama ne zna te detalje. Niko nikom ne daje nista. Droga se kupuje. A za cenu, neka SUP pita skromno fotografisanog.

  2. Ne može predsednik jedne političke partije biti istovremeno i predsednik svih građana! Nisu mu svi građani jednaki! Članovi partije su „jednakiji“!

  3. „Daleko im lepa kuća!“
    Pravi „diplomatski“ rečnik, na dobrobit svih građana Srbije i Srba u Crnoj Gori. Ako je i od g. Vučića – mnogo je!

  4. „Dok sam ja predsednik u Srbiji ..“
    – Ne brini ti ništa !
    – Ni onaj posle tebe neće doneti takvu odluku. A najverovatnije će povratiti i Gazivode i EPS Kosmeta.

  5. Zašto ne bi pitao svoje koalicione partnere Ljajića i Ugljanina šta misle o Srebrenici

  6. Ko ti trazi novu Rezoluciju? Usvojena je ona jos 2010.godine i to je sasvim dovoljno. Mislis da svi imamo memorijski deficit i ne znamo da Srbija ima usvojenu rezoluciju o Srebrenici… Cuo od coveka.

  7. Neces ti jos dugo sa takvom pricom. Zasto sa predstavnicima EU nisi pominjao Srebrenicu u tom kontekstu?
    I zasto se dileri droge i ostali kriminalci pustaju redovno iz zatvora? Ja cu da ti kazem – zato sto ih pustaju tvoji ljudi koji su s njima u dilu.

  8. Rezolucija o Srebrenici je donesena u Narodnoj Skupstini Srbije u martu 2010. Glasali su i poslanici SPS-a i sadasnji ministar Branko Ruzic. Tako da nema potrebe da se donosi dok ste na vlasti Predsednice. Nego, ‘tedoh da pitam , sto je ne ukinete sada dok imate apsolutnu vlast, Vladu, i 250 poslanika ?

  9. Bravo, Aco, Srbine! Ne daj ni Genocid u Srebrenici! Ne daj se, Ines! Ne daj ni Srbiju iz svojih ruku ! Tvoja je, ne daj je nikome! Ni Srbima! Ni ostalima! Tvoja je, Aco!!!!!!

  10. Zasto bi bila ponovo doneta Rezolucija, kad je vec doneta u Narodnoj Skupstini matrta 2010 godine za predsednikovanja Borisa Tadica ? Ne mislite da smo to zaboravili. Tada su vasi koalicioni partneri iz SPS-a glasali za, na celu sa Brankom Ruzicem, Palma, Krkobabic i od 127 glasova, danas su 100 poslanika iz te grupe clanovi vase stranke. ne pravite junaka od sebe racunajuci na zaborav plebsa.

  11. A ko je beše govorio za 1 srbina ubićemo 100 muslimana. Imam 75 god.ali i dobru -memoriju -Radikal uvek ostaje radikal.Neću da bojkotujem sledeće izbore .Oni su spremni na sve koristilisu naše glasačke listiće

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.