Vučić: Nisam za zamrznuti konflikt

Radna grupa: Predlog rešenja za Kosmet da omogući put Srbije ka EU

Ostavite komentar


    1. N I K A K O zamrzavanje problema, jer to ugrožava biološki opstanka Srba, ne samo na KiM , nego i u centralnoj Srbiji (zbog niskog nataliteta, standarda, iseljavanja omladine u EU,..).
      Ljudi, setite se da je 2003. dr Đinđić govorio da će Srbija iskrvariti na kosovskoj rani, ako se problem ne reši što pre.
      Zato podrška Predsedniku Vučiću da realizuje Briselski sporazum , sa što većim pravima za ZSO i srpske svetinje !

  1. kaze minhauzen. ja nisam za zamrznuti konflikt, ja sam za to da odmah predamo kosoco sipcima i karaj. pocinje divota za srbiju. investitori, eu, avioni, kamioni sve zivo i mrtvo

  2. Da li to podrazumeva i sprovođenje rezolucije 1244, vraćanje srpskog vojnog i policijskog osoblja po dogovoru, uspostavljanje sigurnog okruženja za povratak izbeglica i raseljenih lica kao i njihov povratak domovima?

  3. Vucicu, zamrznuo si Seselja da bi postao vizantijski ‘Eurodemokrata’. … Ne vidim zasto nebi ‘zamrznuo konflikt’ kada bi te isti (uz malu pomoc Brisela i Amerikanaca …) odrzao na vlasti jos 25 godina?!

  4. Svaki srbin koji je glasao za ovog predsednika, treba da bude svesan da je Aleksandar Vucic sada predlozio formalno pravno priznavanje nezavisnosti Kosova. Zasto je to sada bitno?
    Bitno je zato sto je isti taj Vucic, zajedno sa Nikolicem, Seseljem, Dacicem , Anticem i mnogim drugim SPS ovcima, bio na celu drzave kada smo ratovali sa NATO-om, pa sta ga je sprecilo da tada povuce vojsku i prizna Kosovo, zasto smo morali da ginemo i da nam drzavu sruse do temelja.
    Tada je NATO-u trebao protivnik, jer kako bi jedinu nerazrusenu drzavu na Balkanu mogao da kupi za male pare?
    Sada je druga prica sada im treba da priznamo, pa nam predsednik to i predlaze. Sram vas bilo svih poginulih i osakacenih.

  5. Pa neka pogleda poslednju epizodu „DLZ“ i sve ce mu biti jasno !!!

  6. …Predlog sveobuhvatnog rešenja za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine….
    Sveobuhvatno resenje je mirovni sporazum a ako ga potpise u ovim uslovima to je definitivan rastanak Srbije od dela svoje teritorije. Ponavljam: DEFINITIVAN! Svaki pokusaj povracaja teritorije ikada u buducnosti ce biti proglaseno agresijom na nezavisnu drzavu i tu ce odma Ameri i EU da skoci da stiti mdjunarodno pravo. Dakle, nema predaje – zamrznuti konflikt do daljnjeg!

  7. Naravno da nije za zamrznuti konflikt jer je potpisao drugaciji scenario, a sad mu treba pokrice ili bar utisak gradjana da radi u njihovom interesu.

  8. ‘Zamrznuti konflikt’ je za tebe najbolje rešenje – svi te vole i glasaju do iznemoglosti, a bratija i kumovi drpaju do takođe iznemoglosti !!!

  9. Nista bolje mi nije palo na um osim ovog komentara jednog komentatora: “ Uvek kada nam se nesto lose dogodi, kada nas tuku, ponizavaju…nas predsednik bude izuzetno ostar. Pozove cak u pomoc i one koji su jedino na nasoj strani (Rusiju)…alo paradoks svega je da vec nakon treceg dana opet radi sve sto nije u nasem interesu. Vecina je za to da se saceka, a on jos jace od samog Zapada kao da hoce sto pre da zavrsi posao i dokrajci nas za sva vremena. Ucinice nam neprocenjivu stetu za sva vremena, a njega za koju godinu nece visu biti na ovoj funkciji. Suludo“.

  10. Ehh Vucicu ,u pravu si ti ….
    isto magarca kad je vuk
    s capio za butinu ,u sebi je mislio i rekao … daj boze da nije to istina ..daj boze da je to san..!

  11. Tek kada Srbija bude spremna za konflikt, treba preći sa „zamrznutog stanja“ na odmrzavanje konflikta. Pošto Srbija, posebno srpska nacija, nije spremna za bilo kakvu vrstu konfrontacije,m treba se držati modela „zamrztnutog konflikta“. Ko misli da će Albanci biti zadovoljni time što ćemo im predati Kosovo i metohiju, predstavljaju totalnog „dunstera“ da ne kažem nepoznavaoca situacije na Balkanu, niti mentaliteta albanskog naroda. To je narod koji poštuje i respektuje samo silu, što nije teško zaključiti na osnovu njihovog kolektivnog ponašanja tokom poslednjih stotinak godina, da ne idemo dalje u prošlost. Izdvajali smo ogromna sredstva za prihvat izbeglica iz Albanije da bi nas proterali a danas pale kuće srpskim povratnicima?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.