Vučić na promociji oficira: Nikom nećemo dati ni Kosovo i Metohiji ni pedalj naše otadžbine

Ostavite komentar


  1. Besmisleno je komentarisati izjave nekoga ko veruje da je „vrhunac njegovog rada“ sedeti 14 sati a da nijednom ne mora ni „vodu da pusti“ i koji je sednicu Skupstine o KiM iskoristio za „obaranje rekorda u nepiskenju“ !

  2. Aha,zabavljaj tvoju ,,mladost“ od 70 leta pa naviše,oni će sa tobom na Kosovo kao VOĐOM,to su TVOJI sledbenici i podrška,sram da vas bude…

  3. Pa čoveče kako da daš nešto što i nemaš, bori se ako budeš mogo da izvučeš one jadnike iz one enklave, inače Kosovo je završena priča.

  4. Pusti Kosovo, nego ti kazi nama, koliko je bila potrosackoa korpa 2012 i koliko je bila prosecna plata, a koliko je to danas u zlatnom dobu? Koliko smo tada bili zaduzeni, a koliko danas? Koliko smo tada imali stanovnika, a koliko danas? I jos puno toga, a Kosovo si ti davno prodao, deo po deo….

  5. Хоћемо ли добити позив за “ војну вежбу“? Питам за друга.

  6. Ako ga pozove Bajden možda i ostane nešto od Srbije,ali biće onako kako Hil kaže,on se pita za sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.